- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- 398
- Konu Sahibi ebrush1822
-
Benimde kızım olacak Allah izin verirse.
iki isim düşünüyorum.çift isimli insanlar daha başarılı oluyorlar nedense..
Zeynep Eylül çok hoşuma gidiyor ama çok uzun dediler
sizce arkadaşlar?bir isminin dini anlamı olsun istiyorum maneviyat açısından.
eylül,ecrin,masal,ela da çok hoşuma gidiyor.
yorumlarınızı bekliyorum...
Venüs ne arkadaşım yaaa Allah aşkına.. çocuğa değişik isim koycaz diye abartmayın bence..
okul çağını sosyal hayatını hatta iş hayatını düşünün.. bu isim komik geliyor bence.. kesinlikle dalga konusu olur..
benım de kızım olacak ınsallah.ben de bır sıte buldum kemal haluk cebe ıdı sanırım ısımlerın enerjısıne baktım ve MELIS ADA dıye karar verdım.Melıs;bal arısı demekmıs.nasıl sızcee
Ben 10 haftalik hamileyim, ilk bebegim kiz adi mira şimdi de ona uygun kız ve erkek ısımlerı arıyorum.
ben 10 haftalik hamileyim, ilk bebegim kiz adi mira şimdi de ona uygun kız ve erkek ısımlerı arıyorum.
Arkadaşım değişik isim koyma gibi bi çabam yok hoşuma giden isimleri paylaştım abartılacak bir durum yok.
arkadaşım isimde komik olan bişe göremedim ben içine siniyorsa koyabilirsin senin bebeğin sonuçta,ben de ecrin aleyna ilayda sude buse yaren vb isimlerden hiç ama hiç hoşlanmıyorum ama bunlar kabul görünüyor venüs hoş bir isim somut bir isim:)
arkadaşlar bi kızımız olacak ama isim konusunda çok kararsızız..yardımcı olun lütfen...
Eylül
beren
sena
berru : İyilik eden, iyiliği ve mükâfâtı çok olan. 2- Sözünü yerine getiren.
bunlar bazıları..
önerebileceğiniz varsa beklerimm
benim oğlum yiğit kayra sizde kayra düşünebilirsiniz kız olursada erva olucaktı
mira- kayra- erva :) nasıl ama???
Kizlar yardim edin ikiz ogluslarim olcak insallah 6 hafta sonra ama daha halaaa isim bulamadik( kaan isminin yanina en uygun isim ariyoruz fransada yasadigimiz icin isimlerin harfleri degisiyo ve hic guzel anlama gelmiyo onun icin bulamadik belki yardimci olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?