Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2013 Koç Burcu Aşk Hayatı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
2013 Koç Burcu Aşk Hayatı
Ocak ayına başlarken duygularınızı ve aşk hayatınızı ilgilendiren konularda şans sizden yana olacak. Bu dönemde hareketlenen sosyal hayatınız sayesinde yeni çevrelere girebilir sempatik ve sıcak tavırlarınızla başkaları tarafından aranan biri haline gelebilirsiniz.

Bulunduğunuz ortamlarda yeni ilişkiler kurmanız veya devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha sıcak aşamalara taşımanız mümkün. Bu dönemi iyi değerlendirin çünkü ayın ikinci yarısında sebebini pek anlamadığınız nedenlerden ötürü kendiniz yalnız ve karamsar hissedebilirsiniz.


Gereksiz endişeler ve kuruntular yüzünden karamsarlığınız daha da artabilir. Bu arada gizli düşmanlıklar ve gizlenmesi gereken ilişkiler gündeme gelebilir veya duygularınızı herkesten gizleme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Bu günlerde olayları ne kadar kontrol etmeye çalışsanız da bunu başarmanız güç olabilir. Bu karamsar dönem 19 Şubat’tan itibaren değişiyor. Daha sıcak, sevgi dolu ve kibar bir kimliğe bürünebilir, olumlu tavırlarınızla herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Bu da yeni ilişkiler kurmanız açısından şansınızı oldukça arttırıyor.

Evli olanlar için Temmuz ve Ağustos ayları ilişkiler konusu da biraz zorlayıcı geçebilir. Bu dönemde tartışmacı tavırlardan ve eşinize karşı eleştirici tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Ağustos'un ilk günlerinden itibaren aile içinde ilişkiniz kabul göreceği bir dönemde olacaksınız. Bu günlerde sevgilinizi ailenizi tanıştırabilir, onların onayını alabilirsiniz.

Sevdiğinizle yaşadığınız sorunları düzeltmek için de oldukça uygun bir dönemde olacaksınız. Mart ayında tutkularınız ve sahip olma arzularınız artarken, Nisan ayının ikinci haftasına doğru şimdiye kadar pek önem vermediğiniz kişilere ilgi duymaya başlayabilir, onların da size ilgi duyması için harekete geçebilirsiniz. 23 Kasım-17 Aralık arasında duygularınızı derinden etkileyen kişiler ve olaylarla karşılaşabilir, kıskançlık, endişe, kuruntu gibi sizi olumsuz ruh haline sokacak duygular içine girebilirsiniz. Öte yandan çekiciliğinizin de oldukça artacağı bu dönemde tutkulu bir cinsel yaşantınız olabilir.

17 Aralık’tan yılsonuna kadar olan dönemde tatil programları yapabilir, katıldığınız uzun yolculuklarda sevdiğinizle birlikte oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Macera arzularınızın artacağı bu günler yeni aşk maceraları yaşamak için uygun gözüküyor. Bulunduğunuz ortamlarda sizi duygusal anlamda heyecanlandıracak yabancılarla karşılaşmanız ve hoş maceralar içine girmeniz mümkün
 
X