2013 En iyi bilgisayar markası hangisi?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.344
693
373
Kocaeli
Dünyada üretilen büyük bilgisayar markalarını düşündüğümüzde özgün uygulamaları, yüksek görüntü kalitesi ve arayüz ve donanımsal tasarımlarındaki üstünlükleri ile 1. Sırada Apple yer almaktadır. 2. sırayı Sony Vaio ve Toshiba lar, 3. sırayı ASUS, Hp, Packart Bell, Exper ve Acer paylaşmakta, 4. Sırada ise Casper ve Lenova bilgisayarlar yer almaktadır.
Ama casper’i hiç mi tavsiye etmeyiz. Teknik servisi tam bir amatör!

Sizin bilgisayar tercihleriniz neler?

ilk bilgisayarım masaüstü - exper, yıllarca yıllarca kullandık. çocukluğumdan üniversite kazanmama kadar ve tık demedi, 10 sene kadar kullandık sonra yerine yine exper masaüstü aldı ailem, çünkü masaüstünde exper on numara, imac gibi olmasa da ailem için çok çok fazlasıyla yetip artıyor bile

sonra üni kazanınca laptop alındı - sony vaio, tam beş sene geçti hala canavar gibi, hiç bir yerinde tek bir sorun dahi yok, o laptopun üstüne hiç bir laptop almadım. sonuna kadar da kullanacağım. zamanının en iyisiydi hala en iyilerle kapışabilir. nereye gitsek yanımızda taşıyoruz. her elektronik fire verir bu laptopa bir şey olmaz deriz ayırmayız yanımızdan.

sonra evlenince masaüstü olarak imac aldık, verilen değeri sonuna kadar hakediyor diyebilirim gönül rahatlığıyla.

bu sene bir de tablet aldım sony vaionun yanına - apple ipad 4, tek sebebi çantama atabileceğim bir bilgisayar olması idi, sonyvaio her ne kadar bitanem olsa da ağır kerata :9: kol çantama girmiyor haliyle, devamlı kütüphaneye gidiyorum, kütüphanelerde çalışırım, incecik ve hafif ultra süper bir bilgisayarı kim her an yanında taşımak istemez ki, çok memnunum bundan da.

tecrübelerime dayanarak kendi sıralamam
1)apple 2)sonyvaio 3)exper

Back
X