• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

soruyu görür görmez atladım el diye sonra birden tereddüt ettim bu muyduki sazangibi atladım yanlışsa bozulurum diye düşündüm canım :1: :1:

yok ben niye düşündün derken nasıl mantık yürüttün anlamında sormuştum
el-il devlet demek ya dolayısıyla en yüksek de o oluyor :34:[/QUOTE]

​evet canım ben o şekilde öğrenmiştim :9:

herkes burda ne güzel:)
nur tuba sen bu sene kesin kazanacaksın içime oyle doğdu ve benim içime ne doğarsa olmuştur hep..
darısı bizim başımıza
nilim geldim ben aslında sabah namazından beri kalktım deneme çozüyorum kuzum
ebonum yanaklarından operim
Rabbim hepimize zihin açıklığı versin..

inşallah bu sefer de içine doğan gerçek olur canım benim bu yıl kazanmayı öyle çok istiyorum ki

bu yıl hep birlikte kazanıp burayı şenlik alanına çevireceğimize inanıyorum canım
:66::66::66::66::66:

nur tuba sen bu sene kesin kazanacaksın içime oyle doğdu ve benim içime ne doğarsa olmuştur hep..
darısı bizim başımıza

hoşgeldin canım afferim sana bende 7 de kalkıyorumda tospaga hızı ile ilerliyom zannımca :9:
nurtubişime bende inanıyorum olacak inş. bizim hakkımızda bi işaret yok mu kız biz nolcez ebon la ben .
bende içimden geceni söliyim bence sendee bu sene atanıcaksın

Günaydın kızlaar. Nasıl gidiyor çalışmalar bakalım. Ben dün eğitim ve tarih çalıştım genel olarak. bugün de gelişim ve öğrenme konularını tekrar etmeye başladım. Şimdi spor yapıcam yürüyüşe gidicem sonra geldiğimde kaldığım yerden devam edeceğim. Görüşmek üzere :)

hoşgeldin canım afferim sana bende 7 de kalkıyorumda tospaga hızı ile ilerliyom zannımca :9:
nurtubişime bende inanıyorum olacak inş. bizim hakkımızda bi işaret yok mu kız biz nolcez ebon la ben .
bende içimden geceni söliyim bence sendee bu sene atanıcaksın

tatlım valla kendim içinde bir tahminim yok açıkcası
hepimiz için hayırlısı olsun İnşallah
yalnız sadece sana naçizane bir tavsiyem var
kitap okumayı azalt yazın bol bol zamanın olacak onun yerine
alan okusan yada anayasa okusan daha karda olursun
matematiği süründürmeyi bırak günde 2 gün bile bitirebilirsin sende gayet iyi biliyorsun
haftalık tekrarlara başla ve bir deneme çozmeye başla
gerçi sen bende daha tecrübelisin ama bunları yapman gerek gibi hissediyorum
cancağızım.

darısı bizim başımıza

gerçi malum soruyu nil sormuş ama
clementineeeee bacım bizi göremiyon mu içinde
bir ışık bir nur yok mu :53:
ayy çok tatlısın ya
olur ya insanın içine doğuverir birden öyle oldun dimi
hayırlısı canım benim hepimiz hakkında hayırlısı
sende inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
evinde yuvanda huzurun yerindedir inşallah :nazar:

4.gün recimimde içim dışım sebze meyve oldu:9:ekemği özlerim demiştim ama hiç canım istemiyor:32:sporum eksik o da konular bitince artık:37:

gestalt
bandura
wat-gut
thorndke
hull
tolman
çalıştım notalarım elimde bide videodaan dinleyim bunları sonra ilke inklapları dinlecem:56:

gerçi malum soruyu nil sormuş ama
clementineeeee bacım bizi göremiyon mu içinde
bir ışık bir nur yok mu :53:
ayy çok tatlısın ya
olur ya insanın içine doğuverir birden öyle oldun dimi
hayırlısı canım benim hepimiz hakkında hayırlısı
sende inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
evinde yuvanda huzurun yerindedir inşallah :nazar:

