2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kizlar muhabbet cok guzel ama ben katilamiyorum... cepten yazmayi hic sevmiyorum ...eminim face de muhabbet daha koyudur ama ancal eve gecince katilabilirim
bu gidisle evin yolu bana uzak gorunuyor
dun rota asimiz yapildi ve 3 ayimiz bitti kizimin hala kolik sancilari var hergun yeni bi huy ogrenmeye basladik

basakcim seninkiler bayagi buyumus masallah peki huylarinda duzelme var mi
papatya canim yeni durumuna cok sevindim napalim bi sure bole idare etcez
tugbacim belki denemissindir nurse harveys surup mide gazi icin bebek sodasi bitkisel... bagirsaga inmeden gaz cikiyo tavsiye ederim... evet cok ugrasiyorsun tipki benim uykuya ygrastigim gibi...

sezer cepten yaziyorum haftani goremiyorum ama son zamanlarda kasilmalar agrilar cogumuzda oldu ozellilkle 30.hafradan sonra her turlu sikintiyi yasadik ama sen kendini cok iyi dinlemelisin... aglayacak kadar siddetli bi agri icin bekleme dr. raneevunu erkene al derim... ihmal etme...
benim bu tur agrilarim vardi meger dpgum sancisiymis
Allah yardimcin olsun

sezer cepten yaziyorum haftani goremiyorum ama son zamanlarda kasilmalar agrilar cogumuzda oldu ozellilkle 30.hafradan sonra her turlu sikintiyi yasadik ama sen kendini cok iyi dinlemelisin... aglayacak kadar siddetli bi agri icin bekleme dr. raneevunu erkene al derim... ihmal etme...
benim bu tur agrilarim vardi meger dpgum sancisiymis
Allah yardimcin olsun

21+1 haftalıgım canım alt karnımda oldugumda acile gittim nst ye bagladılar beni karnım gerildigi için kramp giriyomus nst bisey bulamadı duz cizgiyle çıktık .. profa sordum alt karın kaslarımın agrısını gün içinde 10 15 defa kısa sancılar normal dedi 10 dk bir olursa acile git dedi .. alt bitti simdi üstte basladı bebekler döndükçe oralar çekiliyo aşagıya sanki yanıyo böle tuhaf bişey anlatamıyorum gercekten bugunde olursa acile gidicem de ne dicem onuda bilmiyorum :D

2 3 gundur ust kaslarımda cok gerılme oluyor ağlatıcak duruma gelecek kadar gogus altından gobek delıgıne kadar olan bolgem cekıloyo ıkızlerde cok hareketlı onla alakalı bıseymı yoksa baska bırseymı bu sıkıntıyı yasayan oldumu bana yardımcı olabılırsenız cok sukran duyucam gercekten doktorumla randevumada cok var lutfennnnn es gecmeyın benı :,(

sezer boyle sıddetlı acı ıkı kere oldu bana ama oldu ve hemen gectı..sıddetlı aglatacak acıyı, randevuna cok varsa eger telefonla ogrenmelısın doktorundan..gobek delıgımıze dogru agrılar hemen hepımızde oldu ama onu bılıyorum.benım hafıf oldu baskasının sıddetlı oldu mesela...bı sorun cıkacagını sanmıyorum canım ama dedıgım gıbı telefon etmek en ıyısı.gecmıs olsun sımdıden

sezer boyle sıddetlı acı ıkı kere oldu bana ama oldu ve hemen gectı..sıddetlı aglatacak acıyı, randevuna cok varsa eger telefonla ogrenmelısın doktorundan..gobek delıgımıze dogru agrılar hemen hepımızde oldu ama onu bılıyorum.benım hafıf oldu baskasının sıddetlı oldu mesela...bı sorun cıkacagını sanmıyorum canım ama dedıgım gıbı telefon etmek en ıyısı.gecmıs olsun sımdıden

ilginize çok teşekkür ederim arkadaslar allah razı olsun şimdi arayıp sorucam bakalım ne dicek bana acil doktoruna git derse gidicem bugun birşey yok ama :50:canım acımıo hiç :44:

