2013 Haziran Anneleri doğum izni Bitenler bitmeye yakın olanlar..Rapor Alacaklar?

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
123
Canlar benim iznimin bitmesine 1 ay kaldı:( ve ben birkaç ay daha bebeğimle kalmak istiyorum henüz 53 günlük.
Aranızda Doğum izni bitip te rapor alan var mı ?(öğretmen,polis memuru vs.)
biraz bahseder misiniz?
nerden nasıl aldınız?alacaksınız?
ücret ödeyerek mi aldınız?
veya bildiğiniz bir hastane var mı rapor veren?
İstanbulda yaşıyorum bakırköyde ki yaşar hastanesi ücret karşılığı sanırım veriyormuş rapor ne kadar doğru bilmiyorum..

küçücük daha yavrum onu bırakamam henüz:25::14:

merhaba canım.benimde bugün iznim bitiyor.40 gün rapor hakkım var ocağa kadar.bi aklım al 30 gün diyor.diğer taraftanda 2 hafta annem bakacak,sonra kaynanam,sonra yine annem bayram sonuna kadar biraz rezillik çekecez öyle yaparsam rapora gerek kalmayacak.3 ay bitti bizimde.bugün bi karar vermem lazım.gidip 10 gün 10 gün 3 defa rapor alayım diyorum.ruh sağlığından konuştum.bi doktor veririm öyle ama heyet veremem demiş.sende ruh sağlığına sorabilirsin.

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

merhaba canım.benimde bugün iznim bitiyor.40 gün rapor hakkım var ocağa kadar.bi aklım al 30 gün diyor.diğer taraftanda 2 hafta annem bakacak,sonra kaynanam,sonra yine annem bayram sonuna kadar biraz rezillik çekecez öyle yaparsam rapora gerek kalmayacak.3 ay bitti bizimde.bugün bi karar vermem lazım.gidip 10 gün 10 gün 3 defa rapor alayım diyorum.ruh sağlığından konuştum.bi doktor veririm öyle ama heyet veremem demiş.sende ruh sağlığına somerhsbarabilirsin.
merhaba arkadasim beni dogum izni hakkinda bilgilendirirsrn cok sevinirim.ben 38 haftalikken dogum yaptim.yanlis hatirlamiyorsam 35 yada 36 haftalikken rapor aldim.acaba sigortadan dogum parami nezaman alicam.bide izin 6 aya kadar ciktimi acaba bi bilgin varmi

merhaba arkadasim beni dogum izni hakkinda bilgilendirirsrn cok sevinirim.ben 38 haftalikken dogum yaptim.yanlis hatirlamiyorsam 35 yada 36 haftalikken rapor aldim.acaba sigortadan dogum parami nezaman alicam.bide izin 6 aya kadar ciktimi acaba bi bilgin varmi

biraz geç gördüm mesajını hayatım kusura bakma.doğum paranı doğum yattıktan sonra dilekçe ile iş yerine başvuruyorsun,başvurundan itibaren en geç 1 ay içinde hesabına aktarılıyor.doğum izni 18 hafta olarak paket açıklandı ama hala tam olarak yasalaşmadı canım.bana vurmuyor , iznim bitti çünkü :(

sevgili öğretmen anneler,
ben de 2014 haziranda anne olacağım inşallah. doğum izni olayını nasıl yaptınız? ben doğum öncesi olabildiğince almayıp raporla idare edeyim diyorum. peki doğumdan sonra doğum iznim hemen başlıyor mu? yani yaz tatili doğum izninden mi sayılıyor? bunu çok merak ediyorum. yoksa eylülde başlatabiliyor muyuz doğum iznini?

sevgili öğretmen anneler,
ben de 2014 haziranda anne olacağım inşallah. doğum izni olayını nasıl yaptınız? ben doğum öncesi olabildiğince almayıp raporla idare edeyim diyorum. peki doğumdan sonra doğum iznim hemen başlıyor mu? yani yaz tatili doğum izninden mi sayılıyor? bunu çok merak ediyorum. yoksa eylülde başlatabiliyor muyuz doğum iznini?

mebde öğretmen değilim ama ufaktan bildiğim kadarıyla merakını gidereyim. maalesef tatiller de dahil olmak üzere doğum izninden sayılıyor. istersen 8 hafta öncesi 8 haftası sonrası olarak kullanabilirsin. max. 3 hafta öncesi 13 hafta sonrası olarak kullanılabiliyor

mebde öğretmen değilim ama ufaktan bildiğim kadarıyla merakını gidereyim. maalesef tatiller de dahil olmak üzere doğum izninden sayılıyor. istersen 8 hafta öncesi 8 haftası sonrası olarak kullanabilirsin. max. 3 hafta öncesi 13 hafta sonrası olarak kullanılabiliyor

:( teşekkür ederimm

:( teşekkür ederimm

meb öğretmenleri için yanlış zamanda hamile kalmışsın :9::9: olsun sende doğum öncesi 8 hafta izin kullanırsın. yani 32. haftanda iznini başlatırsın rahat edersin. 32.. haftadan sonra çalışmak çok zor zaten

Back
X