Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar benim geçen hafta salı transferin olacaktı iptal edildi ama doktor estrofem ve duphastona doz düşürerek 1 hafta daha devam et sonra bırakınca adet goreceksin dedi daha ilaçları bırakmadım ama bugün lekelenmem başladı tatil diyede Doktora ulaşamadım bu ilaçlari kullanırken lekelenmek normal mi
Bu durumdan sonra ne yaptınız ? Transferiniz neden iptal edilmişti

Transfer sonrası yasak, hatta pozitif görülürse ilk 3 ay riskli olduğu için komple yasak dedi doktor..
Merhaba bende tek embriyo transferi olmustum ama ikiz gebelik oluşmuş . Nasıl olur aklım almıyor çok şaşkınım bir kızım vardı zaten hiç böyle bisey beklemiyorduk nasıl atlatacağız bu durumu onu da bilmiyorum hayırlısı hakkimizda
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Beta kaçla öğrendiniz acaba. Ben transferin 16. günü deyim beta yüksek çıktı da acaba mı diyorum

Ben sanki seni hatırlıyorum gibi daha önce negatifin olmuşmuydu ismin çok tanıdık geldi ☺️
Mayala canım nasılsın daha doğrusu nasilsiniz bebisler ve sen🥰bize dua etmeyi ihmal etmiyorsun dimi hamile güzel yürekli insanların duasi kabul olur insAllah🥺🤲ya ekran almıştım ama bulamam şimdi sen ya musavvir mi cekmistin kac taneydi o zamanlar başlamıştım olumsuz tedaviler psikolojilerin düzelmesi derken kaldı gitti toparlandim şükür zikirlerime yaptıklarıma devam edeceğim insAllah bu arada histereskopi oldum ben bekleme surecindeyim yumurta topladıktan sonra yapıyor genelde merkezler ama benim farklı gelişti iki adet sonra nasipse baslayacagiz

İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydi
İlk transferde ben dinlendirme yapmasak olur mu demiştim. Çünkü bu süreç bana yeterince zor geliyor bir an önce olsun bitsin istemiştim. Kimyasal oldu. Sonra keşke doktoru dinleseydim dedim ama bı taraftan da kısmet tabi

Back
X