2013 haziran annelri bebişlerinin cicileri

Çok şeker görünüyorlar dayanamadım;)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 89
Bende avent elektrikli göğüs pompası ve süt saklama kaplarını aldım(umarım iyi çıkar ve beğenirim)chicho cam biberon ve avent emzik aldım şimdilik,insan görünce dayanamıyor ama yaaa:)))

Bende avent elektrikli göğüs pompası ve süt saklama kaplarını aldım(umarım iyi çıkar ve beğenirim)chicho cam biberon ve avent emzik aldım şimdilik,insan görünce dayanamıyor ama yaaa:)))

merhaba ben 2012 haziran annesiyim avent elektirikli pompa harika memnun kalacağına eminim.
ayrıca avent emzik en iyisi. bende bunu kullanıyorum.biberon alacaklarada tavsiye dr browns çok öneriliyor ama kesinlikle ben hiç sevmedim ve kullanamadım. avent biberon en iyisi zaten göğüs pompasından çıkıyor.

ben daha bişey almayı düşünmüyorum. hele bir 6-7 aylık olsun o zaman alırım herhalde. riskli gebelik olduğu için korkuyorum. ilk düşüğümde eşime hamile olduğumu söylemek için bebek çorapları alıp hamileyim demiştim. sonra çorapları görmek istemedim bebişimi kaybedince

ben daha bişey almayı düşünmüyorum. hele bir 6-7 aylık olsun o zaman alırım herhalde. riskli gebelik olduğu için korkuyorum. ilk düşüğümde eşime hamile olduğumu söylemek için bebek çorapları alıp hamileyim demiştim. sonra çorapları görmek istemedim bebişimi kaybedince

haklısın ceylin aynı şey benimde başıma geldi o yüzden bende su an almayı düşünmüyorum.en azından 5 ay geçsinde o zaman bakarım:49::49:

Daha13haftalık hamileyim ama ufak ufak almaya başladım.hamileliğe karar verdiğimizde sevimli zıbınlar almıştım motive olalım diye:))sonra bi sürü hamilelik ve bebek kitapları.bebek için Cd'ler.geçenlerde kendim için tansiyon ölçer aldım sonra bebişime kulaktan ateş ölçer.biraz daha ilerlesin hamileliğim kendimi zor tutuyorum bi şeler almamak için.

Son düzenleme:
biz de 17. haftadayız.dayanamayıp alıyorum bir şeyler.bugün de hastane çıkış setini aldım.markası mini damla.biraz pahalı ama ilk giyeceği giysi olduğu için pamuğunun kalitesine çok önem verdim.kesinlikle tavsiye ederim.

ben henüz bişeyler almak için cok erken olduğunu düşünenlerdenim... 18. haftadayım 6-7 aylık gibi düşünüyorum... henüz bebeğimin hiç birşeyi yok alsamda alacaklarımı koyacak yerimde yok :) napıcaz bilmiyorum... ama kızlar aldıklarınız çok şeker :)

mrhb kızlar biz 3. ay gittiğimizde bi çıkıntı var dedi doktor. geçen ay gittiğimizde doğuma gidecekti acelesi vardı pek ilgilenemdi cinsiyeti kız da olabilir dedi. ne olursa olsun rabbim hepimize sağlıklısını versin. cinsiyetini netleştirdikten sonra bende bi şeyler alacağım.

