2013- eylül-ekimde yumurtaları toplananlar ve embriyo transferi olanlar...

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
ARKADAŞLAR KİMLER EYLÜL EKİMDE YUMURTALARI TOPLANICAK VE EMBRİYO TRANSFER OLUCAK PAYLAŞIRMISINIZ

Arkadaşlar benim bu ay yumurtalarım toplanıcak ekim gibid embriyo transferim olucak allahın izniyle...

Aaa öylemi yumurta toplanman nasıl oldu kaç yumurtan toplandı ne kadar sürdü topnlamsı? embriyo transferin ne zaman???

Aaa öylemi yumurta toplanman nasıl oldu kaç yumurtan toplandı ne kadar sürdü topnlamsı? embriyo transferin ne zaman???

canım keşke yeni topik açmasaydın zaten vardı isersen ordan ttakip et ben bu ay donmuş denedim ama yumoşuom çok oldu toplanalı pko oldugum için fazla oldu 30 toplandı döllendi 5. güne 10 tane kaldı 2 transfer yapıldı 4+4 donduruldu ilkdeneme tuttu fakat 5.5aylıkken kaybettm ikizlerimi şimdi ikinci denedm 30u test tarihim

rabbimin izniyle benim de yarın transferim var allahım inş bu sefer nasip eder

benim 15 yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi 4 tanesi donduruldu 5. gün transferiydi anam peş peşe o kadar sormuşun kafam karıştı yahu

slm benim transferim 5 gün önce yapildi.ama o günden beri adet sancisi gibi sancilarim var.her gün biter umuduyla bekliyorum fakat devam ediyor.lütfen bana yardimci olun sizce bu ne anlama geliyor.olumlumu olumsuzmu dusünmeliyim.

ben çok şükür bugün pozitif sonucumu aldım rabbim nasip ettirabbim işteyen bekleyen herkeze nasip etsin yarabbim

slm benim transferim 5 gün önce yapildi.ama o günden beri adet sancisi gibi sancilarim var.her gün biter umuduyla bekliyorum fakat devam ediyor.lütfen bana yardimci olun sizce bu ne anlama geliyor.olumlumu olumsuzmu dusünmeliyim.

benim de öyle ağrılarım oldu canım ve hala da var canım inşş iyiye işarettir

canım benimde sancılarım oldu ama çok değil daha çokta sızlama şeklinde herkesin belirtisi farklı oluyor inşallah bebeğin seninledir bol bol dua et dinlen kendini yorma yureğini ferah tut

ARKADAŞLAR KİMLER EYLÜL EKİMDE YUMURTALARI TOPLANICAK VE EMBRİYO TRANSFER OLUCAK PAYLAŞIRMISINIZ

Arkadaşlar benim bu ay yumurtalarım toplanıcak ekim gibid embriyo transferim olucak allahın izniyle...

Merhaba arkadaslar benim bugün yumurtalarım toplandı anestezi altında yapıldı 10 adet saglıklı yumurtam varbakalım kısmet insallah döllenirler. Doktorum Prof.dr Lemi İbrahimoğlu Florance Nightingale işlemleri yapıyor.Yumurta toplama işlemi çok basi hiç bir komplikasyonum olmadı benim hiçbir şey hissetmiyorsun çünkü bayıltıyorlar sadatif anestezi.Herkese doktorumu ve bu hastanei şimdiden tavsiye ederim.Embriolog Cenk bey işinin ehli.
Paylaşmak istedim hekese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…