• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sedefiiimmmmmmm.:29::29::29:

Çok özledim seni yaaa.:5: Ben de yaktım yakacağım devreleri.:22: Her yönden.:31:

Allah sonumuzu hayır etsin.:50:

ben bugün hiç çalışamadım
sedeffffffff neyin var kuzum yaa
çok meraklıyım biliyorum ama bişeyler oluyor belli
ama sen gemileri yakmamışsın o da belli
öyle olsa profilinde hala izler olmazdı.

nilcim benim bu ay sonuna kadar yetiştirmem gerekenler
2 tane eğitim soru bankası bi tanesi yarım 3 ders kaldı ordan
ant. mat. başlamam lazım, kaç gün yol alırım bilmiyorum
çağdaş türk dünyası diye bir dersimiz var lisede çocuklar görüyor
onunla ilgili lys kitaplarından özet çıkarcam, çünkü ben o konuyu sadece üniv.de gördüm
bidaha da hatırlamıyorum.
bi de aynı anda alan için bişeyler okuyorum
mesela tek adamın 3. cildindeyim az kaldı bitcek
arkasından yine tarihle ilgili bi kitaba başlicam
alanla ilgili şuan elimden bu geliyor
henüz yayın almak için erken
mayıs ve haziranda artık ne kadar alan için deneme varsa onları toplar çözerim
işte ozamana kadar benim bişeyler biriktirmem lazım hafızamda
çünkü ben inanıyorumki bizim alanın konu anlatımları herkesin gördüğü genel kültür yada ygs-lys mantığından öte gitmeyecektir
çünkü yayınevleri içinde zaman yok, onlarda kendince ordan burdan toplayıp işte alan konu anlatımı diye sürecekler piyasaya
e o kapsamı ben zaten iyi kötü biliyorum, öğretmenlik yaptım dersanede
dolayısıyla benim bilgilerimin üzerine koymam lazım

ben bugün hiç çalışamadım
sedeffffffff neyin var kuzum yaa
çok meraklıyım biliyorum ama bişeyler oluyor belli
ama sen gemileri yakmamışsın o da belli
öyle olsa profilinde hala izler olmazdı.

nilcim benim bu ay sonuna kadar yetiştirmem gerekenler
2 tane eğitim soru bankası bi tanesi yarım 3 ders kaldı ordan
ant. mat. başlamam lazım, kaç gün yol alırım bilmiyorum
çağdaş türk dünyası diye bir dersimiz var lisede çocuklar görüyor
onunla ilgili lys kitaplarından özet çıkarcam, çünkü ben o konuyu sadece üniv.de gördüm
bidaha da hatırlamıyorum.
bi de aynı anda alan için bişeyler okuyorum
mesela tek adamın 3. cildindeyim az kaldı bitcek
arkasından yine tarihle ilgili bi kitaba başlicam
alanla ilgili şuan elimden bu geliyor
henüz yayın almak için erken
mayıs ve haziranda artık ne kadar alan için deneme varsa onları toplar çözerim
işte ozamana kadar benim bişeyler biriktirmem lazım hafızamda
çünkü ben inanıyorumki bizim alanın konu anlatımları herkesin gördüğü genel kültür yada ygs-lys mantığından öte gitmeyecektir
çünkü yayınevleri içinde zaman yok, onlarda kendince ordan burdan toplayıp işte alan konu anlatımı diye sürecekler piyasaya
e o kapsamı ben zaten iyi kötü biliyorum, öğretmenlik yaptım dersanede
dolayısıyla benim bilgilerimin üzerine koymam lazım

ebonum delilleri yok etsem de kalbim ele verir zaten.. anlatırım bi ara özelden :34:
alan için benim dershaneden bi arkadaşım da lys kitaplarından test çözüyomuş, kendisi fenci ama çok faydalı olduğunu söyledi, aynı zamanda alan için uzaktan eğitim de alıyo, aynı lys konuları diyo. sizler de bi lys kitaplarına bakın derim ben.

Sedefcim hoş geldin, biliyorsun ilk dönem bir gündü ama ben hayattan soğumuştum ilaç bile alacaktım, şimdi iki uygulamalı dersim var 3 gün olacak kafayı yemek elde değil ne olacak bilmiyorum hiç.Biliyorsun sende o kadar uğraştırıyorlar ki staj hocaları plan yapıyorum planı beğenmiyor, rapor yazıyorum , eksikler görüyor tekrar düzeltiyorum,yorgunluğuyla o gün hiç birşey almıyor kafam.Senin hocanın yaptığına inanamadım insan bu kadar anlayışsız nasıl olabiliyor onlarda öğrenci olmadılar sanki.Allah yardımcımız olsun hepimizin canım diyecek birşey yok...Allah büyük hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz ...Dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım ' keşke ' dememek için En azından çalıştık olmadı hayırlısı buymuş deriz..Sağlığımız yerinde olsun diğer şeyler bir şekilde olur üzülme sende canım :16: bak burada hepimiz destek oluyoruz birbirimize, sen gel burada moralini düzeltecek çok arkadaşın var :29:

