• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

CLEMENTİNE şimdi çıkmam gerekiyo:10: dışarı çıkcam 2 saatliğine gelince ilk buldugum zamanda ilgi manyakı yapcam seni :52:gr canım kib kusura bakma :54:

günaydın kızlar
gece regl olmuşum sabah karın ağrısından uyanamadım
ama şimdi iyiyim biraz
dün de yeteri kadar çalışamadım, vicdan yaptım
bugün açığı kapatsam iyi olacak.

tubishh dersanenden tarih içinde bakarmısın
alan sınavının içeriği neler olacakmış

Yarın geceye yazarım sana canım dersaneden geç geliyorum yemek falan derken biraz derse göz atıp 11 gibi oturuyorum bilgisayarın başına bir kagıda not alıp sana yazarım

Canım selam hoşgeldin öncelikle.Ben öğretmenlik mezunuyum bahsettiğim alan da eğitim fakültesine geldi,o edebiyat soruları da benim bölümümle alakalı canım,maşallah hem hamilesin hem ders çalışıyorsun yalnız biraz daha arttırırsan çalışma saatlerini daha güzel olur bence,sen o zaman sadece gk gy sınavına gireceksin öyle mi?

hem gk gy hemde alan kpssA alan sınavına (ibbf mezunları için olan) .evet arttırmam lazım farkındayım .bugün 3konu mat 2 konuda coğrafya bitiricem hadi bakalım

çalışkan güzellerimmm ben geldiiiimmmmm :3:
hepinizi çoookkkk özledim :70:
siz de beni özlediniz mi :23:
bildiğiniz üzre finallerim vardı, yıllar kadar uzun süren şu2 hafta sonunda çok şükür atlattım, yarın son sınavım kaldı sadece, o da resim. açıklanan 2 dersimden geçtim, darısı diğerlerinin başına :21:
hep aklımdaydınız, ama buraya gelirsem finallere çalışamıcaktım. hiçbir hocamız da ''siz 4. sınıfsınız kpssye odaklanın rahat olun geçiririz vs.'' demedi, sürekli çalışın yoksa kalırsınız dediler, ben de ister istemez stres yaptım. eğer kalırsam çünkü mezun olamam, o zaman da işim biter :37:
şöyle bi geçmişe baktım da sabah grubu müthiş ilerliyor :nazar: bayıldım hepinize, ben yarın son sınavımı da atlattıktan sonra 1 güncük tatil verip kendime cuma sabahın köründe sizlerle olucam
ama sevdiceğimin yanına gitme ihtimalim de var, eğer gidersem de en geç pzt sabahında burdayım :10:
yeni gelenler hoşgelmişler :16:
firarperest nam-ı değer öylebirgeçerzamanki, canımm hoşgeldin cafeme, ben seni geçen yıllardan hazırlandığınız kpss topiğinden biliyorum, hatta aşkı nihan, dove vs. de vardı, sizin topiğinizde de burdaki atmosfer vardı.
bugum her ne olduysa ben seni her daim cafemde görmek istiyorum kuzum, gerisini boşver :29:
alan sınavına telaşlanan arkadaşlar, stresinizi anlıyorum ama bu yıl ilk defa olucak bu sınav ve herkes tecrübesiz, bu da sizin için bir avantaj
clementinecim beyaz kalem denemelerini zor diye duymuştum. istersen netten indir, denemeleri nette var, bi bak sorulara, beğenirsen setini alırsın :34:

