• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Annelere Soru: İlk Hareketleri Ne Zaman Fark Ettiniz?

Evet orası öyle ilk hissetmeye başlandığında bağırsak hareketiyle karıştırılabiliyor. Ama hissettiğinde de anlıyorsun onun bağırsak olmadığını daha farklı birşey kayıyor gibi oluyor. İleriki haftalarda düzenli oluyor hatta dokunduğunda tepki veriyorlar falan süper bir şey. İkiz olduğu içinde her birinin hareketini ayrı ayrı hissediyordum ben
ayy sizinkiler yan yana mıydı benimkiler altlı üstlü acaba ben de ayırt edebilecek miyimmmm :)

Ay ne güzel
Doktor bana 2 erkek dedi ama ikincisinden pek emin olamadım dedi
ayy biliyor musun bana da başta 2 erkek gibi demişti doktor 3 hafta sonra yine bakıcam demişti. Sonra kağıda yazdırıp pasta kestik cinsiyet partisi gibi ufak bir şey yaptık. İlk pasta pembe çıkınca yaşadığım şoku hala atlatamadımmmmm :)))

Tam haftasını hatırlamıyorum ama oldukça geç hissettim. Oğlum sağ üstte, kızım sol alttaydı. Karın bölgesinde zaten çok hareket oluyor bağırsak hareketlerinden dolayı o yüzden ilk haftalarda anlaşılmıyor.

Merhaba herkese öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın minişlerinizi 😇 bu dönem çok hassas heyecanlı ve merak içinde geçiyor ben sorularınızı cevaplayabilirim ikiz annesi olarak ☺️ ilk his çok anlaşılmıyor ama 18 hafta gibi genelde anlaşılıyor. 20.haftalarda netleşiyor. Başka sorularınız da varsa sorun lütfen ve en önemlisi olumsuz konuşan herkese kulaklarınızı tıkayıp keyfini çıkarın bebeklerinizin 💕

Merhabalar ben de tüp bebek tedavisi ile çift embriyo transferi olmuştum ve şu anda iki tane kese var şükürler olsun. Allah nasip ederse bende sizler gibi ikiz annesi olacağım. Ama daha kalp atışlarını ayın 30unda duymaya gideceğiz. İnşallah bende sizler gibi cinsiyet öğrendiğim ve hareketlerini hissettiğim zamanları da yaşarım. Sizinle konuşmak ileride neler yaşayabileceğimi öğrenmek için sabırsızlanıyorum.❤️

Merhabalar, herkes sağlıkla yavrularını kucağına alsın inşallah 🫂 Ben de tüp bebek ile çift embriyo transferi oldum ama kaç kese var bilmiyorum ve görmek için sabırsızlanıyorum 🥹 2 yavrumun da sağlıkla tutunmuş olması için dualarınızı bekliyorum 🥹🤍🪽

Merhabalar, herkes sağlıkla yavrularını kucağına alsın inşallah 🫂 Ben de tüp bebek ile çift embriyo transferi oldum ama kaç kese var bilmiyorum ve görmek için sabırsızlanıyorum 🥹 2 yavrumun da sağlıkla tutunmuş olması için dualarınızı bekliyorum 🥹🤍🪽
Dua et hep bebeklerinin severek karnını okşayarak dua et... Ben hep öyle yaptım onların hep var olduğunu düşünerek dua ettim. Şükürler olsun Rabbime ki şimdi onların keselerini gördüm ve sıra kalp atışlarını duymaya geldi. Ayın 30unda bunu da duyarsam dünyalar benim olacak.

Dua et hep bebeklerinin severek karnını okşayarak dua et... Ben hep öyle yaptım onların hep var olduğunu düşünerek dua ettim. Şükürler olsun Rabbime ki şimdi onların keselerini gördüm ve sıra kalp atışlarını duymaya geldi. Ayın 30unda bunu da duyarsam dünyalar benim olacak.
Hep öyle yapıyorum, transferde de yapmıştım. Hep onların bizimle olduğunu düşünerek, hayal ederek karnımı severek dua ettim. İnşallah ben de güzel haberleri alırım 🥹

Hep öyle yapıyorum, transferde de yapmıştım. Hep onların bizimle olduğunu düşünerek, hayal ederek karnımı severek dua ettim. İnşallah ben de güzel haberleri alırım 🥹
İnşallah canım İnşallah. Rabbim isteyen dileyen her anne adayına nasip etsin inşallah. Ama gerçekten yürekten isteyen anne adaylarına nasip etsin.

Günaydın kızlar siz progestan fitil kullandınız mı yada kullanmaya devam ediyor musunuz? Ne zamana kadar kullanacağım?

Günaydın, ben 5. hafta gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum geceleri 1 tane. Doğuma kadar devam edeceğiz dedi doktorum.
Ben transferi olduğumdan beri kullanıyorum ve hala devam ediyorum yarın bugün 6 hafta 6 günlük oldu bebeklerim daha kalp atışlarını duymaya gideceğiz nasipse. Ben günde iki kez sabah akşam kullanıyorum. Artık her gün öğlen ayrı akşam ayrı çamaşır değiştiriyorum bazen günlük ped koyuyorum ama o da belli zamandan sonra enfeksiyon oluşturur diye çok kullanmıyorum. Bakalım kalp atışlarını duyunca devam edecek miyiz?

Ben transferi olduğumdan beri kullanıyorum ve hala devam ediyorum yarın bugün 6 hafta 6 günlük oldu bebeklerim daha kalp atışlarını duymaya gideceğiz nasipse. Ben günde iki kez sabah akşam kullanıyorum. Artık her gün öğlen ayrı akşam ayrı çamaşır değiştiriyorum bazen günlük ped koyuyorum ama o da belli zamandan sonra enfeksiyon oluşturur diye çok kullanmıyorum. Bakalım kalp atışlarını duyunca devam edecek miyiz?
Ben 17 haftalığım devam ediyorum dünyanın en rahatsız hislerinden biri olabilir fitil benim için ama olsundu bebişler için değer ne diyim :)

Back
X