- 16 Ağustos 2013
- 322
- 6
- 318
Gelicem gelicem fırsat buldukca ınsallahay saka mı yacok komık degıl mı
suan sen sevgılıne ben sevgılıme yakın olmak ıcın neler yapmazdık hehe ayyy ben gelıyorum ankaraya sende ızmıre geeeel
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelicem gelicem fırsat buldukca ınsallahay saka mı yacok komık degıl mı
suan sen sevgılıne ben sevgılıme yakın olmak ıcın neler yapmazdık hehe ayyy ben gelıyorum ankaraya sende ızmıre geeeel
![]()
alışmak zorunda olduğum için olabildiğince alıştım ezgi ya
telefonlara yetişiyorum artık
en son eşimden zılgıtı yiyince sıkıysa yetişmeyim![]()
Kizlar gunaydin yarim aradi ustasi belli olmus izmir guzelyali dedi :) okuldan firsat buldukca ankara-izmir yollari beni bekler :)
Bir İzmirli olarak söylüyorum ki askerin baya bir şanslı canım, Güzelyalı iyidir. Hayırlısı olsun![]()
Çok tesekkur ederım canım :)
Kizlar gunaydin yarim aradi ustasi belli olmus izmir guzelyali dedi :) okuldan firsat buldukca ankara-izmir yollari beni bekler :)
ay sende ankarada mı okuyosun kızım senle yer degıstırelım mı bız benım arka sokagıma gelmıs sevgılın hemen guzelyalıdayım. benımkıde ankara cankayada alaaaam :)![]()
Değiştirelim yavrum ya cankayadayim ben ahhaha :-D
Bu da mi tesadufffff :-D ankarada buluşup birlikte gideriz yanlarina artik hahaha cok sevindim senin adina canim valla :-DKızlarrr benim sevdiceğim de aradı ustası belli olmuş :) İzmir-Güzelyalı'ya yolcu edeceğim bu sefer de canımın yarısını, şeymaa bizimkiler yine aynı yerde![]()
![]()
Kızlar ben de Ankara da yasıyorum burda okuyorum cankayadayımbenle şeymayı İzmire seni de Ankaraya transfer edelim kuzum yaa keske öyle bi sey olsa ne güzel olur
![]()
Kızlarrr benim sevdiceğim de aradı ustası belli olmuş :) İzmir-Güzelyalı'ya yolcu edeceğim bu sefer de canımın yarısını, şeymaa bizimkiler yine aynı yerde![]()
![]()
Kızlar ben de Ankara da yasıyorum burda okuyorum cankayadayımbenle şeymayı İzmire seni de Ankaraya transfer edelim kuzum yaa keske öyle bi sey olsa ne güzel olur
![]()
Bu da mi tesadufffff :-D ankarada buluşup birlikte gideriz yanlarina artik hahaha cok sevindim senin adina canim valla :-D
Allah'ım bize de nasip etsin İzmir'i yaaaHayırlısı olsun canım senin de, için rahat etsin artık askerin güzel yere geçiş yapacak
![]()
Kızlarrr benim sevdiceğim de aradı ustası belli olmuş :) İzmir-Güzelyalı'ya yolcu edeceğim bu sefer de canımın yarısını, şeymaa bizimkiler yine aynı yerde![]()
![]()
![]()
aaaa aaaaaa hepınız gelın benım eve yerlesın sız bence hahahahepsımı guzelyalı yaaaaa sansımıza ay bılsem bende askerımı 93/3 gonderırdım bu kadar ızmır cıkcagını bılsem hahah
![]()
Çok sağol bebeğim, ben de senin adına çok sevindim biz de bi tanısırız bu vesile ile![]()
Amin canım benim, sizin de hakkınızda hayırlısı olsun insallahÇok sağol kuzum, telefonu açar açaz ustan belli oldu mu dedim
şaşırdı ben de bunu diyecektim diye nasıl sevindim rahat yerde yapacak inşallah, çok dua etmiştim
![]()
Ben daha önce gitmiştim İzmir-Güzelyalıya tatilde çok fazla bilmem izmiri ama güzel yer bildiğim kadarıyla rahat edecek askerim canımın içi çok sevindim sesini de iyi duydum bugün yine öksürüyordu ama önceki kadar değil düzeliyor canımın yarısı![]()
Düzelir düzelir, hep hava değişiminden bunlar. Bizimki ikinci gribini geçiriyor valla üzülüyorum ama elimizden bir şey gelmiyor yapmak için![]()
Üzülme canım benim, senin askerin de atlatır inşallah en kısa sürede tabi hava değişimi hasta ediyor bir de bir sürü insan var tabi biri kaptı mı diğerleri de kapıveriyor hemen, Allah'ım şifa versin, kuvvet versin inşallah askerlerimize bizlere de sabır versin inşallah...
Ben daha önce gitmiştim İzmir-Güzelyalıya tatilde çok fazla bilmem izmiri ama güzel yer bildiğim kadarıyla rahat edecek askerim canımın içi çok sevindim sesini de iyi duydum bugün yine öksürüyordu ama önceki kadar değil düzeliyor canımın yarısı![]()
ay gecmıs olsun bebegımm bende atkı örüyorumm gerce öremiiyorum demek daha doğru olurrr :) ızmır guzelll guzelyalı daha guzell sıcak kısın flnda ohh rahattt gecer ınsss :)
![]()
![]()