2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Oyyy burası da şahane olmuşşşşş. Her şeyi düşünmüşsün canımmm:16:

Yalnız bi ricam olacak. Burada sohbet olmasın ve herkes foto yüklerken mutlaka nerden aldığını belirtsin:16:

cnm ole zaten yapilan alsiveris resimleri eklenecek
sohbet olmayacak sohbet topigimiz guzel ilerliyor cok sukur sonuna kadar gider insALLAH

$2.webp

oldu mu ? :D

merhaba anneler bunlar bizim ocak ayında daha meleğimiz yokken beğenip aldığımız hatta totem yapıp alalım belki bebiş gelir die niyetlendiğimiz ciciler $fotograf1.webp $fotograf.webp

neden mavi demeyin öyle hissettik aldık kız olursada giydiririm ben meleğime :16::16::16::16:

$fotograf.webp

buda babasının aldığı forması ancak 1 yasında giyer ama olsun çok heves etmişti canım kocammm sonrada meleğimizin müjdesini aldık zaten :16::16::16:

$fotograf1.webp $fotograf.webp

eldiven patik önlük şapkalarımız bunları unnadodan almıştım 1. sandığımız bunlarla doldu 2. sandığımızda tıka basa dolu onlarında resimlerini paylaşacağımm :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar ben alışveriş için bekliyorum ama bu zıbını arkadaşıma alırken dayanamayıp almıştım butik bebedeb $36mcurun1363189477.webp bunuda yine başka bir arkadaşa bişeyler bakarken lcw dan ben bebeğim gelse de alışveriş yapsam diyom gelmiyo, belki alışveriş yaparsam gelir diye almıştım kalp atışını duyana kadar profil resmimdi , gerçekten geldi dayanamayıp :52::52::52: $image_1356632733348493.webp

$IMG_4100.webp Kızıma babasının ilk hediyesi :)) Ben çocukluğumdan beri şirinler hayranıyımdır.Babamız da görmüş hemen almış.Biraz çirkin ama :))

Eki Görüntüle 702547 [sıze=3]kızıma babasının ilk hediyesi :)) ben çocukluğumdan beri şirinler hayranıyımdır.babamız da görmüş hemen almış.biraz çirkin ama :))[/sıze]

:))) ayyy oyuncaklarada başladık heeee bende inek almıştımmmm ben sütü çok severimmm sütü seven inek die die inek buldummm onu aldımmm :9::9::9:

Eki Görüntüle 700069 Eki Görüntüle 700070

eldiven patik önlük şapkalarımız bunları unnadodan almıştım 1. sandığımız bunlarla doldu 2. sandığımızda tıka basa dolu onlarında resimlerini paylaşacağımm :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyy inanmıyorumm nekadar güzel şeyler almışşsınızzz hatta bebek olduğunu daha ögrenmeden almışsınız ay alemsiniz böylesini de ilk kez gördümmm:1: harikasınız valla bayıldım:D Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinnnn cinsiyeti belli olksun bende eve gitmeden önce kıyafet alcam bebeğime bunları gördüm iyce heveslendim ihhiihi

$IMG_1003.webp

kızlar almıycam dedım ama dayanamadım gorunce cok hosuma gıttı ve komık oldugu ıcın aldım cınsıyet bellı deıl dıye yesıl aldım :1:

Back
X