yok canım bizim çıkma tarihimiz 3 kasım 2005. kışa denk geldiği için o tarih olamıyo  şimdi şöyle benim doğumgünüm 10 haziran, o tarihte söz olsun dedik, sevgilimin doğumgünü 13 mayıs, o tarihte de nişan olsun dedik. 10 + 13 den 23 temmuz da düğün olsun dedik
 şimdi şöyle benim doğumgünüm 10 haziran, o tarihte söz olsun dedik, sevgilimin doğumgünü 13 mayıs, o tarihte de nişan olsun dedik. 10 + 13 den 23 temmuz da düğün olsun dedik  ne saçma dimi
 ne saçma dimi  aman böyle bişey uydurduk işte, aklımıza geldi, koyduk, tabii o yılın şartlarına göre değişebilir, kısmetse dedik
 aman böyle bişey uydurduk işte, aklımıza geldi, koyduk, tabii o yılın şartlarına göre değişebilir, kısmetse dedik  [/QUOTE]
[/QUOTE]
hadi bakalım hayırlısı canım çok mutlu olun inş

şimdi şöyle benim doğumgünüm 10 haziran, o tarihte söz olsun dedik, sevgilimin doğumgünü 13 mayıs, o tarihte de nişan olsun dedik. 10 + 13 den 23 temmuz da düğün olsun dedik
 şimdi şöyle benim doğumgünüm 10 haziran, o tarihte söz olsun dedik, sevgilimin doğumgünü 13 mayıs, o tarihte de nişan olsun dedik. 10 + 13 den 23 temmuz da düğün olsun dedik  ne saçma dimi
 ne saçma dimi  aman böyle bişey uydurduk işte, aklımıza geldi, koyduk, tabii o yılın şartlarına göre değişebilir, kısmetse dedik
 aman böyle bişey uydurduk işte, aklımıza geldi, koyduk, tabii o yılın şartlarına göre değişebilir, kısmetse dedik  [/QUOTE]
[/QUOTE]hadi bakalım hayırlısı canım çok mutlu olun inş

kpss 'ye girmek istiyorum fakat bu sınavla ilgili nerdeyse bişey bilmiyorum
 kpss 'ye girmek istiyorum fakat bu sınavla ilgili nerdeyse bişey bilmiyorum  paylaşırım tabi canım hatta seninle beraber kızılaydaki k.hanede falanda çalışabiliriz hem tanışmış oluruz hem de yakından destek
paylaşırım tabi canım hatta seninle beraber kızılaydaki k.hanede falanda çalışabiliriz hem tanışmış oluruz hem de yakından destek burdaki kızlarda çatlasın
burdaki kızlarda çatlasın

türkçe coğrafya tarih çalışarak bi şekilde üstesinden gelirim ama matematik konusuna gelince kalıyorum..dersane başlamadan 1 ay matematiğin üzerine düşücem ihtiyaca yazıldığım için uzaktan eğitim üyeliğim var mat. ordan izlicem inşallah faydası olur..Neyse benden bu kadar herkese iyi akşamlar.......
türkçe coğrafya tarih çalışarak bi şekilde üstesinden gelirim ama matematik konusuna gelince kalıyorum..dersane başlamadan 1 ay matematiğin üzerine düşücem ihtiyaca yazıldığım için uzaktan eğitim üyeliğim var mat. ordan izlicem inşallah faydası olur..Neyse benden bu kadar herkese iyi akşamlar....... )
)