Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bende Antalya'da yaşıyorum medstar gökbay elpek'e gidiorum gideniniz var mı?
ben gidiyorum gökbay beye bir ark ımızın tavsiyesiyle başladık ancak bazen çok umursamaz oluyor prblemlerim oldu ilk aylarda pek ilgili değildi ben de çok kararsızımm:18:
Benim de doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Medikalpark'ın ücretleri çok pahalı geldi. Daha uygun bir özel hastane bilen var mı?
Benim de doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Medikalpark'ın ücretleri çok pahalı geldi. Daha uygun bir özel hastane bilen var mı?
medline hastanesindeki doktorum özel muayenehane açınca özel ofm hastanesinde akif beye gitmeye başladım doktor gayet ilgili ve güleryüzlü fiyatlar da süper muayene ücreti 12 TL normal doğum 485 TL bugün şeker yükleme yaptırdım ücret almadılar
OFM'yi aradım bende ilk doğumum sezreyan olduğu için ikinci de sezeryan olacak sanırım. Sezeryan ücreti 630 lira dediler ama doğum Martta. O zamana kadar çok artmaz İnşallah.
ofm hastanesi akif bey tavsiye ederim
merhaba bayanlar ben dogum yapalı tam 3 ay oldu antalya akdenız şifa hastanesınde ertugrul aktaş a gıttım 35 hafta bayunca bana stres gergınlık uzuntuden baska bısey vermedı ertugrul beyı tercıh etmeyın de kıme gıdersenız gıdın 36. haftada arastırma hastanesınde ender atalay a gıttım cok cok memnun kaldım ender beyden sonra pozıtıf seyler dusunebıldım...ozel hastane ıyı dıye dusunmeyın ne varsa devlette var arastırma hastanesınde dogumumu mehmet karaca yaptırdı 12 sat sancı cektım ama normal dogum oldu...sagolsun doktorum benım ıçın cok ıyı bır koç oldu destek ve motıvasyonu sayesınde normal dogum yaptım...allah kurtarsın sızlerı sımde melike berilim le hayat cok baska
Offff yaa ben cahit bozyel e gidiyorum .iyi aslinda mwmnun kaldim ama yine de icime sinmeyen bisey var Anlamadim . Bir dr daha gidip karar vermek istiyorum kime gideyim guleryuz anlayis birde konuskan biri olsun istiyorum ...bu dr dogumu olimpos da yaptiriyomus uzak geldi biraz kizlar bi fikir verin dr ,hastane icin