• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

oh çok şükür tarih soru bankasının biri bitti
darısı yarın diğerine
orda da 700 soru var nerdeyse
bakalım, inş. bitiririm hafta sonu

oh çok şükür tarih soru bankasının biri bitti
darısı yarın diğerine
orda da 700 soru var nerdeyse
bakalım, inş. bitiririm hafta sonu

canım maşallah diyorum seneki bu azim oldukça haftasonu kesin bitirirsin
ınş çalışmalarının karşılığını alırsın canim hakediyorsun :116: :116:

kızlar coğrafyadan 120 soru çözdüm bıraktım akşam misafir gelme ihtimali var gelmezse eğitimden soru çözeceğim
inşallah gelmezler :17: :17:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah herkese çok güzel çalışıyorsunuz ,test çözüyorsunuz .Bende çok özeniyorum çalışmak istiyorum ama nerdeeeeeeee sabah erken kalktım staj için çalışma kağıtları hazırladım. staja gittim başımda bavullar çalıyor:43: çocuk sesleri çıkmıyor .Konuşmaya halim yok .Hazırlanacak raporlar var ,okul derslerim çalışılacak üç ünite ama bende çalışacak yapacak hal yok. Ama çok şükür haftaya son staj :52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah herkese çok güzel çalışıyorsunuz ,test çözüyorsunuz .Bende çok özeniyorum çalışmak istiyorum ama nerdeeeeeeee sabah erken kalktım staj için çalışma kağıtları hazırladım. staja gittim başımda bavullar çalıyor:43: çocuk sesleri çıkmıyor .Konuşmaya halim yok .Hazırlanacak raporlar var ,okul derslerim çalışılacak üç ünite ama bende çalışacak yapacak hal yok. Ama çok şükür haftaya son staj :52:

canım stajın bittiğinde gör bak nasıl motive olup çalışacaksın
geçen yıl bende dershane ile stajı birlikte yürüttüm üzerimde çok büyük bir yüktü benim için
staj bittikten sonra çalışmaya daha çok zamanım kaldı ve netlerim hızla yükseldi
bir hafta daha dayan canım sonra rahatlarsın :29:

canım maşallah diyorum seneki bu azim oldukça haftasonu kesin bitirirsin
ınş çalışmalarının karşılığını alırsın canim hakediyorsun :116: :116:

canım çok teşekkür ederim
hafta sonu pek ulaşamasam da hedeflerime yetiştirmeye çalışıyorum işte.
burası küçük bir yer yapacak bişey yok bende ders çalışıyorum
ben 2 yıl önce bundan çok çok daha fazla çalışmıştım
ama ksımet işte herşey

canım stajın bittiğinde gör bak nasıl motive olup çalışacaksın
geçen yıl bende dershane ile stajı birlikte yürüttüm üzerimde çok büyük bir yüktü benim için
staj bittikten sonra çalışmaya daha çok zamanım kaldı ve netlerim hızla yükseldi
bir hafta daha dayan canım sonra rahatlarsın :29:

öyle canım acayip zaman kaybı 3 tane etkinlik raporu 4 tane form yazacağım kpss yine rafa kalktı bir süre :14:of bitse de stresten kurtulsam

iyi akşamlar kızlar bugünkü hedefime ulaştım rehberlik türkçe çalşıtım vatandaşlıgın ilk konusu bitti ve 56 eb sorusu çözdüm :6:

Son düzenleme:
herkese günaydın..
sabahın koründe kalkıyorum
sanki ole bayıla ders çalışıyorum
dün tüm yaptığım tarihten 1 konu bitirmek ve rasyonel sayılardan 3 soru çozmek..
kendime çok sinirliyim
bu rahatlığıma çok sinirliyim
bugün telafi etmeye çalışacağım .

