Ben de Anadolu yakasında oturuyorum. Kontrollerim için Çakmak Erdem Hastahanesine gidiyorum. Normal doğum 600 TL Sezeryan ise 1000 tl.
bende mayıs 16 doğum yaptımerdem hastanesinde,sağlıklı doğumlar diliyorum şimdiden
Teşekkür ederim canım. Senin adına çok sevindim. Ne güzel bebeğini kucağına almışsın.Temiz bir hastahane olduğundan şuan memnunum ama göremediğim yönleri vardır diye tereddütteyim. Nasıl rahat oldu mu doğumun? Hastahanenin sevmediğin yönleri varmıydı yada en çok hoşuna giden nesi oldu? Şimdi olsa yine orda yapar mıydın? Kontrollerin için oraya mı gidiyodun? Beni biraz aydınlatır mısın? Kafamı çok karıştırıyorlar malesef
sende hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım
hastane için ilk olarak şunu söyleyebilirim,gerçekten çok temiz,sürekli temizlik yapılan bir hastane
doğumdan sonra verdikleri odalarda aynı şekilde çok temiz,hemşireler,doktorlar çok ilgili
ben bütün kontrollerimi oraya gidiyordum,önemli olan doktorun ben doktorumdan pek memnun değildim malesef
sen kime gidiyorsun,emel türkoğlu iyiymiş teyzem gidiyor ona tavsiye ediyordu herkese
Ben Ayşe Funda Demir' e gidiyorum. İlk başta çok ilgili görünmedi muayene edip gönderdi. Tam doktorumu değiştiriyim dediğim sırada son gidişimde çok ilgiliydi. Sanırım şuan ona devam edicem. Senin doktorun kimdi?
Arkadaşlar,
Kim hangi hastaneye hangi doktora gidiyor? Doğum fiyatlarını da sordunuz mu?
Ben Medical Park Göztepe doktor Gökmen İyigün'e gideceğim..İlk doğumumda da ona gitmiştim.
ben de çakmak erdem hastanesine gidiyorum, doğumu da orda düşünyorum. doktorum emel türkoğlu. tavsiye üzerine gitmiştim. hastane tertemiz, doktordan da memnunum, fiyatlarda uçuk değil. hastanedeki tek sorun bir muayene olmak için 65412 tane yere gidiyorsunuz, randevulu olsan bile sıra alıyorsun, hadi sıra çabuk geliyor, ordan başka bi yere gidip ücreti ödüyorsunuz. ordan başka bi yere falan filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?