- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
morfistan - nişanlım - İstanbul/ metris kışlası - kısa dönemmm
Senin nişanlın ulaştırmada mı yani ? Benim erkek arkadaşımın usta olarak gidebileceği yerlerden biri de orası - bir ihtimal tabi - ondan soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
morfistan - nişanlım - İstanbul/ metris kışlası - kısa dönemmm
Sozlumle metrisin onunden gectigimiz gunler geldi aklima yaa :)morfistan - nişanlım - İstanbul/ metris kışlası - kısa dönemmm
aynennn canım... normalde uykuyu çok seven biriydim nişanlım askere gidene kadar.. artık erken uyanıyorum istesem de uyuyamıyorum... bütün gün özlem çekerek geçiyor![]()
Senin nişanlın ulaştırmada mı yani ? Benim erkek arkadaşımın usta olarak gidebileceği yerlerden biri de orası - bir ihtimal tabi - ondan soruyorum
Sozlumle metrisin onunden gectigimiz gunler geldi aklima yaa :)
canım nişanlım cumartesi günü teslim oldu... çok detaylı konuşamadık maalesef ki.. ama evet orası ulaştırma yanılmıyorsamerkek arkadaşın içinde hayırlısı olur inşallah.. şu an için orası rahat bir yer gibi görünüyor.. tek sorun oradaki tlfnlar bozuk
![]()
aynen gece gunduz birbirine karıstı artık zaman gecmiyo uyumakta bi yere kadar sonrası yine aynı ama
alısıyruz bi sekilde hasret cekmek herseyden elini etegin soguyor buz tutuyrsun allah yardımcımız olsun tek temennimz iyi olmaları
Yer açısından iyi de telefonların bozuk oluşu olmadı şimdi tek bağımız ankesörlüler yani. Geçici bir durummuş herhalde bu demi ? :18:
nişanlım cumartesi günü teslim oldu o akşam konuştuk sadece 2 dk.. bir sonraki gün sabah 10 dk kadar konuştuk.. sonra ses çıkmıyor.. ben meraktan çatlıyorum tabi... içeriye tlfnda sokamadı çünkü girişte çok fena arama yapmışlar.. Allahtan oradaki teskere alacak olan erlerde tlfn varmış da iletişimi sağladık.. sorunu bugün halletmediler ama en kısa sürede halledeceklermiş.. bir ihtimal yarın yapılabilirmiş.. bir umutla bekliyoruz :18:
Hımm anladım. Gerçi dedim ya bizimki sadece bir ihtimal. Teşekkür ederim yine de :)
Bizim öyle bir durumumuz olmazdı canım. Benim okulum varken bile zor da öyle nişan falan muhabbetleri hadi bir ihtimal belki olabilir ama askerliği duruyorken mümkün değildi yani. Benim babamın net tavrı vardır o konuda, askerliğini yapmamış adama kız mı verilir diye. Ki sadece tanıştırayım kim olduğunu görün dediğimde bile askerliğini yapsın gelsin bakarız dedi adam![]()
Hakikaten yaa ben de tam onu soracaktım
nasibinde ne varsa onu yasıyorsun canm alnına yazılmıssa er gec ne varsa onu yasarsın bizimde alnımızda asker yolu gözlemekte varmıs
bende aklımın ucundan gecmezdi ama suan yasıyorm bundada vardır bi hayır allahım verir gücünü napalım gülü seven dikenine katlanır
nişanlım cumartesi günü teslim oldu o akşam konuştuk sadece 2 dk.. bir sonraki gün sabah 10 dk kadar konuştuk.. sonra ses çıkmıyor.. ben meraktan çatlıyorum tabi... içeriye tlfnda sokamadı çünkü girişte çok fena arama yapmışlar.. Allahtan oradaki teskere alacak olan erlerde tlfn varmış da iletişimi sağladık.. sorunu bugün halletmediler ama en kısa sürede halledeceklermiş.. bir ihtimal yarın yapılabilirmiş.. bir umutla bekliyoruz :18:
şükrediyorum ki önümüzdeki engel günler geçtikte kalkıyor.. askerliğini yapsın da evlenelim yahuhep bu zamanı bekledik bir an önce başla da bitsin dedik.. askerlik yapmadığı için düğünü erteledik.. yoksa evli olup asker yolu beklemek çok çok zor olurdu..
![]()
Evet yaa nerde beğen![]()
artık mesajın üstüne gelip bekleyince çıkıyor kızlar.
sabah 7.30 da eşim aradı :)
10 dk konuştuk.
o da öksürüyor ya.
burada herkes hasta dedi.
ama çok güzel konuştuk. ben uykuluydum daha yatıyordum. keşke şimdi yanında olsam, sana bi sarılır işe gitmene bile izin vermezdim dedi kıyamam...![]()
Kesinlikle canım gülü seven dikenine katlanıyor. Sayılı gün inşallah hepimiz için çabuk ve sağ salim geçer. Bu ayrılıklar özlemlerimizi sevgimizi daha artıracak ben ona inanıyorum ki onu yaşıyorum
aynen valla beklemenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldır![]()