2013 eylül ekim kasım aylarında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünenler

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8
641
BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM
iyi geceler herkese:ssz::ssz::ssz: nisan ayında 2. olumsuz sonucumu aldım malesef.2aylık dinlenme süreci ve sonrasında araya ramazan ve bayramların girmesiyle birde maddi olarak anca toplanacağım için 3.cü tüp denememi bu aylardan birinde yaptıracağım.şimdiden kendimi kürlerle 3. tedavime hazırlıyorum tüp bebek tedavisi olacak arkadaşlarımı beklerim hazırlık aşamalarımızda birbirimize destek olup korku umut ve heyecanımızı paylaşırız.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN BU SEFER BEBİŞLERİMİZİ HAYIRLIYLA GÖNDERSİN İNSALLAH.BİZDE ANNE OLALIM.İÇİMİZDEKİ BOŞLUK ANNELİK DUYGUSUYLA DOLSUN İNSALLAH.:16::16::16::16::16:

iyi geceler canım
bende bu aylarda yaptırmayı planlıyorum ya nasip dedik bakalım
rabbim bir an önce tüm anne olmak isteyenlere ve bizlere annelik duygusunu tattırır inşallah:16:

iyi geceler canım
bende bu aylarda yaptırmayı planlıyorum ya nasip dedik bakalım
rabbim bir an önce tüm anne olmak isteyenlere ve bizlere annelik duygusunu tattırır inşallah:16:

iyi geceler arkadaşım dilerim bu tedavinde rabbim evladını gönderir..hayırlısıyla hepimiz anne oluruz insallah.bu zamnı güzel değerlendirmek lazım ben şuanda kür yapıyorum...sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum.senin kaçıncı denemen

iyi geceler arkadaşım dilerim bu tedavinde rabbim evladını gönderir..hayırlısıyla hepimiz anne oluruz insallah.bu zamnı güzel değerlendirmek lazım ben şuanda kür yapıyorum...sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum.senin kaçıncı denemen

amin canım benim inşallah
benim ilk denemem olacak nasipse..bende eşime arı sütü polen ve keçiboynuzu pekmezi yedirmeye başladım :34:
sen diğer denemelerini nerde yaptırdın memnun kaldınmı

amin canım benim inşallah
benim ilk denemem olacak nasipse..bende eşime arı sütü polen ve keçiboynuzu pekmezi yedirmeye başladım :34:
sen diğer denemelerini nerde yaptırdın memnun kaldınmı

ben ilk denememde bir şey yapmadım ikincide doktorumun vardiği hapları kullandım grape sppeed dha folbiol eşimede doktor arginmax ve ace pkus vermişti.ayrıca evde ben bal tarçın çörek otu yedim eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezi içirdim birde bala karışım yaptım kafamın estiğince onu yedi:) bende yaşıma göre rezerv alığı var rezervim 1.4 yaşım 27 eşimdede morfoloji sorunu var.hakkımızda hayırlısı:31::31::31:
şimdi kullandıklarım ise
balparmağın arısütü bal polen propolis karışımı
garape sppeet
hayıtsuyu
bir kaçta hapa başlıyacağım ama onları doktora sormam lazım pek karıştırmak istemiyorum.
bu adetimle birlikte bal tarçın çörek otuna başlıyacağım birde.ha birde böğürtlen kökü suyuna başlıyacağım bu adetle . ne çok şey yazdım bee:37::37::37::37::37: bide bunları yiyorum şifa olsun insallah:52::52::52::52::52:

benim eşimdede sperm düşüklüğü ve hareketsizliği var bendede pko var :ssz:
baya şey kullanıyomuşsun hepsi birden zararlı olmasın hayıt otunu dikkatli kullanmak lazım biliyosundur gerçi:34:
tüp bebek denemesini hangi merkezlerde yaptın ben şu an araştırma içerisindeyim hala karar veremedim :ssz:

ay denem yaptığım yerleri okumamışım.ilkini yazmıyacağım kabus gibiydi ikinciyi gürgan klinikte yaptırdım doktorum aygül hocaydı menmunmuyum dahs karar veremedim:27::27::27: haziranda görüşmem var ondan sonra karar vereceğim :) sen nerde düşünüyosun....

