2013 ekim anneleri bel ağrısı çekenler

sezinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
70
0
26
İzmir
ben 19. haftadayım belim ve yumurtalıklarım şiddetli bir şekilde ağrıyor ,beli ve yumurtalıkları ağrıyan var mı? normal mi acaba?

merhaba bende bel agrisi cekiyorum ama cok siddetli degil bazen de kasiklarima vuruyo bebek yukari cikmaya basliyo o yuzdenmis

bende de çok oluyo,iş yerinde bütün gün oturuyorum,sonra eve gidince iş yaparken ayakta kalıyorum,haliyle gece çok bel ağrım oluyo... kasıklarıma da vuruyo bazen..
ama ayberkece de demiş bebek yukarı çıkıyo ve rahim hala genişliyo bebek büyüyyo... bence gayet normal..

yalnız kasıktaki ağrılar kasılma şeklinde olursa magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden kaynaklanabiliyomuş,ben kullanmıyodum ama 2 gündür başladım magnezyuma,ve ağrılarım hafifledi sanki...eğer dr.unuz verdiyse ihmal etmeyin... vermediyse de mutlaka söyleyin...

yok cnm vermedi bna öle bişiy dediğin gibi olur yarın kontrolüm war sölicem

ya benim kasıklarımda ağrıyo özellikle lavobodayken

tuvalet ihtiyacini erteleyip biraz daha gec giriyosan o esnada agri yapabilir ben.gece kalkmaya usenip biraz gec girince patlamaya hazir bi bomba gibi oluyorum agridan

haklısın mg ve ca mum eksilmiş olabilir ama ben ilaç kullanamıyorum alerji yapıyor oda bebeği zehirliyor

benimde bel ağrılarım krap şeklinde oluyor özellikle geceleri oluyodu,dr. calsiyum ve magnezyum eksikliğinden dedi,biraz azalttı ağrılarımı.tavsiye ederim arkadaşlar.

benimde korkunç bel ağrılarım oluyor bütün gün iş yerinde oturuyorum ama çok stresli bir işim var işten eve 5 dakika yürüyorum onda bile tükeniyorum artık kaldıramıyorum çalışmayı sanırım birde ben zaten çok kilolu hamile kaldım 102 kilo hamile kaldım 3 kilo aldım şimdilik ama üzerine şişlikleri eklersek yürüyen varil gibiyim inşallah evladım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ben bel ağrılarınada razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…