• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
Benımkıde aramadı dün,moralim cok bozuldu içim sıkıldı hep cekildim bir köşeye evdekiler onunla ilgili şaka yapıyolar daha tuhaf oldum sonra babam hadi dışarı çıkalım dedi deniz havası sohbet falan iyi geldi.. Bu sabah uyandırır dedim ama aramadı akşam insallah arar :72:

canım seninkidemi muhabereci olacak. Yakınlarımda 4 kişi asker şuan en az arayan nişanlım. :43:
Seninki şuan ne yapıyormuş canım anlatıyormu .

canım seninkidemi muhabereci olacak. Yakınlarımda 4 kişi asker şuan en az arayan nişanlım. :43:
Seninki şuan ne yapıyormuş canım anlatıyormu .

Yok canım benimki tören eri törenlerde görev alıcak .. Hep eğitim yapıyoruz dedi ama tören erleri arasında yapılmıyodur eğitim,kendi görevinde uzmanlaşma yemin töreninden sonra başlar büyük ihtimalle..

Kızlar bu arada yaşlarınız kaç öğrenci misiniz çalılıyor musunuz:49: ????

Merhaba,
ben de 23 yaşındayım, çalışıyorum.

eşim de hasta olmuş 5-6 gündür çok öksürüyor.
yemin törenine gidemeyeceğim. hatay yaşadığım yere çok uzak.

Aynen canım benimkide grip olmuş sesinden hemen anlamıştım. Pazar akşamı aramıştı dün aramadı :5: şimdi nasıl hiç bilmiyorum insanın sevdiğinden haber alamaması gerçekten çok kötü...:(
Evet dediğin gibi güzel zamanlar özlemek çok güzel bişey ama çok zorrrrr:43:

Kızlar benimki de grip olmuş sesinden anlaşılıyordu ve çok kötü öksürüyordu çok kötü oldum bölükteki herkes grip oldu dedi bana neyseki bikaç gündür biraz daha iyi geliyor sesi, çok da ağır geçirir içim yanıyor ben burda oturuyorum o oralarda hasta :43:

Benimki genelde akşam 7 den sonra ara. 7 oldu mu elimde tlf beklerim her an arayacak diye ararsa dünyalar benim olur. Aramazda bir köşeye çekilir saatlerce boş boş bakarmışım evdekiler de anlıyor aramadı mı Askerin diyorlar :43:
Bizim yemin törenide 13 eylülde .Yemin töreninden sonra kurbana kadar 4 haftalık daha santral eğitimleri varmış.

Benim bitaneciğim de ilk zamanlar öğlen bazen 4 bazen 6 gibi arıyordu son zamanlarda 7-8 bucuk gibi falan arıyor. Ne zaman arayacağı hiç belli olmuyor telefonla bütünleştim resmen her dk aradı arayacak diye:43:

Ben de 21 yaşındayım, öğrenciyim. :)

Kızlar benimki de grip olmuş sesinden anlaşılıyordu ve çok kötü öksürüyordu çok kötü oldum bölükteki herkes grip oldu dedi bana neyseki bikaç gündür biraz daha iyi geliyor sesi, çok da ağır geçirir içim yanıyor ben burda oturuyorum o oralarda hasta :43:

Benim bitaneciğim de ilk zamanlar öğlen bazen 4 bazen 6 gibi arıyordu son zamanlarda 7-8 bucuk gibi falan arıyor. Ne zaman arayacağı hiç belli olmuyor telefonla bütünleştim resmen her dk aradı arayacak diye:43:

Kızlar sanırım burda en büyüğünüz benim. Kendimi bi an yaşlı hissettim :3:

Okullarimizda ayni olmasin malum Ankaradasin haha :-D

Anladım canım benimide süreli eğitim yapıyoruz sürünüyoruz diyor . Benim yaş 26 çalışıyorum sen?

Daha önce söyledimmi bilmiyorum ama neyse en baştan tanışmış oluruz :))
İsmim Nilay, burdaki kızlar Niloş der :)) 23 bitti 24e girdim bir kaç gün önce:)) Çalışıyorum. askerimde izmirde ben istanbuldayım

Kızlar sanırım burda en büyüğünüz benim. Kendimi bi an yaşlı hissettim :3:

Canım hiç öyle düşünme yaşlarımız hemen hemen birbirine yakın, hem yaşımız kaç olursa olsun yasadığımız hisler aynı :34:

Okullarimizda ayni olmasin malum Ankaradasin haha :-D

Olabilir mi acaba şeyma, özelden konusalım dedim de gönderemiyormuşum daha özel mesaj :1:

Canım hiç öyle düşünme yaşlarımız hemen hemen birbirine yakın, hem yaşımız kaç olursa olsun yasadığımız hisler aynı :34:

Olabilir mi acaba şeyma, özelden konusalım dedim de gönderemiyormuşum daha özel mesaj :1:

Bende gönderemiyorum yaaaa:52:

kızlar Allah kavustursunnn zor bi dönemm ve suan en zor sürecindesinizz..
nereye gitti askerleriniz

kızlar Allah kavustursunnn zor bi dönemm ve suan en zor sürecindesinizz..
nereye gitti askerleriniz

AMİNNN canım, Allah'ım hepimizi sağ sağlim kavuştursun sevdiğimize inşallah... Benim canımın yarısı Kütahya'da. :43:

Daha önce söyledimmi bilmiyorum ama neyse en baştan tanışmış oluruz :))
İsmim Nilay, burdaki kızlar Niloş der :)) 23 bitti 24e girdim bir kaç gün önce:)) Çalışıyorum. askerimde izmirde ben istanbuldayım

Memnun oldum canım Allah kavustursun :16:

Ayyyyyy çok mutluyummm yaaa aradı şükürler olsun sesini duydummm kartı bitmiş kantin kapanmış mı ne olmuş alamamış yemekten önce bi arıyım hatunu dedim diyo:16: Çok mutluyum şuan yaaa ağlıcam sevinçten oh rahatladım ya sesini yediğimin herifi:16:

Back
X