Slm kizlar bende yeni katildim araniza nasip olursa eylul gibi bende ilk tupbebegi deniycem.2 basarisiz asilamam var.birbirimize dua edelim.umarim hepimiz anne oluruz...tedaviye hazirlik surecinde neler yapiyosunuz?

canım benim çıkmam lazım yine yarın yazışırız topiğimiz hepimize uğurlu gelir insallah.....

Slm kizlar bende yeni katildim araniza nasip olursa eylul gibi bende ilk tupbebegi deniycem.2 basarisiz asilamam var.birbirimize dua edelim.umarim hepimiz anne oluruz...tedaviye hazirlik surecinde neler yapiyosunuz?

canım sende hoş geldin rabbim gönlüne göre versin dualarım sizlerle gönlü evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarla rabbim bizede nasip eylesin insallah anne olmayı hakkımızda herşeyin en iyisi en güzeli olsun insallah...:16::16::16::16:.

hayırlı geceler kızlar allaha emanet olun .siz devam edin ben çıkıyorum...:ssz::ssz::ssz:bu arada sigarayı bıraktım ben tedavi için 2 ay olacak neredeyse burada bari içeyim değil mi?:ssz::ssz::ssz::ssz:

gürgan klinik nerde ki:26: istblda değilsin sanırım :34:
ben umut tüp bebekde düşünmüştüm ama doktorlar hep erkek onu eledim
eurofertil ve emsey arasındayım %80 emsey olacak nasipse :34:
aslında ben tüp bebek bölümünü hiç okumuyodum..neden derseniz hiç bilmek istemiyodum yaşayacaklarımı neler olacağını felan
gideyim orda öğreneyim inciğini cıncığını bilmeyeyim istedim.çünkü 5 senedir baya yoruldum hem maddi hem manevi..herşeyi gördük geçirdik hep araştırdım hep doktora gitmeden önce neler yapılacağını bildim..tüp bebek konusunda cahil olmak istiyorum dedim
bilmiyorum ama içimden böyle geldi :ssz: gece gece kafam dumanlandı :31:

merhaba canım
rabbim hayırlısıyla hepimize versin birer yavru :16:
sen kaç senelik evlisin yaş kaç :34:
hayırlı geceler kızlar allaha emanet olun .siz devam edin ben çıkıyorum...:ssz::ssz::ssz:bu arada sigarayı bıraktım ben tedavi için 2 ay olacak neredeyse burada bari içeyim değil mi?:ssz::ssz::ssz::ssz:

bende 8 ay olacak bıraktım çok şükür :34:
iyi geceler canım memnun oldum bol bol konuşur dertleşiriz bundan sonra inşallah :16:

lepistesinyavrucugu nisa88 kuzum hoş geldiniz dilerim allahım en kısa zamanda meleklerinizi yolar tedavileriniz şimdiden hayırlara vesile olsun kelebemmm ilk hastaneni hatırlama zaten hatırlancak gibi deil bööööö ay negüzel herkez sıgara bırakmış ben nie bırakamıyorum yaww eniyom olmuyo evde sinir küpü dolaşıyorumm ozaman saldırcak yer arıyom :53::53::53::53::18::18::18::ssz::ssz:

merhaba canım
rabbim hayırlısıyla hepimize versin birer yavru :16:
sen kaç senelik evlisin yaş kaç :34:

bende 8 ay olacak bıraktım çok şükür :34:
iyi geceler canım memnun oldum bol bol konuşur dertleşiriz bundan sonra inşallah :16:

5 bucuk yil oldu canim yas 26 pcos luyum.bu aralar siki bi diyetteyim bi de sigarayi birakmam lazim.siz nasil biraktiniz kizlar banada yardim edin.tedavilerinizi hangi hastanede dusunuyosunuz.

canım sende hoş geldin rabbim gönlüne göre versin dualarım sizlerle gönlü evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarla rabbim bizede nasip eylesin insallah anne olmayı hakkımızda herşeyin en iyisi en güzeli olsun insallah...:16::16::16::16:.

Hosbuldum cnm sen nasil biraktin ya sigarayi ben birakamiyorum.bi formulun varsa paylasirmisin cnm

Back
X