2013 Ekim Annelerinin Dogum Hikayeleri

Spatzi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
11.544
5.970
248
Kizlar artik zaman geldi diye dusundum ve actim:16::16: Bakalim ilk kim dogum yapicak rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize insallah:16::16:

hadi bismillah bakalım ilk kim pırtlatacak merakla beklemedeyim :52::52::52::52::52::52::52:

meesajımı yazdım temizliğe kaldığım yerden devam edeyim....:27::27::27::27::27::27:

Hayirli olsun topigimiz kizlaar :52::52::52::52: insaallah hepimiz sagliklica hayirlica aliriz kucagimiza yavrularimizii..:16:

ayyy topiğimiz açılmışşş ne güzellllll :16: bakalım ilk hikayeyi kim yazacak ve peşinden nasıl hikayeler geleck:27::27::27: ayyyy ben çok merakkk ediyorum kendi doğumumuuuuuuu:52::52:

oy oy oy maşallah bize bugünleridemi görcektik hayırlı ugurlu olsun topigimiz bakalım heyecanla bekliyorum bende ilk kim hikayesini yazacak :46::46:

:46::46::46:hayırlı olsun topikimizz az acılı bol aksıyonlu hıkayelerımız olur ıns :1::9:

Son düzenleme:
allahim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin .bir sancıda kurtuluruz inşallah bebelerimizi kucağımiza aliriz

hadi hayırlı olsun kimse erken davranmasın inşallah zamanında gelsin miniklerimiz...bu arada en çok zulluuu istiyordu toipiğn bir an önce açılmasını

hadi hayırlı olsun kimse erken davranmasın inşallah zamanında gelsin miniklerimiz...bu arada en çok zulluuu istiyordu toipiğn bir an önce açılmasını

ayyyyyy ne kadar sevindim anlatamam linacigim görünce gözleri mutluluktan doldu bugunu bayram ilan ediyorum:91::92::92::92::9::64::64::64::119:ay loricim çok sağol sonun da topigimizi açan biri oldu yoksa ben acacaktim :1:

herkes zamanında doğum yaparsa ilk doğum yapanlardan biri ben olucam sanırım... inşallah iyi bir deneyim olur. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize..

hayırlı doğumlarımız olsun inş daha erken davranan olmazsa benm oğluş eylül sonu gelicek teyzeleri sezeryan olduğu için 25 eylül gibi görünüyo tarihimiz bakalım diğer kontrolde artık belli olur vaktimiz

hepimiz hazırlıklı olalım Allah nasip ederse 34 ten itibaren aceleci kuzular çıkabilir bizim ilk doğum 37de oldu bakalım bu napıcak :)Allah hepimize kolay sapğlıklı doğumlar versin

Back
X