2013 kasım anneleri kaşıntı şikayeti olan var mı?

muhammetbebek

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
10
0
6
Giresun
Merhaba!
Sanırım günler geçtikçe şikayetlerde çoğalıyor.Dişimden sonra şimdide el ve ayaklarımda şiddetli kaşıntılar başladı.Kaşındıkça şişiyor ve sanki derimin altında isilik gibi kabartılar oluştu.İlçede oturuyorum gittiğim doktor çok kafana takma,önemli birşey değil dedi ve bir losyon yazdı.İçeriğini okudum ve plasentaya geçebilir yazıyordu bende kullanmadım.Ancak kaşıntı beni çok rahatsız ediyor.Benim gibi olan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum...

Canım şeker yüklemesi yapıldı,çok şükür normal çıktı.Şuanda 28. haftaya girmek üzereyim ve sıkıntılar gittikçe çoğalmaya başladı.Hayırlısı artık...

canımm bi arkadaşım yaşamıştı aynı sorunu, yalnız sadece elleri değil vücudunda hissediyordu kaşıntıları.. bebek safra kesesine baskı yaptığı için, safra kesesindeki sıvı kaşıntıya neden oluyomuş..doktorun verdiği kremi kullanmış,doğumdan bi kaç sonrada geçmişş..

bende de hamileliğin başından beri var, duşa girip kuru tutmaya çalışıyorum vücudumu, özellikle göğsüm deli gibi kaşınıyor. terleyince artıyor, sabaha kadar kaşıntı oluyor.
hamilelikte olurmuş, doktor ilaç bile vermedi.

benim kaşıntı problemim ellerimde başladı.Şuan 29 haftalığım ve yaklaşık 20 haftadır bu soruna bi çözüm bulamadım.
parmaklarımın eklem yerleri özellikle çok kaşınıyor ve kaşıdıkça sanki su toplamış qibi minik minik kabarcıklar oluşuyor.
doktorum bek önem vermedi, ama ben sürekli krem kullanıyorum.

ben hamile olduğumu öğrendilten sonra 16. haftaya kadar deligibi kaşındım. doktrorum losyon verdi ondan sonra kesildi. ama berbat bişeydi ya. heryerim yara bere içindeydi ve kaşıyıp kan içinde kalıyordum. kaşıntı aslında karaciğerle ilgili bir sorunu gösteriyor olabilir. bu durumu ihmal etmeyin. doktorunuza danışın kızlar.

33+6 olduk 30. haftadan beri kasınıyorum gece kasınmama uyanıyorum heryerım kan olmuş surmedıgım krem kalmadı bide sizin yazdıgınızı deneyeyım ıgnede oldum ondan sonra dahada azdı doguma 6 hafta var Allah yardımcımız olsun kızlar cok zor

33 haftalık hamileyim. Kaşıntı sorunu bende de var. 3 haftadır bittim resmen. Özellikle ellerim ayaklarım kanatırcasına kaşınıyor.
Maalesef neden kaşındığım yeni bulundu gebelik kolestazıymış. Karaciğer değerlerinin yükselmesinden kaynaklı oluşuyor. Çok zor biir durum, neyseki biraz daha hafifledi kullandığım ilaçtan sonra. ihmal etmeyin kaşıntılarınızı derim ben. Sebebini bulmak tedaviyi kolaylaştırıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…