2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Eki Görüntüle 764713 Eki Görüntüle 764715

büşim bu gelinliklerin kabarıklıgı tarzında birşeyler denicem prenses modellerden vazgectim diyebilirim hem aşkuş benden zayıf yapılı biraz böyle ben onun yanında kocaman durmak istemiyorum prenses tarzında eminim öyle gözükecektir o yüzden bu tarz gelinliklere bakmayı düşünüyorum nasıl sence

canım ben birinciyi beğendim. çok asil:)

hayırlı olsun canım. Allah mutluluğunu daim etsin.hadi darısı başımıza. Ben düğün esnasında nikah memurunu çağırtıcam büyük ihtimal.

aminn tatlım hepımızın mutlulugu daım olsunnn inşalahh:16::16:bızde salonda ıstıyodukkk ama nısanlıcannn dayanamadııııı:1::1:sizin dugun tarıhı bellı mı kuuzm

çok az kalmıss tatlım benım herseyın hazrmı :34::34:aynı şehıremı gelın gıdıyon kuzum

az kaldı canım sizden önce ama sizin maaşallah hazırlıklar bitmiş. benim çeyiz tamam bohçalar tamam. mobilyalar tamam.beyaz eşyalar tamam.bunları halletmiştik tatilden önce. tatil oldu annemlerin evine geldim 1800 km uzağa:)
gelgelelim tutacağımız ev tadilata girecek daha, boyası vs de var. davetiye hazırlanmadı. halılar alınmadı beni bekliyo. gelinliği bindallıyı ordan almam lazım. çok işimiz var daha..nişandan sonra ben de gidicem hep beraber halletmeye çalışıcaz.

az kaldı canım sizden önce ama sizin maaşallah hazırlıklar bitmiş. Benim çeyiz tamam bohçalar tamam. Mobilyalar tamam.beyaz eşyalar tamam.bunları halletmiştik tatilden önce. Tatil oldu annemlerin evine geldim 1800 km uzağa:)
gelgelelim tutacağımız ev tadilata girecek daha, boyası vs de var. Davetiye hazırlanmadı. Halılar alınmadı beni bekliyo. Gelinliği bindallıyı ordan almam lazım. çok işimiz var daha..nişandan sonra ben de gidicem hep beraber halletmeye çalışıcaz.

hem dugun bı kaç gun sonrda dugun mu yapıcanzz kuzum nıye ole oldukı:34::34::69:

Yok bebemmm hersey hazr deıl bızımde :1::1:ramazanda sonra evımızı tutcaz...perdelerım yatak odam halım yo bunları et tutuncaa haletcezz...ne iş yapıyosnnn tatlım:69:
Rahat ol kuzummm daha 1 aycık zamanın varr haledersnzzz

hem dugun bı kaç gun sonrda dugun mu yapıcanzz kuzum nıye ole oldukı:34::34::69:

Yok bebemmm hersey hazr deıl bızımde :1::1:ramazanda sonra evımızı tutcaz...perdelerım yatak odam halım yo bunları et tutuncaa haletcezz...ne iş yapıyosnnn tatlım:69:
Rahat ol kuzummm daha 1 aycık zamanın varr haledersnzzz

evet düğün nişan içiçe girdi öyle olmak zorunda kaldı canım. çünkü haziran sonu nşan yaparız dedik cenazeleri girdi araya. sonra da ramazan geldi çattı. bari bayramda nişan olsun dedik. düğün salonu önceden tutulmuştu. sana daha çok şaşıracağın bişey söyleyim isteme bile olmadı daha:) isteme -söz -nişan birarada. dedim ya çok uzak hem bize hem onlara azahmet olmasın diye öyle uygun gördüm. annem damadını salon tutulmuş eşyalar alınmış öyle görecek:) öğretmenim ben canım

evet düğün nişan içiçe girdi öyle olmak zorunda kaldı canım. çünkü haziran sonu nşan yaparız dedik cenazeleri girdi araya. Sonra da ramazan geldi çattı. Bari bayramda nişan olsun dedik. Düğün salonu önceden tutulmuştu. Sana daha çok şaşıracağın bişey söyleyim isteme bile olmadı daha:) isteme -söz -nişan birarada. Dedim ya çok uzak hem bize hem onlara azahmet olmasın diye öyle uygun gördüm. Annem damadını salon tutulmuş eşyalar alınmış öyle görecek:) öğretmenim ben canım

anladım tatlım basınız saolsunnn...hayrlısı olsnn demek bole olması grekıyomuss ve çok farklı olmus canım :1::1:
Hepsı bıanda aradan cıkverıcek..annen ıcınde unutulmazz bı an olucakkk snrımm tatlım.

