2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah

kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman ??

Bence güneyde balayı için çok güzel bir zamanlama
güneye hiç inme şansım olmadı ama tatilden anlayanlar çok güzel olduğunu söylüyorlar o mevsimde
hem de okullar başlamış etraf sakinlemiş oluyor

saol canm benimm inş güzel olur senin ne zaman canm ?

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah her şey istediğimiz gibi olur inşallah

kızlar bende kısmetse 28 Eylül gibi düşünüyorum da havalar nasıl olur acaba tatile gidilir mi balayına o zaman ??

hava çok güzel olacak o zamana mis gibi olacak

kızlar bende eylül ayında düşünüyorum ama istanbul avrupa yakası tarafı düğün mekanları konusunda yardımcı olabilirmisniz.araştıranlar varsa,çookk kararsızımmm

Kızlaaaaarrrr bende geldim ne kadar bos bırakmısızzz böyle eylül gelinleriii olarak bende 1 eylül geliniyim yer tutuldu gelinlik secildiii ee sizler ? :))

hepimizin hayırlı olsun kuzular :) kızlar aldığımız gelinlik mobilya takımı vs paylaşalım burda fikir olur hepimize :)

benim kısmetse 28 eylül henüz yer tutulmadı istanbul büyükçekmece çatalca taraflarında yer tavsiyesi olan var mı acaba ?

Dügün.com dan bak istersen mekanlara bagcesehirden ötesindeki mekanları blmiyorum pek :)

bizim de niyetimiz eylül ekim düğün ama daha isteme de olmadı bu haftasonu kayınvalidecim bize gelicek annemle tanışmayaaa off çok stresli inşallah güzel geçer iyi anlaşırlar :

Bende 22 eylül geliniyim kızlar.2014 ten biranda vazgeçip 2013 gelini olmaya karar verdim 6 seneden sonra yeter dedik ve karar verdik.Yalnız cok agladım hem sevindim hem üzüldüm annemi ailemi bırakıp gitmek gibi geldi biranda ne garipmiş

7'si benimde,bakmaz olurmuyum hiç ama bulamadım işte teklif almadığım yerde kalmadı.ne yapacağım bilmiyorum

Ayy canımmm yaa bulursun umutsuzluga kapılma nasıl bi yer istiyorsun?

Ayy hayırlı olsun seninkidee cok iyi anlıyorum hem sevinip hem üzülüyor ikisi bi atada cok garip oluyor ki bu bende dert ( ben anneciğimi yalnız basına bırakıp gidicemmmm (

hepimize hayırlı olsun kızlar

Hayırlı olsunnn sanada canım :)

Ayy hayırlı olsun seninkidee cok iyi anlıyorum hem sevinip hem üzülüyor ikisi bi atada cok garip oluyor ki bu bende dert ( ben anneciğimi yalnız basına bırakıp gidicemmmm (

Sorma canım aynen bende.Ama dün gittik eve annemlerle birlikte hayal kurduk çok zevkliydi.Güç verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…