canım ben 12. haftaya kadar gittiğim muayenelerde hep alttan baktılar, kalp atışlarını erken duyabiliyorlarmış, bende istememiştim ama doktordan daha iyi bilmiyorum sonuçta... hala regl alametlerini özellikle sancıyı yaşıyorum, bu normalmiş her adet döneminde vücut aslında kendini ona hazırlıyormuş...Mrb kizlar..bende 6 haftalik hamisim..cuma gunu gittimizde alttan sadce keseyi gorduk..ceviz buyuklugunde..10 gun sonra gel bebise bakalim dedi..ama ben alttan baktirmak istemiorum artik..bebisimi gormek icin ne kadar beklemem lazim acaba...bide bugun sanki regl olcakmisim gibi karnim belim agriyonormalmi ki ya cok pimpirikliyim telden girdigim icin foto koyamadim..su an sanki adet olcakmisim gibi agrim var
ben paylaşmak istiyorum ama fotografı nasıl yükleyeceğimi çözemedim.yeni üye sayılırım daha
Allah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin ne güzel fotolar :)
zzeytinn yalnız kesen bana çok susuz geldi, bebek rahat hareket edemez, aynı şey benim de başıma gelmişti doktor çok net uyarmıştı beni. İçtiğin su miktarını artırmanı öneririm naçizane :)
teşekkür ederim esra. bu 12. hafta usg idi.o zman su azmıydı bilmiyorum ama 16. hafta kontrolunda dr. özellikle bebeğin suyunun iyi ve yeterli olduğunu söylemişti.teşekkür ederim ilgine:)
12 haftamız.cinsiyeti ne olabilir sizce.16.haftada göstermedi ama dr. kıza benziyor dedi.sizce?
buyrun teyzeleri
Eki Görüntüle 800285
Oooyy oyy cok cegingen olcak belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?