2013 Aralık Bebişlerinin Ultrason Resimleri =)

Mrb kizlar..bende 6 haftalik hamisim..cuma gunu gittimizde alttan sadce keseyi gorduk..ceviz buyuklugunde..10 gun sonra gel bebise bakalim dedi..ama ben alttan baktirmak istemiorum artik..bebisimi gormek icin ne kadar beklemem lazim acaba...bide bugun sanki regl olcakmisim gibi karnim belim agriyonormalmi ki yacok pimpirikliyimtelden girdigim icin foto koyamadim..su an sanki adet olcakmisim gibi agrim var

Son düzenleme:
canım ben 12. haftaya kadar gittiğim muayenelerde hep alttan baktılar, kalp atışlarını erken duyabiliyorlarmış, bende istememiştim ama doktordan daha iyi bilmiyorum sonuçta... hala regl alametlerini özellikle sancıyı yaşıyorum, bu normalmiş her adet döneminde vücut aslında kendini ona hazırlıyormuş...

ben paylaşmak istiyorum ama fotografı nasıl yükleyeceğimi çözemedim.yeni üye sayılırım daha

mesajını yazdıktan sonra alt tarafta eklenti ekle var onu tıkla bilgisayarından resmi seç ve bitti de
mesela böyle
ilki bugünki ikincisi geçen ayki

Allah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin ne güzel fotolar :)
zzeytinn yalnız kesen bana çok susuz geldi, bebek rahat hareket edemez, aynı şey benim de başıma gelmişti doktor çok net uyarmıştı beni. İçtiğin su miktarını artırmanı öneririm naçizane :)

teşekkür ederim esra. bu 12. hafta usg idi.o zman su azmıydı bilmiyorum ama 16. hafta kontrolunda dr. özellikle bebeğin suyunun iyi ve yeterli olduğunu söylemişti.teşekkür ederim ilgine:)

teşekkür ederim esra. bu 12. hafta usg idi.o zman su azmıydı bilmiyorum ama 16. hafta kontrolunda dr. özellikle bebeğin suyunun iyi ve yeterli olduğunu söylemişti.teşekkür ederim ilgine:)

son görüntüsünde muhtemelen çok daha iyidir o zaman, maşallah yeter ki iyi olsun onlar hayırlısıyla aralık ayında hepimizin kucaklarında olur umarım bebişlerimiz :) sevgiler...

alın bakalım teyzeleri bu da benim inatcı minik kızımın 16+2 günlük görüntüsü, biraz zor gösterdi cinsiyetini:)

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…