- 19 Ekim 2018
- 709
- 568
- 103
Hanımlar öncelikle merhaba hepinize. Hayırlı günler. Ben yaklaşık 15 gün önce 2 gün yoğun bir stres yaşadım 2 günün sonunda yaşadığım stres sebebi olumlu olunca anında bir iç rahatlaması yaşadım ve bu rahatlamanın akşamına sol el baş parmağım kendi kendine seğirmeye hareket etmeye başladı. Arada da kolumda elimde uyuşma hissettim düşünmemeye çalıştım. 6 gün boyunca sürdü 6 günün sonunda geçti. 2 gün hiç olmadı sonra bi akşam sol ayak baş parmağım 10-15 dk aynı şekilde seğirdi ve geçti. Yaklaşık 4-5 gündürde tüm vücuduma yayıldı bu seğirmeler. Kolum elim bacağım baldırım kaşım gözüm dudağım seğiriyor ara ara gün içinde. Bu beni çok etkiliyor. Sürekli araştırıyorum araştırdıkça daha kötü oluyorum. Ölümcül kas hastalığı als yazıyor nette. Onu gördüğümden beri iyice korkmaya başladım. Hiçbir şey yapmadan sürekli yatmak istiyorum kendimi dinliyorum. Sürekli araştırma içindeyim. Cocuğumla bile ilgilenemiyorum. Allahım lütfen ölmeyim diye dua edyorum. 3 bucuk ay önce tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 30 kilo verdim. Dün vitaminlerime bakıttım her şey normal. Vitamin eksikliğimde yok acaba beynimde sinirlerimde kaslarımda mı bi sıkıntı var çok korkuyorum artık aklımı kaybedicem korkmaktan. Bana bir şey olcakta kızım annesiz kalacak diye ağlıyorum sürekli. Ben annemi 7 yaşımda hastalıktan kaybettim. Aynı kaderi kızımında yaşamasından çok korkuyorum. Pazartesi nöroloji , 5 haziranda psikiyatri randevum var. Ama ben hayattan zevk alamıyorum artık sürekli dua ediyorum namazlarımda