Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2025 Temmuz Ataşehir acıbadem

mavi2025

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
17
0
1
35
Merhaba

Sanırım sürecin başlaması için kararımı verdim. Cem Demirel ile görüştüm. Sebepsiz infertilite nedeniyle ovulasyon takibinin 4 ay olumsuz olması sonucu tüp bebek düşünüyorum. Cem hoca çok sakin geldi, araştırmalarımda olumsuz bir deneyim okuyamadım hakkında. daha önce memorial Ebru Cogendez ile görüştüm ancak çok güven vermedi, ufak bir polip nedeniyle hemen histeroskıpi ve akabinde tedaviye başlamayı önermişti, alternatif doktor araştırırken Cem hocayı buldum. Ataşehir Acıbadem’de tedavi görenler varsa burada buluşalım.

Yok üstte kalsın diye geldim,merak ettiğimden Cem Demireli ,siz onda mı başladınız,memnun musunuz, hangi faktörle başladınız tedaviye

Yok üstte kalsın diye geldim,merak ettiğimden Cem Demireli ,siz onda mı başladınız,memnun musunuz, hangi faktörle başladınız tedaviye
Şöyle aslında yolu ve yöntemi belirledik şu an cem hoca ile başlayacağım gibi duruyor ancak yine de alternatif bakıyorum. Aslında şöyle sebepsiz infertilite bizimkisi ben de ya da eşimde herhangi bir problem yok ancak 1,5 seneyi de geçti yaklaşık dört ay kadar ovülasyon takibi yapıldı. Herhangi bir gebelik olmadı .35 yaşındayım yaş faktörünün problem olmaması için tedaviye başlamak istedik aslında

Merhaba

Sanırım sürecin başlaması için kararımı verdim. Cem Demirel ile görüştüm. Sebepsiz infertilite nedeniyle ovulasyon takibinin 4 ay olumsuz olması sonucu tüp bebek düşünüyorum. Cem hoca çok sakin geldi, araştırmalarımda olumsuz bir deneyim okuyamadım hakkında. daha önce memorial Ebru Cogendez ile görüştüm ancak çok güven vermedi, ufak bir polip nedeniyle hemen histeroskıpi ve akabinde tedaviye başlamayı önermişti, alternatif doktor araştırırken Cem hocayı buldum. Ataşehir Acıbadem’de tedavi görenler varsa burada buluşalım.
Merhaba ben de Ataşehir Memorial ile 1 sene görüştüm biraz yanlış yonlendirildim 1 sene kaybettim. Fayda görenler vardır mutlaka ama ben kesinlikle gitmem bir daha. Şişli Memorial ile başlayacağız önümüzdeki ay nasipse

Merhaba ben de Ataşehir Memorial ile 1 sene görüştüm biraz yanlış yonlendirildim 1 sene kaybettim. Fayda görenler vardır mutlaka ama ben kesinlikle gitmem bir daha. Şişli Memorial ile başlayacağız önümüzdeki ay nasipse
Merhaba ebru teşekkür ederim bilgi verdığin için. Ataşehir Memorial değil Acıbadem Hastanesi’nde hizmet veriyor Cem Demirel, ancak bildiğim kadarıyla kendisi daha önce Memorial da çalışmış daha önce ona mı gitmiştiniz

Merhaba ebru teşekkür ederim bilgi verdığin için. Ataşehir Memorial değil Acıbadem Hastanesi’nde hizmet veriyor Cem Demirel, ancak bildiğim kadarıyla kendisi daha önce Memorial da çalışmış daha önce ona mı gitmiştiniz
Bu arada Ataşehir‘e ben de daha önce gitmiştim soylediginiz gibi nedense çok ısınamadım ebru hanımla .görüşmüştüm. Nedense çok güvende hissetmedim

Bu arada Ataşehir‘e ben de daha önce gitmiştim soylediginiz gibi nedense çok ısınamadım ebru hanımla .görüşmüştüm. Nedense çok güvende hissetmedim
Ben Cem Demirel'e gitmedim hiç. Ataşehir Memoriala gittim. Hoca aslında çok samimi sıcak kanlı. Ama ben yanlış yönlendirildim. Geçen sene kürtajla sonuçlanan bir hamileliğim vardı bana bir kere hamile kaldığına göre eşine test yapmaya gerek yok dedi ben de yapmadım. Bendeki endometriozis sorunu yüzünden hamile kalamiyorum zannettim 1 sene boyunca. En son test yapinca esimde ciddi anlamda sperm sorunu olduğu ortaya çıktı. Oysa geçen sene doğru yönlendirme olsaydı belki şuana kadar çoktan sorunumuz çözülmüştü. Sağlık olsun yine de, demekki zamanı gelmemişti nasip olmadı. En son Mayıs ayında bir kere daha muayene oldum solda iki sağda bir kistim var. Soldakilerden birine çikolata kisti diğerine basit kist dedi, sagdakine de basit kist dedi. Ancak meğer onlar da çikolata kistiymis ve benim Endometriozis hastalığım ileti derecedeymis. Bunları Şişli Memorialda öğrendim. Dediğim gibi hoca çok samimi sıcak kanlı biri ancak ben tedavi anlamında malesef fayda göremedim. Mutlaka görenler vardır

Anladım ebru hanıma gittiniz o halde umarım başarıyla sonuçlanır tedaviniz gönülden dilerim. Ben de görüştüm ancak orada devam etmedim bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Şöyle aslında yolu ve yöntemi belirledik şu an cem hoca ile başlayacağım gibi duruyor ancak yine de alternatif bakıyorum. Aslında şöyle sebepsiz infertilite bizimkisi ben de ya da eşimde herhangi bir problem yok ancak 1,5 seneyi de geçti yaklaşık dört ay kadar ovülasyon takibi yapıldı. Herhangi bir gebelik olmadı .35 yaşındayım yaş faktörünün problem olmaması için tedaviye başlamak istedik aslında
Spermde dna hasarı baktırın önce mutlaka !
Sonra kanda kromozom eşli
Pıhtılaşma paneli baktırın kendinize .

