- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
günaydın şekerler 
birazdan kahvaltımı yapıp, derslere başlıcam
bugün tarih, coğrafya, türkçe bakmak istiyorum
kaçıncı ünitedesin canım, ekliyim tabloya bitirdiklerini
bana da tarihte video çok işime yaradı. özellikle hakan dede nin videolarını herkese tavsiye ederim. video izlerken bi deftere hocanın önemli dediği şeyleri de not al canım. tekrar yaparken işine çok yarıcak.

birazdan kahvaltımı yapıp, derslere başlıcam
bugün tarih, coğrafya, türkçe bakmak istiyorum

ay bende bugün öğrenme psiklojisinden bayağı ilerledim 30 35 test çözdüm. şimdi de tarihe geçiyorum. videoları izleyerek çalışmaya başlayacağım, hepinize kolay gelsin cicişler..
kaçıncı ünitedesin canım, ekliyim tabloya bitirdiklerini

bana da tarihte video çok işime yaradı. özellikle hakan dede nin videolarını herkese tavsiye ederim. video izlerken bi deftere hocanın önemli dediği şeyleri de not al canım. tekrar yaparken işine çok yarıcak.

hemen ekliyorum tabloya
 hemen ekliyorum tabloya 

zaten bahane arıyordum ders çalışmamak için iyi de gelmişti hani
 zaten bahane arıyordum ders çalışmamak için iyi de gelmişti hani  velhasıl kelam başka bir arkadaşım da göz atmıştı dergilere ve içine sinmemişti pek, yediiklim çok akademik anlatıyor gibi geliyor bana,bir dergiyi bitirmek zulüm gibi geliyordu, ama size iyi gelir hoş gelir bilemiciim
 velhasıl kelam başka bir arkadaşım da göz atmıştı dergilere ve içine sinmemişti pek, yediiklim çok akademik anlatıyor gibi geliyor bana,bir dergiyi bitirmek zulüm gibi geliyordu, ama size iyi gelir hoş gelir bilemiciim 

kızlar uçuyor hakikaten ders çalışmada çok azimliler
kızlar uçuyor hakikaten ders çalışmada çok azimliler eğitim derslerinden bir tek program geliştirmenin unutulcağını düşünüyorum onun üstünden 2kere geçilmesi gerek yoksa ölçme ve diğer dersler unutulmaz test çözdükçe, gk-gy çalışanlar bir tane eğitim dersine başlasa moral olarak iyi gelir bence dersane başladığında 6 dersten birini bitrmiş olmanın huzuru içinde
eğitim derslerinden bir tek program geliştirmenin unutulcağını düşünüyorum onun üstünden 2kere geçilmesi gerek yoksa ölçme ve diğer dersler unutulmaz test çözdükçe, gk-gy çalışanlar bir tane eğitim dersine başlasa moral olarak iyi gelir bence dersane başladığında 6 dersten birini bitrmiş olmanın huzuru içinde başlar diğer derslere,bu arada türkçede kendime çok güvenirim türkçe sorularında her daim cevaplamaya hazırım kızlar
başlar diğer derslere,bu arada türkçede kendime çok güvenirim türkçe sorularında her daim cevaplamaya hazırım kızlar ben matematikte istediğim sonuca ulaşamıyorum
ben matematikte istediğim sonuca ulaşamıyorum

bi ara bıraksam mı acaba ekimde mi başlasam diye düşündüm ama vazgeçtim. bu sefer de huzursuz olurum ki ben, aklımda olur
 bi ara bıraksam mı acaba ekimde mi başlasam diye düşündüm ama vazgeçtim. bu sefer de huzursuz olurum ki ben, aklımda olur  dediğin gibi durum össden farklı. bıksak da yapcak bişey yok çalışmaktan başka
 dediğin gibi durum össden farklı. bıksak da yapcak bişey yok çalışmaktan başka 

ay ben bugün çalışamıyorum yaa annem yüzünden sabahtan beri kadının temizlik damarı tuttu soluk aldırmadı yaa
 ay ben bugün çalışamıyorum yaa annem yüzünden sabahtan beri kadının temizlik damarı tuttu soluk aldırmadı yaa