2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar süpersinizzz bayramdan önceki son günlerdeyiz ama annelerimizin dırdırlarına rağmen çalışmaya devam ediyoruz
bence bayramda kalmaya uzak bi yere gidicekseniz, yanınıza cep kitabı veya ince test kitabı vs. alın. baklavaları midenize indirirken bir sürü enerji toplıcaksınız, boşa gitmesin dimi
bende bugün tarih coğrafya denemelerine başlıyorum
hadi bakalım günümüz verimli geçsin hepimiz için

kızlar beğendiğimiz/beğenmediğimiz kitapları bu topikte paylaşalım.

yayınlar hakkında bilgi edinelim ki ona göre alalım.
eğitimkpss canım sen foto çekip koymuştun buraya, oraya da koyar mısın tatlım?

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi koyarım. bu ara bende senden tarih cografya kavram haritası resimlerini bekliyorum :)

ztv nin tarih videolarını ilemelisiniz bence ya konuları baglantılı olarak anlatmıs bana cok yararı oldu

tabi koyarım. bu ara bende senden tarih cografya kavram haritası resimlerini bekliyorum :)

ztv nin tarih videolarını ilemelisiniz bence ya konuları baglantılı olarak anlatmıs bana cok yararı oldu

ayy ben onu tamamen unutmuşum, hemen ekliyorum tatlım
ben de bi bakayım o zaman şu videolara

kızlar bugün yargının 50 denemesine başladım
30 türkçe => 25 doğru 5 yanlış
30 matematik => 20 doğru 1 yanlış
30 tarih => 25 doğru 5 yanlış
18 coğrafya => 16 doğru 1 yanlış 1 boş
vatandaşlık hiç çalışmadığım için çözmedim. tarihe çok sevindim, çok iyi olduğu söylenemez ama bu doğrular benim için hayaldi, sanırım çalışmalarımın karşılığını yavaş yavaş almaya başladım
matematiğe üzülmedim :101: onu hallederim her türlü ama sorularımla birazdan sizi boğucam
türkçe felaket anlama kıtlığı yaşadım resmen

kızlar en büyük bu kadar olabiliyo malesef =( pc de büyültün, büyültürken hem yazılar da netleşiyo, öyle yazıcıdan çıkarın. hatta a3 e çıkartın ben öyle yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

tek kelimeyle süpersin çok özendim valla sana canım ya yeni çalışmaya başlamış halin buysa 1 senede full yaparsın sen inşallah:):)eğitimden sıkıldım artık bende tarih coğrafya çalışmak istiyorumm:):)Ama malesef mat çalışmalıyım.. mat 20 doğru yapmışsın bu benim için hayal gibi bişey.bakalım çalışıcam yine de başka yolu yok...

yavrum sen bunları çıakrtmakla niye uğraşıcaksın..
hazır alsanda aynı parayı bulur belki..yediiklimin var hazır hali biliyorsundur mutlaka..paylaşmıştım onuda topiğimde

sonuclar süper ya bende mi bi deneme denesem
deneme değil aslında canım ama benimki deneme gibi oldu her dersten 1 er karma test. konularda nerelerdesin canım? ona göre deneme yap derim

canım bak biliyosun tarih de benim için hayaldi, mat senin için neyse tarih de benim için oydu. sıfırdım resmen yaa, şu uzmanın testlerinde yanlışlar havada uçuyodu resmen. ama bu tekrardan sonra daha bi oturduğunu hissettim, sen de eğitimi bitirdikten sonra hemen matematiğe başla, hayal olmıcak gerçekleşicek inan bana

yavrum sen bunları çıakrtmakla niye uğraşıcaksın..
hazır alsanda aynı parayı bulur belki..yediiklimin var hazır hali biliyorsundur mutlaka..paylaşmıştım onuda topiğimde

tatlım benim yazıcım var o yüzden sadece kavram haritalarını çıkartıcam zaten, başka türlü ohoo hesap uymaz nette kitaplar çok uygun

maşallah kız sanatükürüklü yüz ifadeside yok ki yüzüne şöyleee bir tükürüpte maşallah diyeyimhaydi sorr sorrr sorularınıı türkçe ve mata bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…