o zamn en yakın zamanda yaprak test edineyim ben sağolasın
sedeeeff süpersin sen maşallah sana maşallhbu kavram haritaları da iyi olcak hem bi bütünlük sağlıcak
hep çalışalım çok çalışalım hepimize maşallah
:):)Özet çıkarmaktan daha rahat olacağını eminim canım... bide ben çıkarırken her şeyi geçemiyorum çoğu şey önemli geliyo...o yüzdende özetlerim uzun sürüyo bayaa..bugün 3.konuya geçiyorum geriye 2 konu kalıyo onları da yetişirse yapmaya çalışıcam yetişmezse de bayramdan sonra yapıcam tatlım...bayram geliyo evde iş güç arttı:):)annem gel şunu yap gel dolma sarıcaz derken hayır diyemiyorum:):) elışverişe falan çıkıyorum...normalda çalıştığımdan daha az çalışıyorum yani 2-3 gündür.. sanırım çoğumuzda öyleyiz..
bu arada bayramda çalışmak istemiyorum.sonuçta bayramdan sonra hızlı bi şekilde başlıcaz çalışmaya dinlenmiş oluruz diye düşünüyorum...
Enerji toplarızz:)
mımmm çok lezzetli ama iftrada içicem bunu..şimdlk dolaba kaldırayım
bende elim boş gelmedim bak kafene..
tabi koyarım. bu ara bende senden tarih cografya kavram haritası resimlerini bekliyorum :)
ztv nin tarih videolarını ilemelisiniz bence ya konuları baglantılı olarak anlatmıs bana cok yararı oldu
kızlar bugün yargının 50 denemesine başladım
30 türkçe => 25 doğru 5 yanlış
30 matematik => 20 doğru 1 yanlış
30 tarih => 25 doğru 5 yanlış
18 coğrafya => 16 doğru 1 yanlış 1 boş
vatandaşlık hiç çalışmadığım için çözmedim. tarihe çok sevindim, çok iyi olduğu söylenemez ama bu doğrular benim için hayaldi, sanırım çalışmalarımın karşılığını yavaş yavaş almaya başladım
matematiğe üzülmedim :101: onu hallederim her türlü ama sorularımla birazdan sizi boğucam
türkçe felaketanlama kıtlığı yaşadım resmen
deneme değil aslında canım ama benimki deneme gibi oldusonuclar süper ya bende mi bi deneme denesem
tek kelimeyle süpersin çok özendim valla sana canım ya yeni çalışmaya başlamış halin buysa 1 senede full yaparsın sen inşallah:):)eğitimden sıkıldım artık bende tarih coğrafya çalışmak istiyorumm:):)Ama malesef mat çalışmalıyım.. mat 20 doğru yapmışsın bu benim için hayal gibi bişey.bakalım çalışıcam yine de başka yolu yok...
yavrum sen bunları çıakrtmakla niye uğraşıcaksın..
hazır alsanda aynı parayı bulur belki..yediiklimin var hazır hali biliyorsundur mutlaka..paylaşmıştım onuda topiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?