çok oturma , cok ayakta durma , bol sıvı tuket , normal bi durum , karın yapın çok dik bebekler yukarıda agır geliyor ... ben sana olur demiştim hatırlıyorsan , kremlerini daha sık sür , hareketli olmaları ve yukarı tekme atmaları canını yakıyor gecer bunarda iyi günlerin tadını çıkart , dogum sancısı yukarıda olmaz asagıda olur , yorma kendini dedi anlıcanız kızlar da yorucak birşey yapmıom ki bi tek çorba yapıom kendime onuda oturark yapıom zaten anlamadım gitti valla ne garip bişeymiş bu hamilelik hehehe aman olsun onlar tepik atsın ben cekerim acısını hiç dert degil:16::16::16: ... kızlar bu arada sey sorucam bebeklerinizin boyu kaç cm acaba ?

sey bide anneler gününüz kutlu olsun hepinizin .. :54::17:

duygucum maşallah diyelim sana,ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN:nazar::nazar::nazar:
öncelikle çok gemiş olsun,talihsiz bi olay yaşamışsın Allah a şükür kızının durumu iyiymiş...sonunda birazcık kendine gelebilmişsin,ben hulusi hocaya doğumdan sonra 3 kere gittim,haftaya tekrar kontrolüm var.benimde kanamam oluyordu ara ara,ama antibiyotikten sonra azaldı baya,hatta yok gibi şimdi yine kullanıyorum,birde bende vajinal kuruluk başladı oda fazla emzirmekten oluyormuş bide onu halletmeye çalışıyoruz.
bu arada ben 1 ay rapor aldım hocadan,ama ben senin kadar cesaretli değilim şimdilik okula başlıyamayacağım.sonunda iyi haberlerini okuyoruz seninde:)
bu arada bebeklerin nasıl,hangi hastaneye götürüyorsun kontrole?

duygucum maşallah diyelim sana,ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN:nazar::nazar::nazar:
öncelikle çok gemiş olsun,talihsiz bi olay yaşamışsın Allah a şükür kızının durumu iyiymiş...sonunda birazcık kendine gelebilmişsin,ben hulusi hocaya doğumdan sonra 3 kere gittim,haftaya tekrar kontrolüm var.benimde kanamam oluyordu ara ara,ama antibiyotikten sonra azaldı baya,hatta yok gibi şimdi yine kullanıyorum,birde bende vajinal kuruluk başladı oda fazla emzirmekten oluyormuş bide onu halletmeye çalışıyoruz.
bu arada ben 1 ay rapor aldım hocadan,ama ben senin kadar cesaretli değilim şimdilik okula başlıyamayacağım.sonunda iyi haberlerini okuyoruz seninde:)
bu arada bebeklerin nasıl,hangi hastaneye götürüyorsun kontrole?

$DSC07719 (800x600).webp

biz bugün itibariyle 72 günlüğüz
fotoğraflar bu sabaha ait
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar sizlere bir sürü şey yazacağım ama yemin ederim sabahtan beri ağladılar
toplamda 1 saat anca uyudular
çıldırdım yine
oturdum iyice bi ağladım
bebeklerimin anneler günü hediyesi mükemmeldi

kızlar sizlere bir sürü şey yazacağım ama yemin ederim sabahtan beri ağladılar
toplamda 1 saat anca uyudular
çıldırdım yine
oturdum iyice bi ağladım
bebeklerimin anneler günü hediyesi mükemmeldi

Papatya benilerim sana benziyor maşallah, neyse bugünü mazur gör bebişlerine, sana hatıra bırakmışlar,sinirlenme onlara;)

basakcum ek gidaya baslasiniz mi
basladiysaniz neler veriyosun alisti mi bebislerin

Dosbacım çok şükür büyüdük artık daha iyiyiz 5.5. Aylığız ek besine yeni başladık .şimdilik ev yapımı yoğurt ve kaşık mamasıyla başladık 10 gün sonra sebze püresine başlıcaz 1-2 ay sonrada çorbaya meyve püresine başlıcaz. Böyle adım adım gitcez inşaallah

anne sutunu az aldigi icin 4.5 aylikken baslama ihtimalimiz var bizim ... 3 ayimiz bitti merakla ek gidaya gecmeyi bekliyorum sanirim buyuduklerini dusunecegim... kizim bugun cok gazli ama ben daha sakinim sanirim... ek gida hikayelerini bekliyrum...mesela yogurtta zorlandiniz mi

Back
X