[ı]çalışkan güzellerimmm ben geldiiiimmmmm :3:
Hepinizi çoookkkk özledim :70:
Siz de beni özlediniz mi :23:
Bildiğiniz üzre finallerim vardı, yıllar kadar uzun süren şu2 hafta sonunda çok şükür atlattım, yarın son sınavım kaldı sadece, o da resim. Açıklanan 2 dersimden geçtim, darısı diğerlerinin başına :21:
Hep aklımdaydınız, ama buraya gelirsem finallere çalışamıcaktım. Hiçbir hocamız da ''siz 4. Sınıfsınız kpssye odaklanın rahat olun geçiririz vs.'' demedi, sürekli çalışın yoksa kalırsınız dediler, ben de ister istemez stres yaptım. Eğer kalırsam çünkü mezun olamam, o zaman da işim biter :37:
şöyle bi geçmişe baktım da sabah grubu müthiş ilerliyor :nazar: Bayıldım hepinize, ben yarın son sınavımı da atlattıktan sonra 1 güncük tatil verip kendime cuma sabahın köründe sizlerle olucam
ama sevdiceğimin yanına gitme ihtimalim de var, eğer gidersem de en geç pzt sabahında burdayım :10:
Yeni gelenler hoşgelmişler :16:
firarperest nam-ı değer öylebirgeçerzamanki, canımm hoşgeldin cafeme, ben seni geçen yıllardan hazırlandığınız kpss topiğinden biliyorum, hatta aşkı nihan, dove vs. De vardı, sizin topiğinizde de burdaki atmosfer vardı.
bugum her ne olduysa ben seni her daim cafemde görmek istiyorum kuzum, gerisini boşver :29:
Alan sınavına telaşlanan arkadaşlar, stresinizi anlıyorum ama bu yıl ilk defa olucak bu sınav ve herkes tecrübesiz, bu da sizin için bir avantaj
clementinecim beyaz kalem denemelerini zor diye duymuştum. Istersen netten indir, denemeleri nette var, bi bak sorulara, beğenirsen setini alırsın :34:
[/ı]
hoşgedin canım seni çokkk ösledik :14: En kısa zamanda gel aramıza :16:

hoşgedin canım seni çokkk ösledik :14: En kısa zamanda gel aramıza :16:

hoşbulduk nilimmm :16: ahh ahh.. bıktım vallahi okuldan bi mezun olayım bi daha önünden geçmicem :ssz: bu kadar da kasılmaz kiii, ama sonunda özgürlüğüme kavuşuyorum :124:
hep başınızda dikilip ne çalıştığınızın ne kadar çalıştığınızın hesabını isticem ona göreee :52:

arkadaşlar soruları zor olan eğitim bilimleri denemesi yada soru bankası arıyorum
pegem bitemedi daha ama sorular zor değil bilgiye dayalı yargı 5555 çok kolay bana birşey katmıyor
çozümlü olması şartıyla tavsiyelerinizi bekliyorum..

canım eğitimciydin dimi
fem tavsiye ederim
gy-gkde de data,yediiklim

soruları incelemek için vakit olmamıştı indirdim baktım da KİM MİLYONER OLMAK İSTERE GİDİP 1 MİLYONU KAZANALIM bu kadar şeyi bildikten sonra ne işimiz var örtmen olup napcaz :9: :9: :9:

sorma sorma çok zor dimi
ben yarışmaya başvurdum hiç olmazsa jokerleri var

slm kızlar :16:
bugün sözde bir iki saatliğine dışaridaki işlerimi halledip gelecektim ama bu bir iki saat oldu 6 saat :14: :14: :14:
bu zamana kadar hiç ders çalışmadım birazdan başlayacağım

iyi akşamlar kızlar .bugün türkçeden 3 cd daha bitirdim sözcükte ve cümlede anlam bitti kaldı 7 bölüm 2 gün sonra türkçeyide bitenlere eklicem inş. rehberlikten 1 cd dinlicem akşam birazda soru çözeyim eşim nöbette yiboda sabaha kadar gün benim :16: çayımı demledim soru çömeye başlıyorum arada gelirim :8:

bildiğiniz üzre finallerim vardı, yıllar kadar uzun süren şu2 hafta sonunda çok şükür atlattım, yarın son sınavım kaldı sadece, o da resim. açıklanan 2 dersimden geçtim, darısı diğerlerinin başına :21:
hep aklımdaydınız, ama buraya gelirsem finallere çalışamıcaktım. hiçbir hocamız da ''siz 4. sınıfsınız kpssye odaklanın rahat olun geçiririz vs.'' demedi, sürekli çalışın yoksa kalırsınız dediler, ben de ister istemez stres yaptım. eğer kalırsam çünkü mezun olamam, o zaman da işim biter :37:
şöyle bi geçmişe baktım da sabah grubu müthiş ilerliyor :nazar: bayıldım hepinize, ben yarın son sınavımı da atlattıktan sonra 1 güncük tatil verip kendime cuma sabahın köründe sizlerle olucam
firarperest nam-ı değer öylebirgeçerzamanki, canımm hoşgeldin cafeme, ben seni geçen yıllardan hazırlandığınız kpss topiğinden biliyorum, hatta aşkı nihan, dove vs. de vardı, sizin topiğinizde de burdaki atmosfer vardı.
alan sınavına telaşlanan arkadaşlar, stresinizi anlıyorum ama bu yıl ilk defa olucak bu sınav ve herkes tecrübesiz, bu da sizin için bir avantaj
clementinecim beyaz kalem denemelerini zor diye duymuştum. istersen netten indir, denemeleri nette var, bi bak sorulara, beğenirsen setini alırsın :34:

