2013 eylül anneleri bilgileri

Beni de ekler misiniz bende varim ? :))

YAS :26
SAT : 13.12.2012
KILO : 70
Tahmini Dogum : 19.09.2013
Ilk Bebegim :)))

yas:30
sat:24 kasım 2012
olası dogum tarıhı:1 eylul 2013
kılo 68
3. gebeliğim ancak ıkısı kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum kanın pıhtılasma sorunu var coraspırın ve ıgne kullanıyorum

kızlar merhaba benim hamiş olup olmadığım henüz belli değil sizler yeni öğrendiğiniz için bir kaç sorum olacak.
adet tarihim 16 ocak ama olmadım fakat söyle bişey yaşadım.pazartesi günü bir damla kan geldi ve adet oldum diye düşündüm ama o günden beri
ne gelen var ne giden.karnımda adet sancım gelip gidiyor ama adet olmuyorum.göğüslerim sızlıyor özellikle üşüdüğüm zaman.
sizler hangi belirtileri yaşadınız paylaşırsanız sevinirim

bilgileri karıştırmışım okyanus durum düzeltildi

Biraz evvel bir konuda yorumunu gördüm sonra altında gebelik takvimini... kendi kendime "aaaa felicityy hamile dedim" :) Cok sevindim, seninle pek bir muhabbetimiz yok ama yine de cok mutlu oldum. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim elmayra

evet pek bir denk düşüpte ortak muhabbet edemedik seninle(sen diye hitap etmem sana olan sevgimden affet :) )

kk deki hayran olduğum birkaç kişiden birisin ,

senin yazdığın her kelime sanki ağzımdan çıkmışcasına ortak duygularla yazılmış gibi hissediyorum,

zor zamanlarını atlatıp feraha çıkman için kaç defa dua ederken yakaladım kendimi

tanımadığım kızkardeşimsin

Bugün iki kez ağlattın beni. Teşekkür ederim canım benim. Duaların ve desteğin için Allah razı olsun senden. Duygularımız tamamen karşılıklı.

Kendine cok iyi bak, bebişe de

Bugün iki kez ağlattın beni. Teşekkür ederim canım benim. Duaların ve desteğin için Allah razı olsun senden. Duygularımız tamamen karşılıklı.

Kendine cok iyi bak, bebişe de

Ağlamanı asla istemem,

buraya yazdığım her kelime en samimi hislerle yazılıyor,

bebişimi büyük bir özlemle bekledim iyi bakarım tabi teyzesi

selam arkadaşlar

Yas 24

Sat 11 aralık

Kilo 54

Tahmini dogum tarihi 18-09-2013

İlk bebek

Sehir Bodrum

Yas:29
Sat:09.Aralık
Kilo:85
Tahmini dogum tarihi : 16/09/2013
Sehir:İstanbul

merhaba hanımlar
aranıza yeni katıldım 4,5 yıllık evliyim yazın çocuk için karar verdik o zamandan itibaren korunmıyorduk hamileliğimi geçen hafta öğrendim.çooook mutluyum :)

slm kızlaaarr bi eylül annesi de ben varımmm :) ilk hamileliğim son adetim 8 aralıktı ve 6 haftalık hamileymişimm :)) çok mutluyumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…