- 1 Ağustos 2024
- 48
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi nurbanuelvin
Merhaba kızlar, daha önce de hamile kalma konusundaki streslerimden bahsetmiştim. Hatta bir defasında eşimin sperm test sonuçları yanlış çıkmış ve ömrümden ömür gitmişti. Sonrasında laboratuvarda fazla beklediği için sonucun kötü geldiği anlaşıldı. Tekrar tekrar sperm testi verdik, hatta ultrason ve kan testleri de bakıldı. Şükür her şeyi normal. Benim de öyle, tek yaptırmadığım rahim filmiydi. 11 martta onu da çektirdim ve o da temiz çıktı. Ve o ay kimyasal gebelik yaşadım... nisanda ise gebelik olmadı. Açıkçası bu ay da beklemiyorum çok, belirtim de yok zaten. Kendimi strese sokmayacağım desem de üzülmeye engel olamıyorum. Sürekli aklımda ne zaman sağlıklı bir gebeliğim olacak konusu dönüyor. Aranızda kimyasaldan birkaç ay sonra normal sağlıklı gebe kalanlarınız var mı?
Bu arada ekim sonu korunmayı bıraktım. Ancak ocak ve şubatta ağır bir rahatsızlık geçirdim ve ağır ilaçlar aldım, o süreçte doktor ilaçlardan ötürü denememizi istemedi.
Ama ben sanki çok uzun zamandır olmuyormuş psikolojisine girdim. Herkes sttes yapma diyor ama engel olamıyorum
Bu arada ekim sonu korunmayı bıraktım. Ancak ocak ve şubatta ağır bir rahatsızlık geçirdim ve ağır ilaçlar aldım, o süreçte doktor ilaçlardan ötürü denememizi istemedi.
Ama ben sanki çok uzun zamandır olmuyormuş psikolojisine girdim. Herkes sttes yapma diyor ama engel olamıyorum