Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İnanırmısın transfere de tek gittim 🤣

Hadi gözünaydın olsun inşallah 🙏 çok sevindim Rabbim seninle olsun yar ve yardımcın olsun. İnşallah kaliteli yumoşların kaliteli Altın embriyoların olsun Amin Ecmain inşallah 🤲💕
Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin 😂😂 ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep 😂😂 bu arada Allah razı olsun kuzu 🥰

Şaka yapıyorsun tek başına nasıl dayandin 😂😂 ben çok duygusal oluyorum ya transfer de ayrı ölü da ayrı aglayasim geliyor hep 😂😂 bu arada Allah razı olsun kuzu 🥰

Allahtan eşim gelmedi çünkü beni 1 buçuk saat gecikmeli aldılar transfere zaten stres heyecan vardı birde eşimi o durumda düşünemiyorum sonradan beni almaya geldi çalışıyordu gelemedi açıkçası işime geldi yoksa 😅 başımın etini yerdi 😁

Kizlarr yarın opum var bana dua edin lütfen 🥰

Dualarım seninle canım inşallah bu sefer her şey gönlünce güzel olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sonunda mucizene kavuşursun Amin Ecmain inşallah 🤲💓

selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm💖

selamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm💖

Aleyküm selam canım çok sevindim transfer sürecine girmene dilerim sağlıklı bir şekil de pozitifi görürsün Rabbim mucizeni hayırlısıyla göndersin inşallah Amin 🙏🥰

Back
X