2013 eylül ekim kasım aylarında tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünenler

daha önce başka bir formda da beraberdik seninle..sayfan hayırlı olsun canım...

Biraz hatırlatayım kendimi.Yaşım 31 eşim 32 8 yıllık evliyiz ve 3 yıldır çocuk istiyoruz ama kısmet olmadı işte.Eşimde sperm hareketsizliği ve sayı azlığı var.Daha önce kendi yumurtamla ankara başkent hastaneesinde sadece çatlatma iğnesiyle aşılama oldum (negatif).
İkinci aşılamam anatolia tüp bebek merkezi hakan yaralıda olacaktım fazla folikül oluştugu için iptal edildi.
2ay ara verdim tekrar hakan hocaya gittim ama sonuç negatif oldu.
Bir süre ara verdim ve kadınlar klübü bilgilerimle recai papuççuya gittim(rahim filmi vs.testeler herşey normal.eşimin kan testleri.scrotal dopleri fena değil)Buararada eşim 2 üroloğ prof la görüştü muayne oldu.Hepsi aynı şeyi söyledi 1.derece varikosel ama bu ameliyat gerektirmez,en azından 1 tane tüp bebek denemesi yapın dediler.
ŞİMDİ ne bekliyorum doktor konusunda çok kararsızlık yaşıyorum.Gürgan klınık timur gürgandan randevu aldım ama ogün bir aksilik oldu ve gidemedim.Recai hocanın orası aman allahım evlere şenlik.Eşimde hakan hocanın orayı klinik ve ekip olarak begendi oraya devam edelim diyor ama ne yapacagımı bilmez halde.Akılsız fikirsiz bekliyorum işte.....

canım benim çok geçmiş olsun aklın bi hastanede kalmasın nerde daha rahat istiyosan orda yaptır aklında soru işareti kalmasın gürkan kiliniği çk iyi oldunu sölüyolar ama tek konuda hepsi bir ilgisizliklerinden şikayetciler senide kötü etkilicekse başka doktora gidin amaki bi hastanede akılın kalmasın yoksa çelişkide kalırsın biliyosun bu durumda herşekilde kafamız rahat olması lazimki pozifleri alalım allah kolaylık versin cnm eminimki sana yatkın olan hastaneyi seçersin öpüyorum :)

Son düzenleme:
Back