sedefcim su akar yolunu bulur arkadaşım hayatı zorlaştırma kendine...
bende bakcam lys kitaplarına onlar aklımda zaten

niiiiiiiillllllllllllllll nerelerdesin kız
hakkaten bana kaldı kafe, yokmu uyanan
burda hava okadar güzelki
at balkona sandalye otur yani o derece bahar havası var

kızlar allah yokluğunu göstermesin,çocuksuz bir yuva aratmasında ama herşeyin hayırlısı olsun
regli oldum, üzerimden yük kalktı nerdeyse
çünkü benim için henüz hiç zamanı değil

evet ben ağrılarım başlamadan biraz test çözeyim
yine uğrarım nasılsa

günsaydın kızlarrrr :27: ben geldimmmmm .eboncum eşim evde bugün dersi yok o yüzden erken kalkmak istemedim uyandım 7 de ama tekrar uyudum 9 a yakın kalktım soru çözmeye başladım .cafe sana emanet diyede gelmedim :9:
bu arada kıızzz hani çayı koymamışsınnnn :84: :7:

bişey sormak istiyorum size ya ben 1 haftadır günde 300-350 soru falan çözüyorum ama beynim duruyo saanki geriliyorum melankoniye baglıyorum çözdügüm sayımı çok benmi kaldıramıyorum anlamadım siz nası yapıyosunuz ne kadar çözüyosunuz :6:

sedefçim ben eşimle 7.ci yılımızda evlendim .tanışma yılımız aynı 2005 .uzun süreli ilişki her zaman çok yıpranır ve yıpratır:31: her iki tarafıda biz birbirimize çok aşık oldugumuz halde arada sogumalar bıkkınlıklar oldu ama aştık hepsini .umarım sizde aşarsınız hayırlısı ile . birazda sen silkelenip biran önce kararlar almana bak canım arafta kalma en acı veren o çünkü :14:

kolay gelsin herkese şimdi çıkıyorum :54:

Son düzenleme:
günaydın ebon, nilkon, günaydın kızlar:3: çoook güzel çoook verimli bir gün olur inşallah :16:Ne olursa olsun hiçbir şeyin bizi üzmesine izin vermeyelim ne de olsa hayat üzülmeye zaman ayıracak kadar uzun değil....
Bu şarkı size gelsin Demet Akalın | Giderli Şarkılar - YouTube :66::66::66::66:

Son düzenleme:
Sedeefcim anladığım kadarıyla özel hayatında canın sıkılmış biraz ama sana şunu söyleyebilirim sadece her şerde bir hayır her hayırda da bir şer vardır.Gerçekten bunu ilke edinmek lazım,Emin ol seninle benzer duyguları yaşayan nice kişi var en başta ben:40:Şu an gülümsüyorum çünkü yeni yeni kendim için hayırlı olduğunu öğrendim bazı şeylerin.Ben de nişanlanmadan önce 6.5 yıllık ilişkimi bitirdim çünkü.Tabiki üzülüosun çünkü emek sarfediyosun ancak şartların ve zamanın insana öğreteceği o kadar çok şey var kii.Ben de o çalkantılı dönemlerde koptum şu süreçten şimdi çok pişmanımm.Keşke şu çalışma tempom o zmanlar olsaydı .O yüzden zaten yaptığın gibi duanı eksik etmeden ve kpss sürecinde elinden gelenin en fazlasını yaparak geri kalan herr şeyi de oluruna bırakmayı dene derim ben çünkü her şey biz insanlar için:34: öpüyorum hepiniizi hadi bakalımmm:49:

Son düzenleme:
Sayfa kalabalık:29: sabah sabah herkes burda ... ne güzel konumuşsunuz hepsi umut kokuyor içim açıldı ohhhhh:24:

sedeficimm kardeşim hepimiz benzer şeyleri yaşamışız anlaşılan yazılanlardan anladığım ortak nokta pişmanlık,akıttığımız yaşlara kaybettiğimz zamanlara önümüze bakamadığımıza pişman olmuşuz:ssz:ne güzel sayfadaki herkes seviyor seni sahiplenmiş ablalık kardeşlik yapıyorlar kuzum:21:

Senin kendin için istediğini Yaradan senin için istemiyorsa mevzu kapanır:41: inancım bu her konuda,deniyorum en azından:17:

Pamuk(sevdicek öle diyor bende bayılıyorum)yani ben bu gün geç uyandım deli gibi çalışcağım o yüzden
:10:

niloşum senin durumunu anlıyorum ben
bak biz sabahtan akşama evde olan insanlarız beyini dağıtacağımız bir imkan yok o yüzden bazen böyle yapabiliyor
mesela dersaneye yada okula giden arkadaşlar bu konuda şanslı gidiş gelişlerde kafa dağılıyor
gerçi o da yoruluyor ama
benim tavsiyem soru sayılarını artırarak gitmek araya farklı dersler koymak
ona rağmen hala yorgun hissediyorsan sen şöyle ciddi anlamda 1 hafta derslerden uzak kalmalısın bence
çünkü bakıyorum 100 mat 100 türkçe çözdm diyorsun gayet güzel ikisi de alakasız dersler sonuçta ama yorgun hissediyorsun
neden çünkü sen hiç ara vermedinki
geçenlerde 1-2 gün zorladın kendini yok yine yapamadın
bi kendine gel bi silkelen :))

