bende 17 haftada hıssetmeye basladım melegımı aynı dedıgın gıbı ıcımde ucmaya calısıyordu sankı rahımımın sag kısmında hıssettım bazen gunde 2 kere hıssedıyorum bazende 2 gunde bır her hıssettıgımde ıcımden sıcak soguk sular akıyor sankı rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın
Canım panik yapma bende 18 haftamdayım. Bebeğim erkek, ara ara batmaların dışında hareketlerini hissetmiyorum şimdilik.Gayet normal merak etme.İlk gebeliklerde 22 haftaya kadar hiseetmemen normalmiş.Cinsiyette benim 12. haftada doktor %70 erkek dedi,en son kontrolde %99 erkek dedi.26. haftada kızının cinsyetini öğrenen ark var.Kız bebek geç öğreniliyor.arkadaşlar 18 haftadayım daha hiç bir duygu hissetmdim arkadaşalr bide kızmı erkekmi daha anlamadım bir kız diyorlar bir erkek erkek olsa daha çok oynar kız ağır olur derler doğrumu ilk bebeğim daha 27 yaşındayım mersinden katılıyom yardımcı olup bilgilendirirmisiniz kız geçmi belli oluyo
benimde ilk hamileliğim. ilk 20. haftamda bebeğimi hissetmeye başladım.
2 hafta artarak hareketler devam etti.
23 haftada renkli ultrason çektirdikten sonra bebeğin hareketleri azalmaya başladı.
defalarca doktora gittim Allah'a şükür bir sorun yok ama bu durum beni çok rahatsız ediyor.
günde ya 1 kere yada hiç hissetmiyorum.
onu hissetmek o kadar güzeldiki, hissetmeyi özledim(
1 ayda 1,5 kg aldım dr çok kilo aldım diye hissedemiyor olabileceğimi söyledi.
5,5 aylık hamileyim ayda 1,5 kg çok değil bence((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?