• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ket olayında unutma olması lazım yani zihinseldir fakat transfer kelimesi daha çok devinişsel psikomotor becerilerdir.

günaydın kızlar :24: :24: :24:
erkenden kalktım cafemizi açtım çayı koydum demleniyor :8:
hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

günaydın kızlar günaydın nurtubam :3: çayımı aldım saolasın :68: birazdan dersin başındayım dün ant. mat ın 15 gününü bitirdim:34: evi temizledim :37:başkada bişey yapmadım akşamda bi arkadaşa gittim kafamı dagıttım bugün başlıyorum çalışmaya .herkese Rabbim zihin açıklığı versin inş. :29:

Günaydııııııııııın ! :3::3::3:

Deneme çözeceğim üstüne yanılmıyorsam 362 program sorum var.

Onları da çözersem istediğim gibi kitap okuyacağım bugün.:62::62::62:

maaşşallah sana bugusu hem okul hem kpss ne güzel götürüyosun senin yaptklarını okudukça bahane yok görmüyomusun kızı kpss ile son sınıf bi arada diyorum :20:
hangi yayın çözüyosu denemeyi

kızlar bu arada 100 gelişim ve ögrenme sorusu çözdüm şimdide biraz tarih cografya çözeyim :8:

canım ben üzerine zeytinyagı gezdirip kavonoza koyuyorum hiç bişey olmuyo koku konusunda sen mi hassassın yoksa kavonozdan nasıl kokacak.buzluga atma tatlım acılaşıyomuş

ah canım keşke daha önceden bilseydşm zeytinyağı olayını
nasıl kokutuyor anlatamam, attım bende gitti soğanlarım :50:
kokuda hassas değilim kavanozdan nasıl siner onuda anlamış değilim dur birdaha öle yapim

kızlar ugrayan olmamış sanırsam cafemize.bende bi çarşıya çıktım geldim şimdi tekrar başlıyorum :68:

ben de carsidaydim az önce geldim kızlar yorgunluk kahvesi içip derse başlayacağım :6: evden çıkmadan önce 100 soru çözmüştüm birazdanda vatandaşlıktan soru çözmeye başlayacağım :10: kolay gelsin canlarım

herkes gezmelere gitmiş bugün :)
bende ant. mat. 2. günü bitirdim
birazcık alan baktım
kısmetse birazda öyt çözmeyi düşünüyorum

gel senlede gidelim kızçem :52: bende sabah 100 kadar çözdüm şimdi bi 100 kadar daha çözdüm:6: akşamada ant mat 16. gün ondalıklı sayılara geçecem inşaallah:10:
nasıl gidiyo matematik ebonum başlar çok zevkli dimi

Selam kızlar :3: eğitim bilimlerine geçiçem ama sipariş ettiğim kitaplar gelmedi o yüzden iki gündür temizlikle uğraştım sadece mat çalıştım nilkonun kızmasından dolayı :1: nilkon 19. günü bitirdim şimdi :3: Ben arayım en iyisi kitaplarımı niye kargoya vermemişler daha :20:

nilkon4246 en son sen mi uzman kariyer çözümlü soru bankalarını çözmştn? tavsiye ediyomsn? ya bende uzman kariyer in tarih öğreten soru bankası vardı senin çözdüğünle aynı değil dimi sorular bilgin var mı cnm ya...

gel senlede gidelim kızçem :52: bende sabah 100 kadar çözdüm şimdi bi 100 kadar daha çözdüm:6: akşamada ant mat 16. gün ondalıklı sayılara geçecem inşaallah:10:
nasıl gidiyo matematik ebonum başlar çok zevkli dimi

aha da bende şimdi gidiyorum gezmeye :)
ilçemize yaşam koçu gelmiş gidim de bir bakim dedim adam ne kadar dolu nekadar boş :27:
nilim valla benmi yapıyorum yoksa kolaymı gerçekten diye düşünmeye başladım ama yok
çok güzel bir kitap işlem yapmanı hızlandırıyor henüz başlar
bakalım konulara gelince nolacak
inş. zorlanmam da yaparım yaa

uyu uyan sancıdan hiçbir şey yapamadım:5: geçer gibi oluyor şükür. Biraz öyt çözerim birazda alan çalışırım ,mutfak dolabınıda silmek lazım bu gün sildim sildim:27:erkenden uyuyacağım bu gün.

rejime başlamıştım ama düzensizdi yarın sağlam bi rejim ve çalışma programıyla erkenden güne başlaycağım inşallah:8:

tatil vermişken biraz kitap okurum bide güzel bi komedi filmi izleyim bu günlük sefam olsun:32:

Bi yanım bahar bahçe bi yanım yaprak dökümü ama öğrencem böle yaşamayı :36:

yarın erkenden gelip tükkanı açacağım söz
:7:

Kolay gelsin kızlar :34:

Kızlarrrrrr çalışmalarımın karşılığını almaya başladım eğitimdeeeeeeee:10: Bugün tg denemesi olduk eğitim çok zorladı dedi millet benim netim 61.25 çok mutluyum çookkkkkkkkkk:32:
kendimi ödüllendirdim akşamına Sunay Akın dinlemeye gittim şimdi de yanlışlarımı irdelicem

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn tükkanı açtımmmmmmm:32: bi sade kahve allıp hemen çalışmaya ve recime başlıyorum:52: yeni bir gün hava güzel daha güzel olacak her şey inşallah:21:

Back
X