kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah
kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman??
Bence güneyde balayı için çok güzel bir zamanlama
güneye hiç inme şansım olmadı ama tatilden anlayanlar çok güzel olduğunu söylüyorlar o mevsimde
hem de okullar başlamış etraf sakinlemiş oluyor
saol canm benimm inş güzel olursenin ne zaman canm ?
kısmetse biz de eylül de düşünüyoruz..ama tarih falan belli değil henüz
kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah
kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman??
hepimizin hayırlı olsun kuzular :) kızlar aldığımız gelinlik mobilya takımı vs paylaşalım burda fikir olur hepimize :)
benim kısmetse 28 eylül henüz yer tutulmadı istanbul büyükçekmece çatalca taraflarında yer tavsiyesi olan var mı acaba ?
Benimde eylül ilk haftası çeyiz tamam ama koca Ankarada düğün mekanı bulamadık
Seninki kacı benimki 1 eylül cok zor yer bulduk her yer dolu Ankara da öyledir eminim dugun.com a baksana sende
7'si benimde,bakmaz olurmuyum hiç ama bulamadım işte teklif almadığım yerde kalmadı.ne yapacağım bilmiyorum
Bende 22 eylül geliniyim kızlar.2014 ten biranda vazgeçip 2013 gelini olmaya karar verdim 6 seneden sonra yeter dedik ve karar verdik.Yalnız cok agladım hem sevindim hem üzüldüm annemi ailemi bırakıp gitmek gibi geldi biranda ne garipmiş
hepimize hayırlı olsun kızlar
Ayy hayırlı olsun seninkidee cok iyi anlıyorum hem sevinip hem üzülüyor ikisi bi atada cok garip oluyor ki bu bende dert( ben anneciğimi yalnız basına bırakıp gidicemmmm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?