29+2 olduk anaaaammm zaman geçiyor![]()
İşte bu hafta büyüdüğünüz bariz belli olmuş göbişinizden annesi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29+2 olduk anaaaammm zaman geçiyor![]()
BU DA BİZ, 31+4 tü sanırım buraya eklemeyi unutmuşum![]()
maşallah cnm biz erkek analarının göbekler aynı hep kız göbüşleri daha büyük sanki erkekte top gibi dururmuş zaten aynı bnmde böyle bazen inanmıolar 7 aylık hamile olduğuma dedim dışı sizi içi beni yakar gelin bana sorun siz![]()
Haklısın canım. Top gibi hatta füze gibi öne doğru büyüyen bir göbişim oldu, yanlar boş.
Geçen gün alışveriş merkezinde tuvalette sıra beklerken bir teyze sordu kaç aylıksın diye. 8 diyince kadın
Anam şimdi ki gençler kilo almıyor maşallah maşallah kim der 8 aylık dedi.
Benim göbeğim ve ayaklarım şişti. Ellerim henüz şiş değil. Alyansımı hala takabiliyorum.
Doğuma hayırlısıyla 25 gün kaldı bakalım ne hale gelicem 25 gün sonra.![]()
maşallah oğluşuna da sanada cnm bgn itibariyle iyice şiştiğimi farkettim bnde bu kdr olmuş gibi gördüm kendimi![]()
aman aman dikkat et. Şişlikler çok kötü. Parmaklarım sosis gibi burnum domates gibi olmuş
Gerçi benim ki ödem mi yoksa kilolardan mı karar veremedim. 20 kilo aldım da![]()
Maşallah çıtır çıtırrr![]()
teşekkürler canım
bana çıtır diyosun ama sen benden çıtırsın maşallah bide 20 kilo almışsın nerene aldın hiç bi yerinde kilo yok ödemdir belki valla maşallah çok iyi gözüküyosun canım ......
Çok teşekkürler canım. Senin yanında benim lafım mı olur.Umarım şiştir de doğumdan sonra kurtulurum. Biraz popomuz ve basenlerimiz büyüdü
Doğumdan sonra çaresine bakacağız artık
![]()
valla canım gerçekten hiçbir yerinde fazlalık yok maşallah senin boyda uzun sanırım o kadar kilo almışsın 20 kilo yazmışsın bi yerde hani nerde o kilolar hayatım gayet fitsin........ senin hafta benden önde nerdeyse bir ay var bakalım senin haftanda ben böle olabilecekmiyim ben 20 kilo alsam tombiş hatun olurum herhalde![]()
vallahihepiniz çıtırsınız.gözünüz şişko görsün.34 haftalık halim.toto,göbiş hepsi aldı başını gitti![]()
Canım benim ya çok güldüm gözünüz şişko görsün lafınaŞunu anladım herkes kendini kilolu görüyor. Hamile psikolojisi galiba
İlk kilon kaçtı bilmiyorum ama hiçte şişko görünmüyorsun![]()