2013 haziran anneleri kaç yaşında anne oluyorlar :)

En küçüğünüz benim herhalde 17 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim Rabia'm doğduğunda 18 olacağım

21 yaşında oğlumu kucağıma aldım şimdi 26 yaşındayım inşallah bir kızım olacak

27 yasında paşamı kucağıma alacağım allahın izniyle ilk hamileliğim..

Merhaba ben hep takip ediyorumda kulubu yeni katildim bu sayfaya...

Benimde ilk hamileligim ve 23 yasinda anne olucam ;)))

ılk prensesimi 21 yaşında aldım kucagıma nasipse ikinci prensesımıde 29da alıcam kucagıma inşş......sağlıkla gel ikinci kızım......:87:

ilk aşkımı 23 yaşında doğurdum ikinci bebeğimdede 27 yaşımda olucam ve böylelikle 30 a kadar amacıma ulaşmış olucamm..

oglumu il göz agrımı 22 yaşında kucagıma aldım
şimdi hyatımıa bir erkek daha giriyor şimdide 26 yaşındayım. hayırlısı ile kucagıma alcam inşallah

21 yasimda ilk kizimi aldim kucagima. 24 yasimda oglum geldi. 33 yasinda 2 kizim gelcek insallahh :))) 35 de de 4. düsünyoruzsaka tabiki bukadar yeter esim her ne kadar bir daha olsun desede dinlemiyecem bu defa

bende 26 yaşında ilk kızımı 29 yaşımda paşamı şimdii 34 yaşıma giriyor ve son prensesimi bekliyorum hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum arkadaşlar .....

ben 27 yaşındayım ilk bebeğim annemin beni doğurduğu yaşta bende oğlumu doğurcam inş. ( tabi annem bana iki fark atmış bu yaşa kadar ablamı ve abimi doğurmuş ben 3 numarayım)

29umda anne oluyorum inşallah, ilk bebeğimiz ve oğlumuz oluyor :) geç kaldık geç daha bunun ikincisi var... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…