tabiki de sorarım canım zaten bunlar benimde aklımdaa:)seninle aynı gün düğünümüz galiba sen başladın mı kullanmaya hap canım
kızlarr çok acil yardımınıza ihtiyacım var gelinliğimin altına nasıl bir ayakkabı giyeceğime karar veremiyorum bir türlü gelinliğimin modelini gösteriyim size onun altına sanemikodan ayyakkabı yaptırmak istiyorum ama dantel ayakkabılar da hoşuma gitmiyo değil sizce nasıl yapsam daha hoş olur..
Canım benim düğünüm 10 Ağustos'ta bayramın 3. günü olacak :)
daha başlamadım onun için araştırıp duruyorum :)
Adet dönemim yaklaşıyor çünkü düğüne kadar 1 kutu çoktan bitmiş olacak :)
şimdiden alıp hazırda bekletmeliyimki ilk günü kaçırmayayım
Gelinlik çok güzell:) nasıl yaptırılıyor ki ayakkabı?
ben istediğim gibi bir ayakkabı bulamadım ilk defa senden duydum sanemiko'yu
çok merak ettim şimdi.
Dantel ayakkabılar çok hoş duruyor bencede pembe ayakkabı bulamazsam dantel alacağım galiba.
şöyle bütün ayağı kavrayan dolgu topukta olabilir.
Ayakkabının çok rahat olması gerek canım.
Bence bu gelinliktede dantel ayakkabı çok güzel olur :)
1. ve 3. çok güzel zaten bende bunlara bakıp duruyorum.
3. ayakkabı benim bilgisayarımda ve telefonumda kayıtlı :)
bak birde bunlar var
Eki Görüntüle 753172 Eki Görüntüle 753171
tatlım internetten yaz sanemiko diye çok güzel ayyakkabıları var özel tasarım yapıyo isim yazılı olan varya onlar sanemiko işte.hep o ayyakabılardan almayı düşünüyordum ama gelinlik modelime dantel ayakkabılar daha güzel olucak gibi karar veremiyorum bir türlü nasıl yapsam bilemedim
İsim yazılanlar güzel yani çok cici duruyorlar farklı olmak istiyorsan tercih edebilirsin bence.
Fotoğraf çekimlerinde de değişik olur :) ama o ayakkabılar bir daha kullanılır mı bilemem canım.
Çoğu gelinlik ayakkabısı aynı gelinlikler gibi sandık bekliyor.
Onun için ben normal hayattada kullanabilinecek bir ayakkabı alınmasından yanayım.
Pembe tonlarında bir ayakkabı giymeyi çok istiyorum.
Gelinliğime uyar uymaz umrumda değil valla kim ne dersin desin pembe ayakkabı istiyorummm :)
Umarım bulurum
inş. canım bulursun.Doğru söylüyorsun ama zaten bir çok ayakkabıyı giymeden bekletiyoruz bu da hatıra olarak kalsın napalım.Bugün karar versem aslında ne kadar iyi olucak ayakkabıya üzerimden büyük bir yük kalkıcak valla :)
Gelinlik provasına giderken ayakkabımda olsun istiyorum.
Almalıyız artık bence :)
Senin nikahın oldu mu?
Ben nikahımızın düğünde olmasını çok istemiştim ama bayram olduğu için olurda nikah memuru gelmezse diye düğünde olmayacak
3 Ağustosta nikahım var.
Bide onun kıyafet derdi var tabi
Beyaz bir elbisem vardı tam nikahta giyilecek bir elbise ama ayakkabım yok.
bide bu çıktı başıma
benim yarın gelinlik provamda var nasıl yapıcam ayakkabı işini....
benim yarın gelinlik provamda var nasıl yapıcam ayakkabı işini....
ben tahmini giyebilecğim yükseklikteki bi ayakkabımla gitmiştim provaya..çok alçak giyersem basık dururum ,çok yüksek olursa yürüyemem diyerek düğünlerde giydiğim 7-8 cm topuklu bi ayakkabımla gittim provaya..beni de taç ve duvak seçme işi artı fotoğrafçı geriyor.
halılarımızı beğendik,perdelerimiz dikiliyor,avizeleri beğendik gibi....nişanlım memleketine gidecek yarın haftaya geldiğinde halılarımıızı ve avizelerimizi alıcaz.belirsiz olan tek şey fotoğraf ve kıla elbisesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?