Merhaba canlarım.:16:

Stajda 407 program sorusu çözdüm.:21::21::nazar:

Keyfim pek yerinde. Huzur içinde okuluma gidebilirim.:10:

Sedefim ben de mesaj bekliyorum senden,konuşalım,benim de anlatacaklarım var kuzum.:25::31:

niloşum senin durumunu anlıyorum ben
bak biz sabahtan akşama evde olan insanlarız beyini dağıtacağımız bir imkan yok o yüzden bazen böyle yapabiliyor
mesela dersaneye yada okula giden arkadaşlar bu konuda şanslı gidiş gelişlerde kafa dağılıyor
gerçi o da yoruluyor ama
benim tavsiyem soru sayılarını artırarak gitmek araya farklı dersler koymak
ona rağmen hala yorgun hissediyorsan sen şöyle ciddi anlamda 1 hafta derslerden uzak kalmalısın bence
çünkü bakıyorum 100 mat 100 türkçe çözdm diyorsun gayet güzel ikisi de alakasız dersler sonuçta ama yorgun hissediyorsun
neden çünkü sen hiç ara vermedinki
geçenlerde 1-2 gün zorladın kendini yok yine yapamadın
bi kendine gel bi silkelen :))

canım dediğin çok doğruda kendime dinlenecek hakkı veremiyorum 6. girişim olacak ve kaybedecek 1 dakikam bile yok diyorum :14:vicdan azabı çekiyorum . bu ay öyle yada böyle uzman kariyerin setlerini bitireyim nisanda 1 hafta ara verecem inşallah .stres yapmıyorum artık sabah kararımı verdim durumuma göre 100 de çözsem 400 de çözsem kafaya takmayacam bu set bitincede dinlenip alana başıcam.bu arada eşime sardım kafayı stresimden benden önce kafayı sıyırtacam adama :16:

kızlar artık atanmış ve kpss a grubu kıtaplarını elden cıkarmak ısteyen bırılerı varsa bana msj atabılırler mı?

canım dediğin çok doğruda kendime dinlenecek hakkı veremiyorum 6. girişim olacak ve kaybedecek 1 dakikam bile yok diyorum :14:vicdan azabı çekiyorum . bu ay öyle yada böyle uzman kariyerin setlerini bitireyim nisanda 1 hafta ara verecem inşallah .stres yapmıyorum artık sabah kararımı verdim durumuma göre 100 de çözsem 400 de çözsem kafaya takmayacam bu set bitincede dinlenip alana başıcam.bu arada eşime sardım kafayı stresimden benden önce kafayı sıyırtacam adama :16:

canım bak benimde aklıma ne geldi
ara ver derken bişey yapma anlamında değil
kafanı dağıtacağın kitaplar okuyabilirsin mesela
onuda türkçe paragrafa say :27:
alanla ilgili neye başlicaksın
onunla ilgili kitap varsa kitap oku işte

mrb arkadaşlar bu gn den beri 20 soru çözebildim sıpam hç durmadı.elime kalem kitap alınca başlıyo mızmızlığa.kitabı kapatıp kucağıma atlıyor.sürekli ağlamaklı laftan da anlamıyo derdini de anlatamıyo.off ya çocuklu hazırlanmak çok zor sınava bu ara da oğlum 17 aylık henüz..

slm kızlar :3:

biraz uzak kaldım buraya ve derslere...

nişanlımın iş başvurusu kabul edildi çok şükür.

ufaktan düğün stresi ve sendromu yaşamaya başladık tabi :18:

off ruh durumum çok dengesizleşti iyice.

kendimi ve kafamı toparlayamıyorum.
üstüne bide nişanlımla sağlam bi kavga ettik of ki ne of :19:

anlayacağınız bende bunalımlardayım kızlar.
hepimizi allah kurtarsın :kkk:

canım bak benimde aklıma ne geldi
ara ver derken bişey yapma anlamında değil
kafanı dağıtacağın kitaplar okuyabilirsin mesela
onuda türkçe paragrafa say :27:
alanla ilgili neye başlicaksın
onunla ilgili kitap varsa kitap oku işte

aklımda bulunsun canım ara vermeyim diyorum ama olmayacak böyle patlamak üzereyim 100 sorudan sonra beynim eror veriyor:53: teşekür ederim tavsiyen için

400 ölçme sorusu bitmiş bulunmakta saat itibariylee,biraz dinleneyimm devam ederim daha:10:

Son düzenleme:
Back
X