2013 Agustos ayinda tup bebege baslayacak olanlar buyrun....

yagmurdamlasi26

6.takimda, bsl 79 guncel 73.4 hedef 63.5 (180817)
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
3.023
1.166
198
merhaba kizlar, benim tedavim agustos veya ekim ayina kaldi. benim gibi 2013 agustos-eylul-ekim ayinda tup bebek yaptiracak olanlar buyrun dertleselim....

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar simdi biz bu ay baslayamadik, cunku merkezin labi bakim icin tatile giriyormus haziran sonunda.
bizim 2 aylik uzun protokol olacakmis. once dogum kontrol hapi ile basliyorsun sonra lupron ignesi,sonra adet olunca tekrar menopur ignesi ve follistim ignesi ile devam ediyorsun, sonra yumurtalari ve e2 yi takip ediyorlar 2 gun e bir.
sonra da yumurta toplama, derin bi uyku halinde yapiliyormus. sonra 3 ile 5 gun icinde de transfer.

o yuzden biz bu ay baslayamayinca obur ay 15 haziran da adet olsam, 2 aylik tedaviye baslasak, asil ignelerin opu un ve transferin oldugu zaman ramazan ayina denk geliyor, ben oruclarini tutan birisiyim, nasil yapicam bilemiyorum?ramazan da sonra olsun dersek de bu sefer esimin is gezisine denk geliyor :( bu gidisle ben ta eylule ekim e kadar bekliycem galiba :(

var mi benim gibi tedaviye temmuz agustos eylul gibi baslamayi dusunenler???

tedavin hayır olsunn....bende haziran adetiylee başlıycam inşaalhh...10 haziran adetim 2.günüü 11 haziranda adanaya girtcemm bende bayramdan sonra başlayayim dedim amaa esim zaman geciyoo dedii... bende 4 yıllık evliyim senin gibi:21:

tedavin hayır olsunn....bende haziran adetiylee başlıycam inşaalhh...10 haziran adetim 2.günüü 11 haziranda adanaya girtcemm bende bayramdan sonra başlayayim dedim amaa esim zaman geciyoo dedii... bende 4 yıllık evliyim senin gibi:21:

aminn canim cumlemizin ins, hadi bakalim senin yine erkenmis, kisa protokol mu olcak? benim uzun 2 aylik protokol olcagi icin yetismiyor.. dun bi de patronla konustum, o da ekim e kadar izin alamayacagimi soyledi, nolcak benim halim bilmiyorum, ta ekim e kaldi bizim galiba, konunun basligi da yanlis oldu :)

beklerken bi da asilama mi denesek dedik, ona da bu ay gec kaldik, obur ay lab kapali olcak sonra da Ramazan..
Allahim nasi boyle her sey ters denk gelebiliyor anlamiyorum ki..
ins bi cozum bulabiliriz, bugun doktoru ariycaktik ama ne diycegiimizi bilemeyince arayamadik...
evet canim 4 yil oldu, bugun evlilik yildonumumuz :16::16:

aminn canim cumlemizin ins, hadi bakalim senin yine erkenmis, kisa protokol mu olcak? benim uzun 2 aylik protokol olcagi icin yetismiyor.. dun bi de patronla konustum, o da ekim e kadar izin alamayacagimi soyledi, nolcak benim halim bilmiyorum, ta ekim e kaldi bizim galiba, konunun basligi da yanlis oldu :)

beklerken bi da asilama mi denesek dedik, ona da bu ay gec kaldik, obur ay lab kapali olcak sonra da Ramazan..
Allahim nasi boyle her sey ters denk gelebiliyor anlamiyorum ki..
ins bi cozum bulabiliriz, bugun doktoru ariycaktik ama ne diycegiimizi bilemeyince arayamadik...
evet canim 4 yil oldu, bugun evlilik yildonumumuz :16::16:

nice nice senelere olsun..benimkii kısa protokol...........herşeyy yolunda giderse 5 temuzda sonuclanacak.....amaa bende kaarsiz kalıyorum..yeni ev aldıkk istiyorumkii esime para konusunda biraz daha yardimcii olayim.... eger hamile kalırsammm calışamam diye korkuyorum işten çıkarim diyee..ayy valla bilmiyorumm sence haziranmıı yoksaa eylül adetimii?

nice nice senelere olsun..benimkii kısa protokol...........herşeyy yolunda giderse 5 temuzda sonuclanacak.....amaa bende kaarsiz kalıyorum..yeni ev aldıkk istiyorumkii esime para konusunda biraz daha yardimcii olayim.... eger hamile kalırsammm calışamam diye korkuyorum işten çıkarim diyee..ayy valla bilmiyorumm sence haziranmıı yoksaa eylül adetimii?

niye calisamayasin ki? cok mu agir bi iste calisiyosun...burda benim arkadaslarim dogurana kadar calisiyolar valla.
hem bebek rizkiyla gelir derler, Rabbim bi kapiyi kapasa baskasini acar ins..
bence erken olmasi daha iyi hem Ramazan baslamadan sonuc belli olcak iste ne guzel :)
hadi bakalim bana mutlaka haber ver nasil oldu diye.. ins hayirli haberlerle gelirsin:)

niye calisamayasin ki? cok mu agir bi iste calisiyosun...burda benim arkadaslarim dogurana kadar calisiyolar valla.
hem bebek rizkiyla gelir derler, Rabbim bi kapiyi kapasa baskasini acar ins..
bence erken olmasi daha iyi hem Ramazan baslamadan sonuc belli olcak iste ne guzel :)
hadi bakalim bana mutlaka haber ver nasil oldu diye.. ins hayirli haberlerle gelirsin:)

yokk masa başıı agaya kalktıgım bile yokk..sadece hergünn 40 dk yola gidip geliyorum o biraz beni tedirgin ediyo:31: evett ramazan önce istiyorumkii sonuclansınn..çünküü eger simdiii yapmassammm razamandii bayramdii bayagi bi sarkacakk...haftayaaa rapor çıkaripp ilecimi alcamm inşalahh..... merakk etmee tek tek yazacagimm:29:

Back
X