herkese günaydın..
dün tüm yaptığım tarihten 1 konu bitirmek ve rasyonel sayılardan 3 soru çozmek..
kendime çok sinirliyim

günaydın clemantine günaydın uykucu kızlar :9:
benim bugün misafirim var yatılı o nedenle öglen yemegi akşam yemegi pasta derken bi sürü işim var ara ara işlerim bittikçe birazda akşama çalışmayı düşünüyorum
hedefim rehberlikten ve türkçeden birer bölüm vat. dan da 2.konu ve 100 soru

günaydın dicem ama öğleni geçti vakit
hafta sonu giremiyorum erkenden
sabah kahvaltıya misafirim vardı
akşam yemeğe gidicez misafirliğe
yarın temizlik yapcam, pasta yapcam
akşamına günüm var çünkü
offf bu hafta sonu gitti işte böyle
neyse hafta içi telafiye çalışcaz artık.

herkese günaydın..
kendime çok sinirliyim

Sen Pegem 5000 soruyu bitirmedin mi arkadaşım? Aramızdan kaç kişi tüm derslerden toplamda 5000 soru çözdü bi sor bakalım :52:Davullar senin için çalmadı mı? Üç gün önce 875 soruyu her tarafın uyuşana kadar oturup inatla çözmedin mi? Bünye bir gün tembellik yapmış nolur ? Ha aslında tembellik yapmamış normal olanı yapmış dinlenmiş ama sen tembellik yapıyorum diye düşünüyorsun... Yüklenme bu kadar kendine,sınavın son aylarında neler yaşandığını sende en az benim kadar iyi bilirsin, yazık etme emeklerine de kendinede ...

seni takdir ediyorum.
:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Matematiğin kaçıncı gününe geldin nasıl gidiyor ? Uzman Kariyer'inde Matematik Öğreten Soru Bankası var ilerleyen zamanda imkanın olursa onada bakmanı öneririm,sağlıcakla kal..

Son düzenleme:
kitapseli canım hayır balyoz soru bankası henüz çıkmadı bende bekliyorum çıkmasını:52:

Şimdi baktım XSMALL tarih soru kitapçığını çıkarmışlar sırada balyoz soru bankası var demiş herhalde birkaç güne kadar o da hazır olur:8:

Bu arada günaydın kızlar:16: kalkın artık çok çalışmamız lazım çoo...k:24:

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın herkese balyoz soru bankası hangi dersler için. kitapla ilgili bilgi verirmisiniz.ayrıca genel kürtürden soru bankası tavsiyelerinizi paylaşırmısınız ...

Şimdi baktım XSMALL tarih soru kitapçığını çıkarmışlar sırada balyoz soru bankası var demiş herhalde birkaç güne kadar o da hazır olur:8:

Bu arada günaydın kızlar:16: kalkın artık çok çalışmamız lazım çoo...k:24:

cnm ben de baktım x small tarih kitabına fakat bulamadım netten...

arkadaşlar günaydın herkese balyoz soru bankası hangi dersler için. kitapla ilgili bilgi verirmisiniz.ayrıca genel kürtürden soru bankası tavsiyelerinizi paylaşırmısınız ...

günaydın canım:17:ben o balyoz soru bankasını hakan dedenin facebook sayfasında gördüğümden tarihe yordum en olmadı genel yetenek genel kültür derslerini içeriyordur ama büyük ihtimalle tarih diyorum:26: genel kültürden yediiklim ihtiyaç zaten çözülmeli diye düşünüyorum ilk aşamada data zorlayabilir ama konuları sürekli tekrar ettiğinde datayı da rahatça halledersin benim tarihim başta kötüydü de:17:kızlar bir de uzman kariyerin öğreten soru bankalarını öneriyor, son aşamada da yargının kozmik oda soru bankaları tavsiye edildi bakalım zaten bunları çözersek üstüne son iki ay denemelere yoğunlaşırsak eksiğimiz filan kalmaz diyorum, inşallah:16:

cnm ben de baktım x small tarih kitabına fakat bulamadım netten...

şimdi baktım hakan dedenin mesajlara pazartesi dağıtımına başlıycaz demiş, görselini buradan paylaşıyım:17:
$734189_539720802713876_822508219_n.webp

günaydın kızlar naber :3: ben üzgünüm 2 gündür çalışamdım vattan 1 konu bitirdim sadece dün :14: akşama kadar yemek yaptım pasta yaptım elimde yavaş olunca tüm vaktim gitti :53:

Back
X