2013 eylül -ekim ayında tüp bebek tedavisine başlamayı düşünenler

2013 eylül veya ekim ayında tüp bebek tedavıse başlamayı dusunuyorum.benımle birlikte bu yolda yürümek isteyenler buyrun...

bende eylül gibi tedavim başlayacak bir aksilik olmassa paco ve kendiliğinden olan bir dış gebelik hikayem var .Umut tüp bebek ve doktorum ulun uluğ bey kilo verme aşamasındayım 2 ayda 22 kilo verdim ama 2 aydır kilo vermem durdu bide tüp öncesi çökük rahimden dolayı histereskopi ile ameliyatım var ameliyatı temmuzda olucam inşallah ondan sonra tüp bebek hayırlısı olsun hepimiz için
:1:

bende eylül gibi tedavim başlayacak bir aksilik olmassa paco ve kendiliğinden olan bir dış gebelik hikayem var .Umut tüp bebek ve doktorum ulun uluğ bey kilo verme aşamasındayım 2 ayda 22 kilo verdim ama 2 aydır kilo vermem durdu bide tüp öncesi çökük rahimden dolayı histereskopi ile ameliyatım var ameliyatı temmuzda olucam inşallah ondan sonra tüp bebek hayırlısı olsun hepimiz için
:1:

bende memorıalde oldu ılk tüp bebegım 8 aylık bır kızım var.sımdı ıkıncıyı dusunuyoruz doktorum dogum yaptı onu beklıyoruz donunce baslıycaz ıste eylul gıbı

slm kızlar bende eylül ayında tüpe başlıcam inşallah tepecik kadın dogumda düşünuyorum 2 aşılama yaptım olmadı şimdi tüp inşallah bu sefer olur RABBİMİN izniyle

slm kızlar bende eylül ayında tüpe başlıcam inşallah tepecik kadın dogumda düşünuyorum 2 aşılama yaptım olmadı şimdi tüp inşallah bu sefer olur RABBİMİN izniyle

slm bende ikinci tüp bebek denememi yapıcam ilki simirnadaydı sonuç negatif 2, egeünüversitesi yada tepecikte düşünüyorum fakat ikisi arasında kararsız kaldım siz tepecikten memenunmusunuz..

slm kızlar bende ilk tüp bebek denemem için dün start verdik ben irenbe de yaptırıyorum dr Ahmet bey çok ta memnunum şimdilik tüp bebeğim de eylül adetimle başlayacak kısmetse :31::31:gitmek isteyenler hiç düşünmesinler bence :10:

benim bi dış gebeliğim var ayrıca sağ tüpüm de yok bebekle beraber alındı :50:ayrıca aralık ayın da laporoskopi ve histereskopi de olmuştum dış gebelikten dolayı dün eşimden ve benden genetik tanı için kan alındı dr kötü bişey çıkmaz ama yine de tedbir amaçlı yapılsın dedi ini sonucum iyi çıkar :18:

hepimiz için hayırlı tedavi süreci olur rabbim pozitif haberler almamızı nasip eder :16::16:

hanımlar selamlar bende ekim ayından sonra artık aşımı tup mu tam olarak karar vermedik ama birşeye başlamak istiyorum. uzun bir sure bu konulardan da bilerek uzak kaldım. şimdi bendiyelim ki tupe karar verdim ki aslında eşim okey dese direkt tupe başlama niyetindeyim neyse istanbulda nerede tup bebek yaptırayım, nelere dikkat edeyim? neyi sorayım gittigim doktorlara? bir kere denemiş olanların tavsiyeleri neler?
normal kontrol ve diğer testlerim için zaten gittigim bir hastane ve doktorum var. fakat orada tup yapılmıyor. doktorumun bana tavsiyesi sadece tup bebek tedavisi uygulayan merkezleri araştır oldu. sizin tavisyesi nedir?

merhaba bende dün itibariyle söktürücü kullanmaya başladım. adet olur olmaz tedavim başlayacak nasip olursa. bu arada bu bizim 4. denememiz olacak . i

merhaba kızlar 11 aylık bır kızım var ve ben bıle konumdan uzak kaldım.ben ılk denememı memorıalde yaptırdım ve eger kızım olmamış olsaydı yıne orda yaptırırdım.cok ılgılı ve guleryuzluler.dıger hastanedeki kadın doğumcum benı yıllarca klomen vs uğraştırdı ama esımı hıc katmadı araya pıskolojık dedı yok rahım fılmı ıstedı vs vs.adam akıllı bır hastaneye gıttım ve sorunun hem bende hem esımde olduğunu ogrendım..esım amelıyat oldu su dandık hastane sperm hıc yok dedı.bızde araştırdık 2 gun sonra memorıale gıttık.esımın sperm sayısı cok olmasada tüp bebeğe yetıyordu hemen tedaviye başladık 7,5 ay sonra kızım dünyaya geldı(erken dogduda)..:16:

Back
X