yok be tatlım oyle kendiliğinden olur içime doğar rüyalarım çıkar tahminlerim tutar
Allah affetsin fallarım çıkar..(atarım tutar :))

amin canım umarım hepimiz alırız
evimdede çok şükür canım iyi diyelim iyi olsun.
eşimde bende kendi derdimizdeyiz
biliyorsun çatışmada yaralanmış bir şehit vermişti
kendine gelemedi yani ne bileyim eski olduğu insan değil
çok çabuk sinirleniyor
sürekli ibadet ediyor
sürekli hizmet bekliyor
bilemedim geçici bir donemdir inşallah
giderken kayınvalidem
sen idare et kızım onun aklı başında değil dedi
annem bile fark etmiş.
neyse bugünüme hamd olsun
şikayet edip nankorlük etmeyim

Son düzenleme:
kızçelerim
dünüm boştu, ama sabah lazere gittim, öğleden sonra adliyeye gittim, bilen bilir babamla davam var, davamla ilgili gelişmeler oldu, inş artık bi sonuca bağlancak dua edin bana nolur, artık içimdeki kin bitsin istiyorum. istediğim sonuç gerçekleşirse huzura kavuşucam, bunca yıldır içimdeki kinin ağırlığıyla yaşamaktan yoruldum ve artık kuş gibi hafiflemek istiyorum. çok az kaldı inş.
az önce okuldan geldim, biraz ilk bölüme çalışıcam. sonra dershanede etütüm var ona gidicem
görüşürüz canlarım

Gelişimin konu tekrarını yaptım baştan sona. Şimdi de öğrenmeyi tekrar ediyorum edimsel koşullanmadayım ama çok uykum geldi :( ders çalışırken benim acayip uykum geliyor kızlar yaa nasıl engelleyebilirim bunu acaba :)

tatlım valla kendim içinde bir tahminim yok açıkcası
hepimiz için hayırlısı olsun İnşallah
yalnız sadece sana naçizane bir tavsiyem var
kitap okumayı azalt yazın bol bol zamanın olacak onun yerine
alan okusan yada anayasa okusan daha karda olursun
matematiği süründürmeyi bırak günde 2 gün bile bitirebilirsin sende gayet iyi biliyorsun
haftalık tekrarlara başla ve bir deneme çozmeye başla
gerçi sen bende daha tecrübelisin ama bunları yapman gerek gibi hissediyorum
cancağızım.

merabalar kızlar ben geldim 75 mat çözüp 20.günü bitirdim sonra 155 cografya 24 tarihle 250 yi buldum
canım tavsiyelerini okudum romanı okuyorum ben ama hiç tv izlemiyorum tatlım dinlenmek isteyip dersten bıkınca alıyorum elime çevremdeki herkes bunu diyo ama ben engel olarak dilde rahatlatıcı olarak görüyorum elimdeki roman bitti yenisinede başlamadım hammer dan osm tarihini bitiricem ondan sonra belki okurum
mat.süründü dogru ama hedefim bu ay içinde bitirmekti o nedenle 1 günde 1 günü bitiriyorum 2.günü bitirebilirim ama o zaman diğerlerinden soru çözemiyorıum yorgunluktan haftalık tekrara nisanda sıkıca başlıcam tatlım şuan ihtiyacın kpss nin ilacı setini aldım kartlar var genel konu tekrarı yaptıran onlara bakıyorum .deneme konusundada elimde şuan deneme yok tatlım netten indireyim ve başlayayım haftada 1 deneme yetermi mayısa kadar az mı olur .benim tecrübeme bakma sen 2.kez kafaya koyarak hazırtlanıyorum digerleri son 3 ay son 2 ay vs ..tavsiyelerin için teşekür ederim tatlım