anladım tatlım basınız saolsunnn...hayrlısı olsnn demek bole olması grekıyomuss ve çok farklı olmus canım :1::1:
Hepsı bıanda aradan cıkverıcek..annen ıcınde unutulmazz bı an olucakkk snrımm tatlım.

bizim ailede pek alışılmış bir durum değil canım bu. ablalarım görücü usulü evlendi eşleriyle 2 kelime konuşmadan gerdeğe girdi. ben de damatlarıyla tüm düğünü organize edip öyle istemeye getirdim..kısmet, nasip...zaman değişiyor insanlar değişiyor :) biricik aşkımın ailesini biliyorlar bizimkiler arada çok dünürlük var. duyunca itiraz etmediler bu yüzden. tamamen yabancı olsa biraz daha prosedürlere uyardım sanırım ben de:)

bizim ailede pek alışılmış bir durum değil canım bu. Ablalarım görücü usulü evlendi eşleriyle 2 kelime konuşmadan gerdeğe girdi. Ben de damatlarıyla tüm düğünü organize edip öyle istemeye getirdim..kısmet, nasip...zaman değişiyor insanlar değişiyor :) biricik aşkımın ailesini biliyorlar bizimkiler arada çok dünürlük var. Duyunca itiraz etmediler bu yüzden. Tamamen yabancı olsa biraz daha prosedürlere uyardım sanırım ben de:)

valla en guselını yapmısın canım senınkı hepımıznkınden farklı oluvermss:1::1:nişanlında mı ogretmen tatlım

çok şık..süper br fiziğin var demekki onu giydiğine göre. Ben de nişan ve isteme kıyafeti için dün çıktım ama içime sinmedi hiç bi şey.

tskederım tatlım :16::16:kendıme guvenıyorum :1::1:
Sen nasıl bıse dusunuyosnn tatlım kabarık mı dusunuyosnn ama bak sole nısan ve dugunun arasında çok az bı zaman dılımı var oyuzden bencee nişanda abıye tarzı gıy yada nişanda kabarık gıy kınada abıye tarzı gıy derım kuzum

tskederım tatlım :16::16:kendıme guvenıyorum :1::1:
Sen nasıl bıse dusunuyosnn tatlım kabarık mı dusunuyosnn ama bak sole nısan ve dugunun arasında çok az bı zaman dılımı var oyuzden bencee nişanda abıye tarzı gıy yada nişanda kabarık gıy kınada abıye tarzı gıy derım kuzum

canım kararsızım hala. kabarık olmasın evde olacak. abiye bi kıyafet olur yine. mevlit düşündüm taziyelerine saygı açısından. uzun biş şal alırım kıyafetin üzerine.
2 yıl oldu demek. ayy ne güzel nişanlılık denen şeyi yaşadın ..benim hepi topu 20 gün:)

canım kararsızım hala. Kabarık olmasın evde olacak. Abiye bi kıyafet olur yine. Mevlit düşündüm taziyelerine saygı açısından. Uzun biş şal alırım kıyafetin üzerine.
2 yıl oldu demek. Ayy ne güzel nişanlılık denen şeyi yaşadın ..benim hepi topu 20 gün:)

evet tatlım evde olcaksa daha sade bıse dusuneblrsnnn kuzummm...kınada hem kabarık gıyersnnn..ahhh kuzumm o 2 yıl ne zorluklarr cektk bı bılsennn en ıyısı uzatmamakkk..en guselını sen yapıyosn valaaa hayrlı ıs uzamaya gelmez:1::1:hem zaten tanısıyomsnzzzdaa..20 gun de herseyı yasıycannn tatlı telaslar ıcındee rabbım utandrmasnnn hıcbırımızı

Günaydınnn günaydınnnnn ballar:16::16:....kimsecıkler yok sanırım bugundee:53:53::53:

Nikahımaa sadece 9 guncukkk kaldııı çokk heyecanlıym:1::1::1:

Kızlarr acaba ne tarz bısı gıysemmm nıkahımdaaa:34::34:

Back
X