Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar Rabbim hepinize zihin açıklığı versin...
Sedefciğim ilacı almışsın Rabbim şifa versin, ayacıklarını üşütme gerekirse ders çalışırken sıcak su torbası koy. O pufidik ev botları süsüyle kandırıyor insanı,
altları sünger oluyor ya da terliğe göre ince oluyor,ısıtmıyor... Sandalet giymeye hasretim sadece Antalya'ya tatile gidince giyebiliyorum...
Birde ilacın mide bulantısı yapabilir; senin uyku saatin çok düzenli değil ama ben gece yatarken alıyordum 12 - 1 gibi, sende öyle birşey ayarla istersen...
Bebek konusunda için rahat olsun o minnoşlar kendileri isteyince şıp diye geliyor...
Yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz...
Hepiniz sağlıcakla kalın...
Not: Kitapseli verdiğin vatandaşlık linki çok iyi ama devamını bulamadım, hattaki tarihe de bir bakayım dedim geri vatandaşlığı bulamadım acaba nerde hata yapıyorum?
bende bulamadım canımbütün videoları da izleyemedim son konu nerede bitiyor bilmiyorum şimdi zorlu eğitime baktım onda da
2 video ücretsizmiş, linkini atıyım belki işine yarar:26:
Zorlu Egitim Online KPSS KPDS ÜDS YGS LYS SBS Hazırlık Canlı ve Video Ders sitesi
takip ettiğim bir forum var oradan bir araştırıyım vatandaşlık videolarını bulursam haber veririm![]()
bugün yola çıkıyorum ben kızlar 1 hafta yokum Allah a emanet olun
Canım sen lise mezunu olarak mı gireceksin?
Teşekkür ederim arkadaşım..
Sende Allah'a emanet ol, iyi yolculuklar,eğer Mevlana Pidesi seviyorsan benim yerime de ye![]()
yok canım ben tarih öğretmeniyim
burda genelde öğretmen arkadaşlarla yoğun çalışıyoruz
bide arada ibfciler var
gerisi 2014 de gireceği için onlar için henüz erken bence
sen eğer lise mezunuysan, şimdiden çalışmak zor geliyorsa
benim tavsiyem tarihle ilgili kitaplar okuyun
mesela turgut özakmanın, şevket süreyya aydemirin tek adam kitabını vs.
inkılap tarihi kısmına bu kitaplarla aşina olursunuz
canımmm ne güzel sabah uyanmışsın olsun erken uyanmak iyidir iyi yapmışsıngünaydın kızlaaaarerkenci mi davrandım ne??
ben kahvemi aldım, birazdan dersimin başına dönüyorum
başlangıç için 50 türkçe sorusu çözdüm, bugün hukuk bakacağım
arada kafa dağıtmak için yine genel yetenek genel kültüre döneceğim
aralarda gelirim yine, herkese iyi çalışmalar![]()
pirayecim bugün senden 200+ istiyorum o zaman hadi bakalım kolay gelsinsedefonur hocam bayıldııımmm halay ekibine sır bunun için sor çözcem bugün. bende istiyorum.
nurum tubam sana gecikmeli halay ekibini çağırıyorumslm kızlar![]()
çalışmalar nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır
ben de dün toplamda 316 soru çözmüşüm![]()
![]()
![]()
bu gün sabah ölçmeden 40 soru çözdüm
şimdi de öyt ye başladım
iyi çalışmalar canlarım![]()
canım benim sağol, bu konuda çok cahildim aydınlattınız beniMerhaba kızlar Rabbim hepinize zihin açıklığı versin...
Sedefciğim ilacı almışsın Rabbim şifa versin, ayacıklarını üşütme gerekirse ders çalışırken sıcak su torbası koy. O pufidik ev botları süsüyle kandırıyor insanı,
altları sünger oluyor ya da terliğe göre ince oluyor,ısıtmıyor... Sandalet giymeye hasretim sadece Antalya'ya tatile gidince giyebiliyorum...
Birde ilacın mide bulantısı yapabilir; senin uyku saatin çok düzenli değil ama ben gece yatarken alıyordum 12 - 1 gibi, sende öyle birşey ayarla istersen...