Anladım ebru hanıma gittiniz o halde umarım başarıyla sonuçlanır tedaviniz gönülden dilerim. Ben de görüştüm ancak orada devam etmedim bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Evet bir sene boyunca ona gittim ama şuan Şişli Memorial ile devam ediyorum. Teşekkür ederim 🌸

Spermde dna hasarı baktırın önce mutlaka !
Sonra kanda kromozom eşli
Pıhtılaşma paneli baktırın kendinize .
Bu testleri doktor önerisi ile mi yaptırdınız yoksa siz mi talep ettiniz? Bu tetkiklerin hiç birini istemedi. Semen analizinde bir problem görmeyince istemedi doktor. Benim de hormon tahlillerim, hsg ve ultroson kontrolleri yapıldı bir sorun görülmedi

Bu testleri doktor önerisi ile mi yaptırdınız yoksa siz mi talep ettiniz? Bu tetkiklerin hiç birini istemedi. Semen analizinde bir problem görmeyince istemedi doktor. Benim de hormon tahlillerim, hsg ve ultroson kontrolleri yapıldı bir sorun görülmedi
Kendimiz baktırdık ,iş işten geçince..söylemiyorlar çünkü

Merhaba

Selam ben uzun sure cem hocayla surecimi ilerlettim ama bi sebepten dolayi ters dustuk ve firat hocayla devam karari aldik . Suan 8 aylik kizim ama cem hoca da cok ama cok iyi bir prof dur. Sakindir , dinler , anlatir her zaman geri donus alirsiniz kendisinden.

Merhaba

Merhaba. Ben tup bebek surecimi Cem Hocayla pozitif bir sekilde tamamladim. Simdi kendisi sayesinde hamileyim. Cem Hoca gercekten isinin ehli bir doktor. Asla gereksiz ilac ya da tedavi onermez. Tarzi biraz mesafelidir ama bu sizi korkutmasin. Benim surecimde yumurta takibi yaparken bile en az 3-4 defa cagirip dogal takip yapmisti, cogu doktor igne verir gecer. Baska bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarim, ben surece baslarken kendisi hakkinda cok yorum gormemistim ( cunku reklamla isi olmuyor kendisinin :))

B bulut2025 transferde hangi teknikler kullanıldı tutunması için (yapıştırma ,serum,rahim aşısı vb)
Histeroskopi bakıldı mı

Merhaba. Ben tup bebek surecimi Cem Hocayla pozitif bir sekilde tamamladim. Simdi kendisi sayesinde hamileyim. Cem Hoca gercekten isinin ehli bir doktor. Asla gereksiz ilac ya da tedavi onermez. Tarzi biraz mesafelidir ama bu sizi korkutmasin. Benim surecimde yumurta takibi yaparken bile en az 3-4 defa cagirip dogal takip yapmisti, cogu doktor igne verir gecer. Baska bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarim, ben surece baslarken kendisi hakkinda cok yorum gormemistim ( cunku reklamla isi olmuyor kendisinin :))
Çok teşekkürler ben de çok yorum görmedim ama hiç reklamını yapmamasına rağmen güven verdi. Ben de kendisiyle ilerleyeceğim sanırım. Umut vermedi, baskı yapmadı hadi hemen başlayalım diye. Muayene etmeden bile sordu karar verdiğinizde yapalım diye ki sonra anladım muayene için 10k tutarında ücret alınıyor. Ben kendisine güven duydum onunla baslayacagım

B bulut2025 transferde hangi teknikler kullanıldı tutunması için (yapıştırma ,serum,rahim aşısı vb)
Histeroskopi bakıldı mıM

Histeroskopi bakıldı mı

Oncesinde amh testi yaptirdim, onceki doktorum da hsg istemisti. Bu testlerle gittik ek test istemedi. Ayrica bende cikolata kisti var ama tup bebege engel olmayacagini soyledi kendisi. Siz kotu tecrubelerden gecmissiniz anliyorum ama hicbirimiz doktor degiliz, isinin ehli bi doktora gitmek o yuzden onemli. Iyi bir doktor Hangi noktada hangi test istemesi gerektigini, hangi tedavileri uygulayacagini belirliyor biz de güveniyoruz. Yoksa istedigi her testi yaptirir her alternatif tedaviyi uygulardik ama bu da zaten yipratici olan sureci daha da yipratici hale getirirdi. Ben kendi adima hadi sunu yapalim hadi bu test de olsun hadi yeni tedavi cikmis adi bilmem ne suslu suslu isimlerle sunulan tedavileri de bunlari reklamci gibi anlatan doktorlara da guvenip kendimi teslim edemiyorum. Herkesin deneyimi farkli tabi, bana bu yaklasim iyi geldi.

Back
X