• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

hoşbuldum kızlar=)

su hocam e zorlu okul nihan hoca ben çok beğeniyorum anlatımını

yöntem teknik konu-soru bitti kaldı modeller o da yarına artık.Şimdik coğrafyayla devam edimm

benim mat pek parlak değil hatta hiç parlak değiil:(antremanla mat kitabı nasıl hocalarım,tarzı nasıl bilgi verir misiniz bende alayım

ben biye sizin gibi smiley kullanamıyorum acaba niye yok =s

hoşbuldum kızlar=)

su hocam e zorlu okul nihan hoca ben çok beğeniyorum anlatımını

yöntem teknik konu-soru bitti kaldı modeller o da yarına artık.Şimdik coğrafyayla devam edimm

benim mat pek parlak değil hatta hiç parlak değiil:(antremanla mat kitabı nasıl hocalarım,tarzı nasıl bilgi verir misiniz bende alayım

ben biye sizin gibi smiley kullanamıyorum acaba niye yok =s

ben geçen yılda antremanlarla mat 1 ve 2 yi çözmüştüm memnunum ve benimde mat. çok kötü oldugu halde baya geliştirdi bu yıl yeniden aldım çözüyorum bence al en azından işlem hataların azalır hızın artar . smile kullanımı kullanıcı kontrol panelinden oluyodu sanırım ayarlardan açman lazım tam bilmiyorum ama googdan kk smile kullanımı yazıp bulmuşum

kızlarrr selaaammm
hafta sonu evde değildim zaten istanbulun altını üstüne getirdim azcık :52:
sınavım iyi geçti sayılır ama bilmiyorumki nolcak
spora mülakata çağrılacakmıyım
bugün netim yoktu gelemedim
120 tane rehberlik sorusu çözdüm
azda kitap okudum ve neti yeni buldum hemen size gelim dedim
yarın sabah inş. görüşmek üzere

ebon sabah cafeyi sen açıyosun o zaman tamam mı :9::9: sevindim sonuçta iyi olur inşaallah sınavın konusunda :10:

akşamda ugra eşim yine nöbette sıkılırım bak yal-nız bırakmayın beni:30:

Deneme olduk bugün.:19:

İlk bölüm 80,eğitim 55 net.:19: 80 soruluk tabi.

Rezalet.:19:

Son düzenleme:
nilim spordan geldim yoruldum
sabah uyanırsam inş. açıcam kafeyi

buarada sedef bayadı ortalarda yok ya, ben mi göremedim

Teşekkürler maafff evet nihan hocayı bende duydum, baktım ama indirememiştim videosunu,tanıdığım bir ablama söyledim o indirecek.
Bugün coğrafyadan bir konu yaptım ve test çözdüm , antrenmanlarla mat. 8.ve 9. günü bitirdim.Bir sorun çıkmazsa elimde olan coğrafya videosunu izleyeceğim o da çok uzun :50: zaman kaybı oluyor ama anlamam için izlemem lazım .Coğrafya beni yakacak gibi :43:

herkese iyi geceler kızlar :27: bugün 150 cografya ve 100 kadar matematikle günü kapatıyorum :43: ben ne zaman çalışayım diye niyetlenerek güne başlasam o gün işim gelenim gidenim bitmiyor :26: bugünde öyle oldu ve egitimden 200 soru çözecektim çözemedim :ssz: eşimin gömlekleri birikti onları ütüleyecem uykum gelmezse çözerim belki dicem amam zorrrrr :14: offfff offffffffffffff:31:

işte geldim kafeyi açtım
sabah erkenden kahvaltı yaptık eşimle
süt almıştım onları pişiriyorum, onları bekliyorum
sonra biraz ders biraz ev işi

günaydın herkese günaydın ebon afferim sana görevinin bilincinde arkadaşımızzz:27: bende kalktım tarih çözüyorum kahvaltıya eşimin gelmesini beklicem o gelene kadar 130 tarih sorum var onları çözecem bunun yanı sıra 100 vat. 70 mat. 200 de gelişim sorum var hedefime ulaşamazsam dövün beni arkadişlerim taamm mı :52:

günaydın kızlar :16: iyi çalışmalar herkese ben antrenmanlarla mat. 10. güne geçeceğim.

benimde bugün çözmem gereken 260 tane rehberlik sorusu var
120 tane kaldı akşama kadar bitecek umarım
herkese iyi çalışmalar

slm kızlar :3: :3: öncelikle çalışan arkadaşlara maşallah diyorum Allah nazardan saklasın çok iyi ilerliyorsunuz :46: :46: bende bir iki günlük aradan sonra sahalara döndüm tam gaz çalışmaya devam edeceğim inşallah :10: :10:

canlarım merhaba sizleri çok özlüyorum ama hiç gelemiyorum artık.. ders de çalışamıyorum..
bu dönem çok zorluyolar bizi okulda, sürekli sunum ödev rapor vs.. bi tek pzt boşum, onda da dershanede olamadığım tg denemesini alıp evde çözüyorum
haftasonu dershaneyle geçiyor..
onun dışında dertliyim ailevi ilişkimle ilgili vs.. :ssz:
eskiden ne güzeldi, özellikle şu ara tatilde sabahtan gelir cafemizi açardık, öğleye kadar çalışırdık, bi kahvaltı bi tatlı uyku ardından gene devam ederdik, ah çok özlüyorum o günleri
yine de içimi karartmamaya çalışıyorum. deneme çok kötü, 71 puan geldi, ama çok bilgi eksikliğim var.. biten derslerim sadece pg ve ölçmeydi, pgden illa ki yanlışım çıkınca ben de pg tekrarına başladım az önce okuldan gelip..
birazdan dershanede etütüm var oraya gidicem. hepinizi çok öpüyorum çok çalışın :54:

Son düzenleme:
sedefcim merhaba
sen burayı boşver özleme burayı
sen derslerine çalış için rahat olsun
bak burayı biz götürüyoruz nille :)

özleme derken yanlış anlama
yani önemli olan hepimiz için amaca giden yolun sonunda hedeflerimize ulaşmış olmak
allah buraya düşürmesin kimseyi, kurtarsın hepimizi bu yoldan
kısacası biz güzel haberlerini alalım yeter

buarada nilin hesabı geçici olarak pasiftir diyor
ne demek o, kendimi yapmış yoksa ceza falan mı

Back
X