hoşgeldin canım :71: çooooook özledik seni:54: şükür kavuşturana ,inşallah diğer sınavlarından da geçersin canım,ne güzel yarın kurtuluyorsun darısı benim başıma ,benim şubat 10 da bitecek stajın bitmesine de iki hafta kaldı.İlk sınavlar bitti tekrar matematiğe başladım ben :6:onu bitirmeyi düşünüyorum şubata kadar yani bende ilerleme yok daha:18:

Arkadaşlar merhaba Yaa ben giremiyorum hiç ders çalışıyorum ama hiiiç ilerleyemiyorum. Aklım hep sizde nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Sedefcm özledim senii kız nikan tubish kitapseli ya neler yapıyorsunuz

Arkadaşlar merhaba Yaa ben giremiyorum hiç ders çalışıyorum ama hiiiç ilerleyemiyorum. Aklım hep sizde nasılsınız neler yapıyorsunuz?

merhaba shadow nikan yazınca önce üstüme alınmadım nilkon hatta nil diyin bana :9: bizler bol çalışıyoruz maaşallah sen yenisin galiba bişey yapsanda yapmasana gel paylaş buraya

kızlar cografya türkçe ve tarihten 100 küsür soru çözdüm:68: biraz burda takılıp dinlenimde sıra egitimde :8:

merhaba shadow nikan yazınca önce üstüme alınmadım nilkon hatta nil diyin bana :9: bizler bol çalışıyoruz maaşallah sen yenisin galiba bişey yapsanda yapmasana gel paylaş buraya

Nilkon biliyodm neden öyle yazmışım ki:) Uzun zaman oldu girmeyeli çok eksiğim var gidermeye çalışıyorum işte cnm sen ne alemdesin

Canım merhaba beni hatırlamana sevindim üstelik eski nickimi bile unutmamışsın :29:
Ya işte bir zamanlar vardı bizim de bir topiğimiz. O günlerden bugünleri göremedim ne yazık ki. Hala da atanamadım.
Eskisi gibi çalışma azmi de bulamıyorum ama kendimde. Şubat tatilinden sonra hala atanmamışsam o zaman panik olup iyice asılırım sanırım.
Şimdi de az az çalışıyorum işte. Evliyken daha farklı oluyomuş onu anladım. İlla ki yapacak bir şeyler oluyo, vakit kalmıyo.
İnşallah iyi olur, herkes emeğinin karşılığını alır inşallah...

Nilkon biliyodm neden öyle yazmışım ki:) Uzun zaman oldu girmeyeli çok eksiğim var gidermeye çalışıyorum işte cnm sen ne alemdesin

özelden msj attım canım sende bende bizde hepimizde gayet iyiyiz her zaman dediğim gibi durmak yok yola devaaammmmm:7:

