2013 haziran anneleri doğum izni..

Çok teşekkür ederim :)

merhaba haziran anneleri bende öğretmenlık yapıyorum genelde planlayıp yaz tatılıyle bırlestırıyorlr ızınlerı bebekler 6 aylık olmus oluyor ama bızım bebısler bıraz plansız geldı:)) yaz tatılınde dogum sonrası ızın yandıgı ıcın dogum oncesınde mumkun oldugunca cogunu kullanmak ıstıyorum bende gonlumce hazırlanırım en azından bebısıme:)) sezeryanla 10 gun oncesıne gun aldım ben bı aksılık olmazsa 4 hazıranda dunyaya gelecek bebısım 32 hafta raporunu sezeryan tarıhıne gore erken alabılecek olan var mı aranızda?? doktoruma soracagım ama kabul eder mı etmez mı bılmıyorum:s

Kendinizi İyi Hissediyorsanız Çalışın..
Vücudunuzun Harekete İhtiyacı Var..
Evde Olursanız Sürekli Yatmak İsteyeceksiniz..

Hayırlı Doğumlar..

Kızlar yarından itibaren 32+0 oluyorum. Doktorum çalışabilir raporu verdi. Sırf bebeğimin doğum sonrasını düşündüğüm için şimdilik çalışmaya devam ediyorum. Bakalım ne kadar dayanabileceğim çalışmaya??

[SUP][/SUP]
canım inşallah çalışırsın. izini hakedince pek çalışma isteği kalmıyor insanda. sana bişey soracağım. 37. haftanın sonuna kadarmı çalışacaksın yoksa 37+1 de izine ayrılabiliyormusun

bnmde moralım çok bozuk.raporu 37. haftaya uzatmaya gittim 23.05.13 kontrol yazıyordu.tekrar gidip kapattırmam için.kendı çalıştığım yer kabul etmıyor.illa 32.haftadan 37.haftaya kadar çlışabiir yazması gerekıyormuş.hastanede ssk ya bildirmiş.geri dönüş yaptım ssk ya mail atıp iptal ettircekler.
aksılıkler beni bulur inş düzelir

ah ah dediğin gibi hiç çalışma isteği kalmıyor insanda. işte yoruldukça da izne çıksam yürüyüşümü rahatla yapsam, işteki gibi sinirlenmesem, daha dingin geçse günlerim diye düşünüyorum.

ben doktoruma sordum canım, izni 32+0 da hakediyormuşuz. 37+0 a kadar çalışabiliyoruz. ben artık sağlığım ne kadar elverirse o kadar çalışayım diye düşünüyorum. çok da şartlamamaya çalışıyorum kendimi.

ben 32 den itibaren çalışabilir raporu aldım ama sıcaklar ankarada beni bunaltıyor iyice....bir de bugün kalktım kiielim yüzüm arı sokmuş gibi şiş....artık zulüm oldu gelmek.... son zamanlar boşuna değilmiş bunalmalar....
fırsat bulup kaçmak istiyorum artık..... haftaya doktorumdan 10 gün rapor rica edeceğim....

Rapor alınca doğum sonrasındaki ücretli iznimizden düşüyormuş. ben bu hafta içi için 5 gün rapor aldım, iş yerinden öyle olduğunu söylediler.
Haftaya iyi olursam gideceğim işe, yoksa doğum iznimi başlatacağım.

doğum sonrasından da birşey anlamayacağım ki zaten,öğretmenim,temmuz ağustosu içine alıyor 8 haftam ordan kayıp ....

eylülde göreve başlamayıp izin alacak öğretmenler nasıl ne şekilde izin ya da rapor alacaksınız.14 haziranda doğum yaptım..benim izinlerim bitti kara kara düşünüyorum. heyet raporu almak kolay mı en az 3 aylık ücretsiz izin alınıyo mu???

ben konuştum istediğin kadar ücretsiz izin alabiliyormuşuz

Canim seninle ayni gun dogum yapmisiz ben bir yillik ucretsiz izne ayrilacagim ama sen istediğin kadar ayrilip uc ayin sonunda kesip ise baslayabilirsin

Canim seninle ayni gun dogum yapmisiz ben bir yillik ucretsiz izne ayrilacagim ama sen istediğin kadar ayrilip uc ayin sonunda kesip ise baslayabilirsin

eylülü raporla kapatıpp diığer 3 ayı izin alacam ocakta tekrar rapor alırım inşallh. raporu da vermiyor doktorlar bakacaz artık. tşkler

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…