- Konu Sahibi rehber-hulya
-
Agustos ayinda zaten izinlisin canim. Herkes gibi yaz tatilindesin. İzindeyken bi daha izin almana gerek yok. 1 eylulde basladigi icin okul, ucretsiz izne o zaman ayrilacaksin, hic bi sorun olmaz. Ancak ucretsiz izin alacaksan 15 inden 15ine hesaplaniyor maaslar. Ornegin 1 eylulde izne ayrilacaksan agustos 15 te yarim maas alman gerekiyor. Bunun icin agustos maasindan once, izin dilekceni ver, maasini yapan kimse ona bildir. Yoksa maasin tam yatar geri yatirmak icin ugrasma.
Kızlar yarından itibaren 32+0 oluyorum. Doktorum çalışabilir raporu verdi. Sırf bebeğimin doğum sonrasını düşündüğüm için şimdilik çalışmaya devam ediyorum. Bakalım ne kadar dayanabileceğim çalışmaya??
[SUP][/SUP]
canım inşallah çalışırsın. izini hakedince pek çalışma isteği kalmıyor insanda. sana bişey soracağım. 37. haftanın sonuna kadarmı çalışacaksın yoksa 37+1 de izine ayrılabiliyormusun
ben 32 den itibaren çalışabilir raporu aldım ama sıcaklar ankarada beni bunaltıyor iyice....bir de bugün kalktım kiielim yüzüm arı sokmuş gibi şiş....artık zulüm oldu gelmek.... son zamanlar boşuna değilmiş bunalmalar....
fırsat bulup kaçmak istiyorum artık..... haftaya doktorumdan 10 gün rapor rica edeceğim....
ben konuştum istediğin kadar ücretsiz izin alabiliyormuşuzeylülde göreve başlamayıp izin alacak öğretmenler nasıl ne şekilde izin ya da rapor alacaksınız.14 haziranda doğum yaptım..benim izinlerim bitti kara kara düşünüyorum. heyet raporu almak kolay mı en az 3 aylık ücretsiz izin alınıyo mu???
eylülde göreve başlamayıp izin alacak öğretmenler nasıl ne şekilde izin ya da rapor alacaksınız.14 haziranda doğum yaptım..benim izinlerim bitti kara kara düşünüyorum. heyet raporu almak kolay mı en az 3 aylık ücretsiz izin alınıyo mu???
eylülde göreve başlamayıp izin alacak öğretmenler nasıl ne şekilde izin ya da rapor alacaksınız.14 haziranda doğum yaptım..benim izinlerim bitti kara kara düşünüyorum. heyet raporu almak kolay mı en az 3 aylık ücretsiz izin alınıyo mu???
parayı verince özeller bi güzel veriyorlar....
ben de 2 hazirandda doğum yaptım eylülde heyet raporu alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?