nilkon eğer bunları benim için yazdıysan söyleyecek söz bulamıyorum
zaten ya onlar ya ben derken de buyur senin olsun inan ki hiç problem değil
bugusu buranın tadını kaçırdılar dediğinde destek oldun regina bu bir .ikinciside ben burada oldum olalı bi kaç defa geldin ve genelde soru ile geldin çalışmanı takip etmediğimiz için kimse günlük naptına yoruım yapmamış olabilir ama sorularını tek tek cevapladım.
clementine sanırım yanlış anlamışsın sen beni
ben hiçbir mesajımı sana yönelik yazmadım ki
zira ne haddime
zaten yazarken de dedim genel olarak yazdığımı
zaten sanal olsun gerçek olsun kimsenin kişiliğini incitecek söz söylemek kimin cürretine?
kaile alınmadığımı da genel olarak yazdım ki zaten alınmamam da sorun değil
kpss sürecinde bunları kafaya takacak insan değilim yani
onu yazmamın sebebi şuydu:
bana;sen bu topikte hiç yoktun neden burnunu sokuyorsun denmesin diye arada bir uğradığımı söylemek istedim
sorunumu dile getirmek için değil yani
diyorum ya zaten hiç önemli değil benim için.
bugusu buranın tadını kaçırdılar dediğinde destek oldun regina bu bir .ikinciside ben burada oldum olalı bi kaç defa geldin ve genelde soru ile geldin çalışmanı takip etmediğimiz için kimse günlük naptına yoruım yapmamış olabilir ama sorularını tek tek cevapladım.
aynen sensin hanımefendi kendini hemmen tanıdın senin ne hırsın var bizle yahu ebonla ben eşlerimizden bahsettik diye adımızı yazmadan iyi ki kocişleri var yoksa ne yazarlardı bile yazdın başka bi yerde. senin yok ondan mı çekemedin .mutluyuz memnunuz burasıda dostlarımızla dolu ki yazıyoruz ben eşimle fotolarımı evimin fotolarını dahi koydum o kadar yakın hissettim herkesi kendime .denemelerinden başka bişey yazmadın dogru düzğün seni övmeyenide hemen tu kaka katogorisine koydun seslenmedim kaç kez .ladykakayada muhtemelen sen yetiştirdin 2 hafta önceki olayı yoksa rüyasında mı gördü kpss ile ilğisi olmayan kız bizim cafenin eski yazılarını . ayrıca ben seni sildim diye clemantineyi arkadaşlıgından çıkardın sırf benle dost diye . seni iyi ki de silmişim hayatımdan çıkardıgım fazlalıklar için her gün rabbime şükrediyodum senin için bi kez daha şükredicegim. bundan sonra ya sen ya benSen değilsindir canım,benim o.
Malum ne hırsı varsa insanların bana,kusa kusa bitmedi.
benim meselem kimleyse belli sen sadece destek oldugun için üzüldüm sana hiç bi zararım olmamıştı çünkü .bugusuyla meselemde tek bi nedenden kaynaklanmıyor bi çok olay var işin içinde burayı çok seven her gün her işimi bırakan ben bunu yazıyorsam demekki önemli bişey var benim için
nilkon sen beni tanımıyorsun
ben burada eskiden beri vardım adımı değiştrirdim
eski adımı söylesem tanırsın belki neyse söylemeyeceğim
ve ben yine yine yine söylüyorumki kımseye özel söylemedim hiçbir sözümü
genel manada söyledim
ayrıca eskiden burası bana göre daha farklıydı bu benim düşüncem. bu düşüncemde de seni ya da başkasını baz almadım.
yani ya onlar ya ben diyorsun da bu kadar takacak ne var ki
ya da bu hoş bir cümle mi?
hic sorun değil ya cidden sen ol biz olmayalım yani
aynen sensin hanımefendi kendini hemmen tanıdın senin ne hırsın var bizle yahu ebonla ben eşlerimizden bahsettik diye adımızı yazmadan iyi ki kocişleri var yoksa ne yazarlardı bile yazdın başka bi yerde. senin yok ondan mı çekemedin .mutluyuz memnunuz burasıda dostlarımızla dolu ki yazıyoruz ben eşimle fotolarımı evimin fotolarını dahi koydum o kadar yakın hissettim herkesi kendime .denemelerinden başka bişey yazmadın dogru düzğün seni övmeyenide hemen tu kaka katogorisine koydun seslenmedim kaç kez .ladykakayada muhtemelen sen yetiştirdin 2 hafta önceki olayı yoksa rüyasında mı gördü kpss ile ilğisi olmayan kız bizim cafenin eski yazılarını . ayrıca ben seni sildim diye clemantineyi arkadaşlıgından çıkardın sırf benle dost diye . seni iyi ki de silmişim hayatımdan çıkardıgım fazlalıklar için her gün rabbime şükrediyodum senin için bi kez daha şükredicegim. bundan sonra ya sen ya ben
benim meselem kimleyse belli sen sadece destek oldugun için üzüldüm sana hiç bi zararım olmamıştı çünkü .bugusuyla meselemde tek bi nedenden kaynaklanmıyor bi çok olay var işin içinde burayı çok seven her gün her işimi bırakan ben bunu yazıyorsam demekki önemli bişey var benim için
tesadüfen gördüm desemde boş hiç te umrumda deilYuh be. Öyle hınçla dolmuşsun ki,her konuda takip etmenden belli.
Size yazmadım desem de inanmayacaksın,o sebepten uğraşmıyorum.