Ben de 1 adet kauçuk emzik bir adet silikon emzik, 1tane cam biberon 2 adet pembe tulum biri patikli biri patiksiz bir adet de pudra rengi tulum aldım önümüzdeki günlerde de hastane çıkışlarını ve fermuarlı battaniyesini almayı düşünüyorum:) bakım seti konusunda çok kararsızın dalin organik mi alsam yoksa chicco çantalı setmi

kızlar hep birlikte alınacaklar listesi yapsak?mesela tulum kaç aya kadar alacağız?hangi markanın hangi ürünü kaliteli ekonomik?

ben başlayayım o zaman 5 tane 3-6 aylık uzun kollu çıtçıtlı badi, 5 tane 1-3 aylık kısa kollu çıtçıtlı badi, 3 tane 6-9 aylık uzun kollu çıtçıtlı badi ve 3 tane 9-12 aylık yakasından çıtçıtlı penye badi aldım.hastane çıkış setini aldım.1 tane 1-3 aylık pijama takımı ve 2 tane 1-3 aylık tulum aldım.puset ve örümcek komşudan almıştık :))bu arada yazarken ne çok şey almışım dedim.

Şu ana kadar alınan giyim ve tekstil ağırlıklı ürünler, belki size de fikir olur. :)

0-3 AY:

3 adet pazen battaniye (bebetto)
4 adet penye battaniye (bebetto)
2 adet peluş tüysüz battaniye(baby center)
2 adet banyo havlusu(bebetto, kiti&kate)
24 adet penye-pazen ağız bezi (bebetto)

3 adet tulum(bebetto, chicco)
5 adet 0-3 ay hastane çıkışı (önlük, eldiven, bere, iç zıbın, dış zıbın, patikli pantolon) (BEBETTO)
1 adet yeni doğan alt-üst takım (chicco)
1 adet 0-3 ay pijama takımı (chicco)
7 adet yeni doğan body (mothercare, bebetto)
12 adet kısa-sıfır kol 0-3 ay body (mothercare, bebetto)
3 çift çorap (kiti&kate)
2 adet yeni doğan patikli alt (chicco))
2 adet 0-3 ay şort tulum(chicco, andywawa)

3-6 AY:

10 adet kısa kollu body (mothercare)
4 adet kısa kollu sweat(beyaz, sarı, fıstık yeşili) (bebetto)
4 adet beyaz patikli pantolon (bebetto)
3 adet tulum (ufaklık)
4 adet alt-üst takım (andywawa, chicco)
2 adet mavi ve gri penye yelek (ufaklık)

6-9 AY

12 adet kısa ve uzun kollu body (ufaklık, bibaby)
4 adet gri ve lila patikli pantolon (ufaklık)
2 adet çift taraflı gri ve lila penye hırka (ufaklık)
1 adet kapşonlu ayaksız penye tulum (andywawa)
1 adet patikli polo yakalı penye tulum(chicco)
2 adet çift taraflı gri ve laci penye yelek (andywawa)
1 adet kadife çift taraflı yelek (kiti&kate)
3 adet penye alt üst takım (chicco, andywawa)
1 adet kapşonlu gri-beyaz triko hırka (bebetto)
1 adet kadife gri 2'li salopet takım (ufaklık)
1 adet kadife mavi alt-üst takım (ufaklık)
1 adet kapşonlu yelekli 3'lü takım (ufaklık)
1 adet kapşonlu peluş mavi tulum (ufaklık)
1 adet penye uyku tulumu (chicco)
1 adet omuzdan çıtçıtlı eşofman takım (chicco)
1 adet patikli pantolon ve gömlek yakalı üst (chicco)
1 adet organik kadife hırka

Mclaren XT baston puset

Tinylove üçü bir arada ana kucağı

( Bebetto hariç hemen tüm ürünleri, bebeshop, e-bebek ve butikbebe sitelerinden aldım. Takip ederseniz oldukça güzel indirimler oluyor. Mesela chicco ürünlerin tamamını %50 indirimle, andywawa ürünleri %30 ya da %40 indirimle, ufaklık marka ürünleri de hep indirimli aldım. Takip etmek gerekiyor, kolay gelsin. ;)

Son düzenleme:
Ben de tulumlarımı, emziklerimi ve biberonu chicco dan aldım kızlar, hastane çıkış seti aziz bebeden aldım yalnız ben 6 aya kadar alayım diyordum kıyafet falan, sonra bebeğin boyu durumuna göre alırım diyodum sizce napsam

Back
X