• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran gebelik oluşmuş mudur öğrenen var mı

Sat 24 Mayıs bat 19 Haziran. Normalde benim tarihler şaşmaz ama hala daha regl olmadığım için bugün iyice şüphe düştü içime. Kasıklarımda , alt karında sızlama hissediyorum ve arada bacağıma vuruyor. Ayrıca dün sabah göz kararması baş dönmesi de yaşadım ama tüm bunlar psikolojik mi bilmiyorum. Bir de 7-8 Haziran gibi diş ağrısı yaşadım ve sonra geçti, hatta diş doktoruna gittim ama hiçbir şey yok dedi. Dişle ilgili yorumlar görünce çok şaşırdım o yüzden ama yerleşme olmadan diş ağrısı olur mu bilmiyorum. Bunların hepsi üst üste gelince acaba mı diyorum

regl olmazsan hemen bi kan ver bence, testler negatif olunca bile kanda öğrenen çok burda canım.
sakin kalıp regl gecikmesini bekle oldumu :KK200:
Öyle yapıcam ya bu iki gündür biraz ev temizliği felan vardı bi kaç ani hareketim ağır kaldırmam oldu ama çok ağır değil bebeğin tutunmasını engeller mi bunlar

çok teşekkürler canım darısı başınıza hepinizin :KK200: :dua:

yumurtlama zamanım : 7 haziran
çatlama hemen sonrasında 8 haziranda oldu.

ben 7-8-9-10 bu 4 gün üstüste değerlendirdim, bana dediler 1 gün ara koy ama ben hep bu 4 gün yüksek gebelik yazdıgı için değerlendirdim.
hemen duş almadım o gece yattım sabah kalkıp duş aldım ve hemen wc gitmedim.
folit asit, d vitamini, magnezyum ve qenzim başladım, eşime organik keçi boynuzu özü aldım ama 2 kaşık ya yedi ya yemedi.
sadece eşim 2 aydır hergün sevdiği için kabak çekirdeği yedi, sperm kalitesine iyi gelir dediler ben onu zaten yediriyordum. seviyordu zaten :)

başka yaptığım bişey olmadı kuzum bide hepsini geçen ay regl biter bitmez ovülasyon testi hergün yapıp ona göre ilişki yaşadım. bu testile takip harika bence vucuduna göre şekilleniyorsun aslında:KK200:
Çok teşekkür ederim açıklaman için 🥰 İnşallah çok güzel bir gebelik dönemi geçirirsin 🥰

Benim testime de bakar mısınız kalitesi düştü ama görebilirseniz artık

Eklentiler

• IMG_20250619_153629_066.webp
    IMG_20250619_153629_066.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 8
aslında bende ondan 3 adet kullandım ama idrar ayarlamayınca bozuk çıkardı 2 tanesini bana :(

ama bende doğru cevap verdi.
eğer varsa bide awox dene derim cnm :KK200:
Canım tekrar yaptım bekliyorum son testim de kullandım elimde test olmaması iyi olucak o yüzden kullandım elimde test olduğu süre hep yapıyorum psikolojim bozuldu

Canım hep yazdığım gibi bende çatlamadan sonra hemen bi yoğun ama ilk defa bu kadar yoğun kasık ağrısı başladı hala da devam ediyor, iştahta artış eşim farketti bide sanırım birazda heyecandan uyuyamıyordum 1 haftadır ☺️🙏
Onun dışında bi bel ağrısı var dünden beri bide 2 gün önce diş ağrısı ile uyanmıştım
Neeee, İştah artışı mı vardı belirtilerin arasında 😍 bende de acayip bi iştah artışı var sürekli bir şeyler yiyesim var güya kilo vermek istiyorum ama elim hep bir şeylere gidiyor.

Genelde erken gebelik döneminde koku hassasiyetinden tersine iştah kapanması oluyor diye okuduğumdan bu ay da boş geçecek herhalde diyordum. O zaman benim için de hala umut var 🙏🏻🥰

Back
X