Bebek konusunda için rahat olsun o minnoşlar kendileri isteyince şıp diye geliyor...
Yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz...
Hepiniz sağlıcakla kalın...
Not: Kitapseli verdiğin vatandaşlık linki çok iyi ama devamını bulamadım, hattaki tarihe de bir bakayım dedim geri vatandaşlığı bulamadım acaba nerde hata yapıyorum?
canım iyi yolculuklar, sen de Allaha emanet ol, seni çok özlicez, kendine iyi bakbugün yola çıkıyorum ben kızlar 1 hafta yokum Allah a emanet olun
fingerim ben de bayıldım vallahiyorumuma katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum
açıkcası benim öyle hırsdan gözü dönmüş bir durumum yok
ben kendimi biliyorum haziranda derslerden sıkılmamak adına
kaplumbağadan biraz hızlıca da olsa götürmeye çalışıyorum
dediğim gibi hedeflerimi belirledim onlara ulaşmaya çalışıyorum
sabahda giremedim netim de sıkıntı vardı
ama öyt çalıştım hedefim yarın öğlen öytyi bitirmek
sanırım ulaşırım hedefime
ve cuma günü ailem geliyor ankaradan gerçi çalışmama çok da engel olmazlar ama
kız kardeşimde ders çalışcak çünkü
inşallah son 2 eğitim dersimi de bitiririm gelecek hafta
sedefcim yazmayı unuttum o ilacı aynı saatte hatta hep aynı dakikada kullanmalısın
öyle işe yarıyormuş
kahvaltı takımına bayıldım muhteşem
bu arada erkek arkadaşın okuyormu, çalışıyormu
kızlar bişey sormak istiyorum,şimdi eğitim de her dersten bi ünite bitirip oyle mi test çözmek daha iyi,yoksa örneğin belli bi süre belirleyip bu sürede sadece öyt çalışıp onu sonra test çözmek,daha sonrada diğer eğitim derlserini tek tek çalışarak bitirmek mi daha ii olur?umarım anlatabilmişimdir:)öneriye ihtiyacım var![]()
bugün yola çıkıyorum ben kızlar 1 hafta yokum Allah a emanet olun
nurum tubam sana gecikmeli halay ekibini çağırıyorum
ben bu sabah erken kalkmadım, biraz da uyumak istedi canım. saat 1 de başladım çalışmaya pg den 1 ünite bitirdim ve biraz soru çözdüm, daha 6 testim daha var, onları da bitireyim yine gelirim buraya
bugünde öytde istediğim kısmı bitirdim
80 falan soru çözdüm
yarın sabah öyt bitiyor inş.
kısmet olursa program geliştirmeye giriş yapmayı düşünüyorum hadi bakalım hayırlısı
ne demek sen hak ettinNil'im hayırlı yolculuklar, Allah'a emanet olun.
sedefim halay ekibi için teşekkür ederim çok motive edici çok güzel düşünmüşsün![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar şubatta 4000 atama olucakmış bilginize[/QU
cnm onlar zaten çalışan öğretmenler eşinden ayrı olanlar atanacak...
hee ay ben de mezun olan arkadaşlar için sevinmiştim, belki bi umut giderler diye :26:kızlar şubatta 4000 atama olucakmış bilginize[/QU
cnm onlar zaten çalışan öğretmenler eşinden ayrı olanlar atanacak...
evet leylasım aynen katılıyorum. 7iklim konuyu öğretiyo, pekiştiriyo, ben 7iklim çözerken çok yoruluyorum, çok da yanlışım çıkıyo; ama çok şey öğrendiğimi düşünüyorumKızlar sedef de söylemşti arada ama belki kaçıranlar olmuştur.Yediiklim 2011 modüler sorubankalarım vardı geçen yıl almıştım ama bu yıl çözüyorum.Kesinlikle çözülmeli diyorum .Çok değişik sorular var onları çözünce ihtiyaç çerez geliyor.Mutlaka edinin derim ki ben pegem fem ihtiyaç yediiklim hepsinden çözüyorum böyle sorular görmedimm![]()
ölçmenin 2. ünitesini çalıştım. soruları kuzey güneyden sonra çözücem![]()