- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
1saat içinde geçmeniz mucize olmuş:) ben trafik olur stresiyle onu göze alamam sanırım:) ayrıca iyi hoş anadolu yakasında hazırlanıp orda fotoğraf çektireyim dicemde erkek tarafı kız evinden gelini almaya gelince nasıl olcak ben ortada yokum:)
dublör kullan sen en iyisi :))) valla koşturmacalı yorucu bir dönem ama bi o kadar da güzel ve özel :))
Benim düğün saat 1 de ben napcam ya acaba fikir verin lütfenn:):)
tecrübeliler kuaför çok uzun sürüyor mu
tatlım bence sen fotograf cekimini baska gün yaptır mesela saç-makyaj provanı yaptırdığın gün.. saat 1 deki düğüne fotograf çekimini sıkıştırma yetişemez gerilirsinBenim düğün saat 1 de ben napcam ya acaba fikir verin lütfenn:):)
tecrübeliler kuaför çok uzun sürüyor mu
tatlım bence sen fotograf cekimini baska gün yaptır mesela saç-makyaj provanı yaptırdığın gün.. saat 1 deki düğüne fotograf çekimini sıkıştırma yetişemez gerilirsin
senin durumun daha zor tatlım ya sabah çok erken halletmen gerekicek oda kargaşa olucakinşallah en güzel şekilde çözümlenir:)
bnde öyle düşündüm birde düğün sonrası yapsam diyorum nasıl olur 5 te bitiyor düğün
6 da başlasak 8 de biter yaz zaten ışıkta akşama doğru güzel oluyormuş fotoğrafçılar hep öyle der ya:)
nasıl olur sizce?
Biz de düğün fotoğrafçısı arıyoruz :) Fiyatlar uçuk, telefonda görüştüğüm kişilerin çoğu bir havalarda, ukala ukala konuşuyorlar, internette okuyorum, bazı çiftlerin çektirdikleri resimler ellerine geçmemiş, bir korku bu sefer, tekil şahıslara çekim yaptırıp da biz de fotoğraflarımızı teslim alamazsak diye, öteki yandan mahalli stüdyoların çoğunun yapısı belli ve dış çekimde 1200'lü rakamlar istiyorlar. Ne yapacağız hiç bir fikrim yok açıkcası :) aramaya devam :
bnde öyle düşündüm birde düğün sonrası yapsam diyorum nasıl olur 5 te bitiyor düğün
6 da başlasak 8 de biter yaz zaten ışıkta akşama doğru güzel oluyormuş fotoğrafçılar hep öyle der ya:)
nasıl olur sizce?
düğünde çok yorulcaksın tatlım bence düğün sonrası fotograf çekimi iyi bi fikir değil.. gelen gidenle öpüş oyna falan derken hep ayakta kalıyorsun fotograf çekimine halin kalmaz yani en güzeli prova günü halletmen ya da düğünden sonraki baska bir gün ama araya zaman girerse baska şeylerden fırsat bulamazsın falan arada kaynamasın fotograf işi prova günü en mantıklısı gibi geliyor bana :))
düğünde çok yorulcaksın tatlım bence düğün sonrası fotograf çekimi iyi bi fikir değil.. gelen gidenle öpüş oyna falan derken hep ayakta kalıyorsun fotograf çekimine halin kalmaz yani en güzeli prova günü halletmen ya da düğünden sonraki baska bir gün ama araya zaman girerse baska şeylerden fırsat bulamazsın falan arada kaynamasın fotograf işi prova günü en mantıklısı gibi geliyor bana :))
eğer sadece nikahsa sonrasında düşünebilirsin aslında bencede:)
yok canım düğün 5 e kadar sürecek işte zaten öyle yapan arkadaşım var oda düğünden önce yap diyo ya
doğru söylüyorsun ya bakalım fotoğrafçıyı ayarlayalımda bi konuşcam herşeyi
buda bir fikir tabi:) ya ben prova saçı yaptırmıcam acabaa güme gidermiyim düğün günü:) ya bir prova saçı gelin saçıyla aynı fiyat zatennn
eğer ayarlamadıysan fotografcını bnm fotograflarımı çeken nilay yücenur u önerebilirim canım :)) bizim çok güzel geçti fotograf çekimimiz :)insanı rahatlatan çok tatlı biri nilay hanım :)
Teşekkürler baktım netten çekimleri güzel nerde bu fotoğrafçı acaba?
birde fiyatlar hakkında bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?