Bir de iftira,Lady'ye ben yetiştirdim ha...
Al cafe senin olsun be...
Terbiyesizliğe bak,senin yok ondan mı çekemedin ha...
Rengina'dan topigi biliyorum ondan geldim. Bana da sarmayin.Anlasamadiginiz insanlarla konusmak zorunda degilsiniz ama arkalarindan da konusmayin. Burda kapatin meselenizi artik. Bir suru insan geriliyor. Ne gerek var surda sanalda bosu bosuna birbirimizle ugrasiyoruz.
clementine sanırım yanlış anlamışsın sen beni
ben hiçbir mesajımı sana yönelik yazmadım ki
zira ne haddime
zaten yazarken de dedim genel olarak yazdığımı
zaten sanal olsun gerçek olsun kimsenin kişiliğini incitecek söz söylemek kimin cürretine?
kaile alınmadığımı da genel olarak yazdım ki zaten alınmamam da sorun değil
kpss sürecinde bunları kafaya takacak insan değilim yani
onu yazmamın sebebi şuydu:
bana;sen bu topikte hiç yoktun neden burnunu sokuyorsun denmesin diye arada bir uğradığımı söylemek istedim
sorunumu dile getirmek için değil yani
diyorum ya zaten hiç önemli değil benim için.
canım yediiklimin hangisini tavsiye ettin eğitim mi gk gy mi birde denemelerde bile birçok isim oluyor yediiklimin kaçlık denemesi ve çözümlü mü bunları da paylaşırsan sevinirim ve yeniden burda olman güzeleskiler geldikçe bir şekilde herkes tekrardan mı dönüyor foruma anlamadım ki ilk kpss yoldaşlığı çekiyor sanırım çünkü bende epeydir uğramıyordum foruma
hm bu arada bazı kimseler kpssyi bırakma düşüncesindeler sanki ya da umutsuzluğa kapılmış gibiler o kimselere sesleniyorumYOK ÖYLE BİR ŞEY allahın izniyle güzel, hayırlı bir şekilde atanıcaz
anladım regina bende senin ve msjlarının nasıl olduysa gozümden kaçtığını belirtmek için yazdım.
yoksa buranın eskiden nasıl olduğunu bilmiyorum 4 aylık br sredir buradayım bilemedim 5..
ben seviyordum burayı mutluydum benim için bir sıkıntı yok yani
yanlış anlaşılma olmasın rica ederim.
Ne olmuş ya azcık kafa dağtıyordum burda cevap yazılsın yazılmasın çoğu şeyimi paylaşıyordum
nilllll claaaa gitmeyin yoksa özelden tacız ederim msj atabiliyorum artık
eski tad yeni tad mevzundan aşırı sıkldım zatensınava az zaman kalmış herkesin bin türlü derdi telaşı var diyip geçmek varken ısrarla kmse cevap yazmıyor demeği anlamıyorum ben mi çok utanmazım anlmadım ki cevap verilsin verilmesin paylaştım yorum yaptım sahiplendim sayfamızı :26:
üçe kadar yolu var bende çoğu şeyin kendi zümreme daha bir çok insana yorum yaptım yardımcı olmaya çalıştım ama baktım hakları doldu şu an umrumda değil okumuyorum bile ne yazdıklarını.
ebon,nil ,su sedef,nur tuba,calamentina unuttuklarımda var daha yani beni kim önemsediğse bende onu önemsiyorum artık
ben sevdiceğe ne alayım diye sordum bundan kime ne sayfadakiler ,konu sahibi rahatsız değilse paylaşabiliyorsak clamentinanın yazdıklarından kime ne
az bir zaman kaldı şurda eski yeni diye bir şey yok değer saygı karşılıklıdır bence.
pg den 110 soru çözdeüm biraz konu tekrarı yaptım canlar boşverin çalışmanıza bakın değmiyor çoğu olaya insana
canım demekki deneme sonucunu yazıp kaçan niye pohpohlamadın beni diyenle aynıymış degerimiz çünkü kimse bu cafenin tadını kaçırdılar dendiğinde agzını açamadı
benim yazacaklarımı aynen yazmışsın gönüldaşım tanımasamda ruh ikizim gibisinbenim kızdıgım kırıldıgımda aynen buydu yaptıgım dogruyken kimsenin sesi çıkmayınca yaptıgım dogruyu sorguladım acaba hata bendemi diye ceza alınca çok sevindim demekki hakkıyla cloşu savunmuşum diye
kusursuz delicik senide çok özledim o kadar emek verdim buraya aralıkta sonradan gelmiş olsamda sahip çıktım ama ilk defa bu kadar sogudum burdan bilmiyorum nolacak sonumuz
cafeyi kapatma canım hanımın biri toparlar herkesi ilğilenir eski tadını getirirsedefim buraya tewk bişey yazıcam yapıcaksa herkes gitmicem yoksa da bi daha adımı bile görmezsiniz burda
kastetiğim kişi kim herkes biliyor clemantinde zikretmiş ismini eger o girip buraya lafı sokup çıktıgında birbirimizi koruyup kollayacaksak kardeşsek ve hakkını vereceksek butradayım yoksa birimizi herhangi biri vurdugunda biz görmemek için arkamızı döneceksek benim burda işim yok bu msjıma herkes beni kim istiyorsa gereken sözü verirse gelicem yok ben karışmam denecekse verilen emege degmez .
görüşmek üzere canlarım girip bakıcam msjlarınızda ona göre yarın ya burdayım ya da yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?