[/url][/IMG]
deniiizzz merhaba,
bu gelinliği acaba alınabilceği yer var mı hazır olarak yoksa diktirmek mi gerekli..
örnek olarak da sana model ekliyorum canım demek istediğim model tarzlarını anlayabilmen için
[/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
deniz boyu kısa hanımlara A formundaki gelinlikler uygun diyorlar,A formu ne demek tam olarak A formu bu fotoğraftakiler mi? A ne demektir?
rosa clara modeli canım bu türkiye de beymen bridal , beymen nişantaşı nın 4.katında yanlız modeller 4.200 tl den başlıyor bunun fiyatı ne kadar bilemiyorum ... iyi bir gelinlikçi ne kadar fiyat çıkarır pek bir fikrim yok
deniiizzz canım güzel bir topic açıp bayağı vakit harcamışsın. benim için değilde bir arkadaşım için sordum. çok tşk ler bilgi için. söyleyeyim bi de araştırsın bakalım...
ya gelinlik diktirmeye ben sıcak bakmıyorum pek. hazır olunca hani bedenli standart sanki bana daha iyi olurmuş gibi geliyor.. arkadaşımda hazır istiyor. dikimde her zaman aynı hava olmuyabiliyor..
bu arada sen gelinlik dikiminden anlıyomusun? birde canım sende bu gelinliğin önden olan resmi var mı acaba?
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?