Gelişimin konu tekrarını yaptım baştan sona. Şimdi de öğrenmeyi tekrar ediyorum edimsel koşullanmadayım ama çok uykum geldi :( ders çalışırken benim acayip uykum geliyor kızlar yaa nasıl engelleyebilirim bunu acaba :)

elma ye bakalım nasıl gelcek
uyku kaçırır diye duymuştum

bugün ne yaptım :
60 tarih 45 coğrafya çözdüm
biraz alandan konu okudum
20 pg 20 ölçme çözdüm
matematik de 8. güne başladım parantez açma idi ama tek başıma gidemedim sıkıldım
eşimle bakcam akşam inş.
ve deniz kuvvetlerinin sınavı açıklandı :5: :2:
geçemedim
yaa ben bu sonucun çıkacağını biliyordum
şöyleki ilk mezun olduğum yıl kara kuvvetlerinin sınavına girmiştim alan sınavından geçememiştim
hadi yeni mezunduk vs. olur dedim
şimdi sırf soruları görmek için gittim sınava, çünkü
yıllardır kpss ile iç içeyim en yüksek 78 aldım
3 yıl öğretmenlik yaptım
artık kendime inanıyorum ki tarihe vakıfım
ince ayrıntı bilgi sorularını kaçırıyor olabilirim
ama bunların sınavını görseniz 50 sorudan çok çok taş çatlasın 10 yanlış yapmışımdır dedim
çünkü soruların bir kısmı ortaokul düzeyinde idi
gerçekten zor değildi, ösym sorularından sonra gerçekten kolaydı
ama nasıl oluyorda 100 soruda 70 puan alamıyorum
özellikle de alan sınavı netimin düşük gelmesini anlamıyorum
diğer genel kültürde anayasa sorularını bile yapıyorum orda 50 soruda 36.75 puan alıyorum
ama kendi alanımda alamıyorum
kusura bakmayın çok yazdım çünkü çok sinir oldum mümkün değil diyorum
tabiki ne diyoruz her işte vardır bir hayır diyoruz oturuyoruz

clementinecim
sana da kısaca clecik diyelim bari :)
canım benim yaşadıklarınız kolay değil tabiki
dediğin gibi bugüne şükür
siz tayin bekliyor musunuz bu yıl
buarada bebek istiyormusun

merabalar kızlar ben geldim 75 mat çözüp 20.günü bitirdim sonra 155 cografya 24 tarihle 250 yi buldum
canım tavsiyelerini okudum romanı okuyorum ben ama hiç tv izlemiyorum tatlım dinlenmek isteyip dersten bıkınca alıyorum elime çevremdeki herkes bunu diyo ama ben engel olarak dilde rahatlatıcı olarak görüyorum elimdeki roman bitti yenisinede başlamadım hammer dan osm tarihini bitiricem ondan sonra belki okurum
mat.süründü dogru ama hedefim bu ay içinde bitirmekti o nedenle 1 günde 1 günü bitiriyorum 2.günü bitirebilirim ama o zaman diğerlerinden soru çözemiyorıum yorgunluktan haftalık tekrara nisanda sıkıca başlıcam tatlım şuan ihtiyacın kpss nin ilacı setini aldım kartlar var genel konu tekrarı yaptıran onlara bakıyorum .deneme konusundada elimde şuan deneme yok tatlım netten indireyim ve başlayayım haftada 1 deneme yetermi mayısa kadar az mı olur .benim tecrübeme bakma sen 2.kez kafaya koyarak hazırtlanıyorum digerleri son 3 ay son 2 ay vs ..tavsiyelerin için teşekür ederim tatlım

kuzum nilim netten türkiye geneli denemeleri indirmeden once bir adet paket deneme çoz kırtasiyelerde satılan
ondan sonra Türkiye geneli çozersin bitanem
haftada 2 denem süper olur ben biliyorum yüzü gibi kalbide güzel arkadaşım sen bu işi halledeceksin :)

clementinecim
sana da kısaca clecik diyelim bari :)
canım benim yaşadıklarınız kolay değil tabiki
dediğin gibi bugüne şükür
siz tayin bekliyor musunuz bu yıl
buarada bebek istiyormusun

evet canım bursa sinop samsun ankara yazdık
bakalım hayırlısı
bebekde burdan gittiğimize istiyorum
Rabbim nasip ederse
artık gerçek bir aile olmamızın zamanı geldi
hatta geçiyor :)