iyi akşamlar kızlar .bugün türkçeden 3 cd daha bitirdim sözcükte ve cümlede anlam bitti kaldı 7 bölüm 2 gün sonra türkçeyide bitenlere eklicem inş. rehberlikten 1 cd dinlicem akşam birazda soru çözeyim eşim nöbette yiboda sabaha kadar gün benim :16: çayımı demledim soru çömeye başlıyorum arada gelirim :8:
nilim bi çay tiryakisi olarak hemen yanına ışınlanmak istiyorum :10: çayını yudumlarken ders çalışmanın keyfi paha biçilemez :9:
hoşgeldin canım :71: çooooook özledik seni:54: şükür kavuşturana ,inşallah diğer sınavlarından da geçersin canım,ne güzel yarın kurtuluyorsun darısı benim başıma ,benim şubat 10 da bitecek stajın bitmesine de iki hafta kaldı.İlk sınavlar bitti tekrar matematiğe başladım ben :6:onu bitirmeyi düşünüyorum şubata kadar yani bende ilerleme yok daha:18:
ahh tatlım niye yoruyolar bizi bu kadar yahuu, ne gerek var 2 saattir rölyef tekniklerini çalışıyorum hiç de bişey anlamadım. anlasam da ne işime yarıcak çözemedim, küçücük yavrucuklarıma rölyef yaptırcak halim yok :1: hadi az kalmış tatlım biraz daha sabır.. şimdi bi hayli matematikle haşır neşir ol, vakit daha çabuk geçer, sonra da son sınavlarını hallet ve hep burda ol :29:

shadowumm evet kız nerelerdesin sen.. ee buraya yazmazsan çalışamazsın tabi, bak burda ardı ardına 2 gün çalışamıyorum yaz nasıl kötü hissetceksin kendini ve istesen de istemesen de elin ders kitaplarına gidicek :1: şaka bi yana, bak üzerinden at baskıyı, aç o an hangi dersi çalışmak istiyosan, oku, okumak istemiyosan test çöz. sıkıldığın an bırak ve başka bi dersin kitabını al eline, çok sıkıldıysan aç bi dizi izle, yani sabah kalktığında vay ben bugün şu kadar saat şunu çalışmalıyım diye kendini strese sokma. bak plan programlı olmakla kendini baskı altına sokmak arasında çok fark var. sen yavaş yavaş bu adımlarla başla, gerisinde düzenini oturtucaksın zaten. gün içinde yapacaklarına ayıracağın vakti zamanla kontrol edebileceksin ve kendini daha rahat huzurlu hissediceksin. :34:
sedeff pembe rengi görünce nasıl sevindim anlatamam (klasik koşullandım hattaa olumlu habercilik-ileriye etkin koşullanma):9:
vuuuu kızımız öğrenmekle kalmamış hayata da dökmüş işte kalıcı öğrenme :1: nasılsın kuzucum nasıl gidiyo hayat :8:
Canım merhaba beni hatırlamana sevindim üstelik eski nickimi bile unutmamışsın :29:
Ya işte bir zamanlar vardı bizim de bir topiğimiz. O günlerden bugünleri göremedim ne yazık ki. Hala da atanamadım.
Eskisi gibi çalışma azmi de bulamıyorum ama kendimde. Şubat tatilinden sonra hala atanmamışsam o zaman panik olup iyice asılırım sanırım.
Şimdi de az az çalışıyorum işte. Evliyken daha farklı oluyomuş onu anladım. İlla ki yapacak bir şeyler oluyo, vakit kalmıyo.
İnşallah iyi olur, herkes emeğinin karşılığını alır inşallah...
ahh canım ya deme öyle :50: sen atanamayan değil, ataması yapılmayan öğretmensin. yoksa oradaki çalışmanız gayet sistemliydi ve hepinizin atanması gerekiyodu, sorunun ne olduğunu sen de biliyosun o yüzden kesinlikle kendinde arama suçu. evliyken muhakkak zor olur, ama emin ol evli olmayanlarda da hiç akla gelmicek dertler çıkıyor, sakın yanlış anlama beni ama herkesin kendine göre derdi var canım, her zaman diyorum, bu süreçte bunlara kör sağır ve dilsiz olucaz. bunun için cafemizde bunlara derman bulucaz, ders çalışmamızı engelleyen şeylere kış kış dicez :1: bana sorarsan şubat tatilinden sonra panik bi şekilde asılmak yerine şu şubat tatilini de değerlendirsen baya ilerlemiş olur ve daha rahat bi şekilde ilerlersin, zaten konuları biliyosundur, üstünden kısa tekrarlarla geçer test çözsen bu ara tatil sana çok vakit kazandırır. ama yine de sen bilirsin tabii, ben bu konuda tecrübesizim ilk defa giricem, onun psikolojisi nasıldır bilemem. en doğru zamanı yine de sen bilirsin benimki sadece öneri :34:

Back
X