Aynen canım benimkide öyle. Rabbim hayırlı yerlere çıkarsın ve sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah .
aminn kurban oldugum allahım yardımcımız olsun korusun kazadan beladan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım benimkide öyle. Rabbim hayırlı yerlere çıkarsın ve sağ salim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah .
Yaa bak askerde ama yine seni düşünmüş okulunu ihmal etme diye :) Kız askerlik değiştirmiş mi yoksa :)
KIZLAR BU MSJI ALINTI YAPIP
ADINIZI-KİMİ BEKLEDĞİNİZİ- ACEMİ BİRLİĞİ- USTA BİRLİĞİ(tabi belli olduysa)- UZUN DÖNEM Mİ KISA DÖNEMMİ ONU YAZARMISIN
Sizi bilmiyorum ama ben sürekli unutuyorum kimin askeri nerde diye ilk msja ekliyecem sürekli sormak zorunda kalmayalım .
aminn kurban oldugum allahım yardımcımız olsun korusun kazadan beladan![]()
Ne beni düşünecek yaa o ancak kendini düşünüyor.Okul uzarsa benim onun aklınca hani bizim nişandır düğündür mevzuları falan da 1 sene rötar yiyecek yani o onun derdinde ki bana kalsa ben evlenmeyeceğim diyip duruyorum ya o da sen okulu bir bitir gör bakalım alıyorum mu ben seni almıyor muyum diyip duruyo
canını yediğim yaa çok özledim
![]()
:)) Aferim ona iyi bari o askerliği sende okulu aradan çıkarırsınız. Yaa biz nişanlanmak için çok uğraştık güya hemen düğün yapacaktık askerlik çıktı![]()
ARAZIM kendini de ekle kız![]()
Kızlar ben şimdi işten çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. İnşallah akşam askerlerimizin sesini duyarız. Öpüldünüz.
Bizim öyle bir durumumuz olmazdı canım. Benim okulum varken bile zor da öyle nişan falan muhabbetleri hadi bir ihtimal belki olabilir ama askerliği duruyorken mümkün değildi yani. Benim babamın net tavrı vardır o konuda, askerliğini yapmamış adama kız mı verilir diye. Ki sadece tanıştırayım kim olduğunu görün dediğimde bile askerliğini yapsın gelsin bakarız dedi adam![]()
Bu BEĞEN butonu nereye gitmiş ya
iyi demiş baban.
ben şimdi çok üzülüyorum![]()
Size iyice zor tabi. Aynı evi de paylaştıktan sonra![]()
nasibinde ne varsa onu yasıyorsun canm alnına yazılmıssa er gec ne varsa onu yasarsın bizimde alnımızda asker yolu gözlemekte varmıs
bende aklımın ucundan gecmezdi ama suan yasıyorm bundada vardır bi hayır allahım verir gücünü napalım gülü seven dikenine katlanır
aynen canm ya bende evde takılanlardanımsendemi evde safak sayıyorsun
![]()
aynennn canım... normalde uykuyu çok seven biriydim nişanlım askere gidene kadar.. artık erken uyanıyorum istesem de uyuyamıyorum... bütün gün özlem çekerek geçiyor![]()
aynı ya
ben de akşam 10 gibi uyur sabah 9 da kalkardım.
şimdi gece 1 gibi yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum![]()
uyku tutmuyor
KIZLAR BU MSJI ALINTI YAPIP
ADINIZI-KİMİ BEKLEDĞİNİZİ- ACEMİ BİRLİĞİ- USTA BİRLİĞİ(tabi belli olduysa)- UZUN DÖNEM Mİ KISA DÖNEMMİ ONU YAZARMISIN
Sizi bilmiyorum ama ben sürekli unutuyorum kimin askeri nerde diye ilk msja ekliyecem sürekli sormak zorunda kalmayalım .