2013 antalyalı anne adayları

olimpos hastanesinde serap hanıma giden varmı hastane konusunda içim çok rahat tertemiz ilgileniyorlar falan doktorumda iyi gibi şimdilik gayet samimi güleryüzlü gerek ilaçlarımın gerek testlerimin takibini çok iyi yapıyor ama hiç kimse önermeyince içime şüphe düşmedi değil

Kızlar ben 26 haftalık hamileyim, hamileliğimin başından beri Medicalpark'a Dr.Timur Uğurlu'ya gittim. Her yönden çok memnunum, işinde de çok titiz, çok da güveniyorum, hastane de tam donanımlı iyi bir hastane rahatlıkla tavsiye ediyorum... Muayene ücreti emekli sandığına 52tl;kan tahlilleri, idrar tahlilleri filan genelde 40-50 tl civarı tutuyor; ayrıntılı ultrason 100-150 tl tam hatırlamıyorum( ben amniyosentez olmak zorunda kaldım oda 500 tl) , şeker yükleme testindeki kan tahlilide sanırım 40-50tl ;doğumda normal ya da sezaryen(genel yada epidural anestezi)farketmiyo 1100tl, normal+ epidural olursa +500, yani 1600tl. Yalnızca ilk kontrolden sonra kan ve idrar vermiştim, ayrıntılı olarak bütün testler yapılmış, bütün değerlerime bakılmıştı o çok pahalıydı 184 tl tutmuştu, ona anlam verememiştik ama ilk olduğundan bir de heyecandan arada kaynadı gitti :)

Heee bir de indirimlerden bahsedenler olmuş, Medicalpark'ın bitişiğinde She Mall alışveriş merkezi var, küçük bir yer, orda bir bebe mağazası wardı, sunset mağazasının karşısında ve %50 indirim wardı. Detaylı olarak bakamadım ben de önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum, yolunuz düşerse bir bakın derim.. Bir de ilke bebeyi öneriyor herkes oraya da
önümüzdeki hafta bakmayı düşünüyorum..

Selam kızlar bende Antalya'da yaşıyorum medstar gökbay elpek'e gidiorum gideniniz var mı?

ben gidiyorum gökbay beye bir ark ımızın tavsiyesiyle başladık ancak bazen çok umursamaz oluyor prblemlerim oldu ilk aylarda pek ilgili değildi ben de çok kararsızımm:18:

ben gidiyorum gökbay beye bir ark ımızın tavsiyesiyle başladık ancak bazen çok umursamaz oluyor prblemlerim oldu ilk aylarda pek ilgili değildi ben de çok kararsızımm:18:

Ben gebeliği ilk öğrendiğimden beri gidiyorum diğer doktorlar gibi hastayı kasmıo ben memnunum ilgili de aslında acaba kötü günü ne mi denk geldin:)

Benim de doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Medikalpark'ın ücretleri çok pahalı geldi. Daha uygun bir özel hastane bilen var mı?

Benim de doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Medikalpark'ın ücretleri çok pahalı geldi. Daha uygun bir özel hastane bilen var mı?

medline hastanesindeki doktorum özel muayenehane açınca özel ofm hastanesinde akif beye gitmeye başladım doktor gayet ilgili ve güleryüzlü fiyatlar da süper muayene ücreti 12 TL normal doğum 485 TL bugün şeker yükleme yaptırdım ücret almadılar

Ertuğrul aktaş ve halil ılgın aklıma gelenler bade ılgın çok yavaş diyorlar en tecrübelisi ertuğrul

medline hastanesindeki doktorum özel muayenehane açınca özel ofm hastanesinde akif beye gitmeye başladım doktor gayet ilgili ve güleryüzlü fiyatlar da süper muayene ücreti 12 TL normal doğum 485 TL bugün şeker yükleme yaptırdım ücret almadılar

OFM'yi aradım bende ilk doğumum sezreyan olduğu için ikinci de sezeryan olacak sanırım. Sezeryan ücreti 630 lira dediler ama doğum Martta. O zamana kadar çok artmaz İnşallah.

OFM'yi aradım bende ilk doğumum sezreyan olduğu için ikinci de sezeryan olacak sanırım. Sezeryan ücreti 630 lira dediler ama doğum Martta. O zamana kadar çok artmaz İnşallah.

bende sordum kampanya falan değilmiş sgk herhangi bir değişiklik yapmazsa fiyatlar değişmez dediler

Offff yaa ben cahit bozyel e gidiyorum .iyi aslinda mwmnun kaldim ama yine de icime sinmeyen bisey var Anlamadim . Bir dr daha gidip karar vermek istiyorum kime gideyim guleryuz anlayis birde konuskan biri olsun istiyorum ...bu dr dogumu olimpos da yaptiriyomus uzak geldi biraz kizlar bi fikir verin dr ,hastane icin

merhaba bayanlar ben dogum yapalı tam 3 ay oldu antalya akdenız şifa hastanesınde ertugrul aktaş a gıttım 35 hafta bayunca bana stres gergınlık uzuntuden baska bısey vermedı ertugrul beyı tercıh etmeyın de kıme gıdersenız gıdın 36. haftada arastırma hastanesınde ender atalay a gıttım cok cok memnun kaldım ender beyden sonra pozıtıf seyler dusunebıldım...ozel hastane ıyı dıye dusunmeyın ne varsa devlette var arastırma hastanesınde dogumumu mehmet karaca yaptırdı 12 sat sancı cektım ama normal dogum oldu...sagolsun doktorum benım ıçın cok ıyı bır koç oldu destek ve motıvasyonu sayesınde normal dogum yaptım...allah kurtarsın sızlerı sımde melike berilim le hayat cok baska

bu mesajı görünce çok şaşırdım ben bir çok doktora gittim ertuğrul bey kadar ilgilisini görmedim açıkcası ne oldu ki acaba sorun neydi?:26:

Offff yaa ben cahit bozyel e gidiyorum .iyi aslinda mwmnun kaldim ama yine de icime sinmeyen bisey var Anlamadim . Bir dr daha gidip karar vermek istiyorum kime gideyim guleryuz anlayis birde konuskan biri olsun istiyorum ...bu dr dogumu olimpos da yaptiriyomus uzak geldi biraz kizlar bi fikir verin dr ,hastane icin

Cahit beyi tavsiye ederim 31 haftalık hamileyim bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ofm hastanesinde GÜray Ünlü diye bir doktor var bana asla çocuğun olmayacak demişti. ama Cahit beyle ilk tedavi ayımda hamile kaldım.. çok güler yüzlü ve bilgili..

Back
X