2013 Gelinleri....

açıkcası ben hiç merak etmıyorum.Pro uyelık neyın nesı ne demek yanı?

tamam şimdi öğrendim 30ytl karşılığında hediye.Bence böyle yapmayın.Para para para olmuş herşey.paralı olursa uyelığımi silerim.

Son düzenleme:

Pro kart katılımı sınırlandırmak adına ve kullanıcı gerçekliğini anlamak adına gerek duyulmuştur yoksa en ufak hediyenin 4-5 bin TL yi bulduğu bu organizasyonda bu hediyeler için binlerce kart satmamız gerekiyor. Keşke kart paralarının nereye harcandığını öğrenip öyle yorum yapsaydınız.

Ben pro üyeyim Yarında nikah memnurunu ayarlarım ,

Ama hediyeyi(leri) çook merak ediyorum sevgili abicim kazen :79:

söylersen sana çiçek alırım

Sevgili kazen
ben hediyeyi çok merak ettim şimdi pro üyelik kaç aylık oluyor yani bu 30 tl ne kadar süre ile bizim pro üye kalmamızı sağlıyor ne gibi avantajları var hediye dışında ?

Sevgili kazen
ben hediyeyi çok merak ettim şimdi pro üyelik kaç aylık oluyor yani bu 30 tl ne kadar süre ile bizim pro üye kalmamızı sağlıyor ne gibi avantajları var hediye dışında ?

Merhaba
Kart ücreti 1 kez ödeniyor, hediyeyi neden sadece pro üyelere verelim dedik, katılımız biraz olsun daralatmak veya 1 mesaj yazıp hop hediyeyi al olmasın amacımız. DÜşünün sizler yüzlerce mesaj yazarken hediye için üye olunmuş 1 mesajı var ve hediyeyi alıp gitmiş ben olsam bozulurum. Sizin bu sitede ki emeğiniz ile o bir değil. En azından pro olsun mesaj sayısı en az 100 olsun gibi kıstaslar koyuyoruz. Zira en ucuz verilecek hediye balayı olacak(varsayım üzerine konuşuyorum daha ip uçlarını parça parça vereceğim) bunun içinde sıkı tutmak istiyoruz.

Kart ücreti sadece 1 kez ödeniyor yan iaylık yıllık kavramı yok ömürlük : )

Kart hakkında diğer bilgilere ulaşmak için

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/

adresinde ki başlıkları inceleyip oradan başvuru yapabilirsiniz.

ya ama haksızlık buuu... :44:
2013 başında evlenenler nolucak pekii

Ödüllerden biri(hatta iki tanesi) çok esnek dilediğiniz zaman onu kullanabilirsiniz

Peki pro üye olduktan sonra katılım nasıl sağlanacak ve her gelin adayına hediye verilecek mi?

ne aşk şehri parise 3 gece 4 gündüz tur mu veriyor kk

neden olmasın büyük düşündüm Kazen'in dediği gibi.

niyetim 2013 dü ama 2012 oldu, nikah mı tazelesem hediyeden yararlanabilmek için

Patron bize torpil geçer misin ki

Hem 2013 Geliniyim
Hem teee ne zamandır Pro üyeyim
Hemde eski ediyim yaniii

Şöyle güzel bir balayına hayır demezdim mesela
ama bi dk ben balayı otelimi ayırttım
gelinlik olabilir
fotoğraf çekimi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…